Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: Sutra: moja iskustva i razmišljanja! 7/9/2013, 14:26 | |
| GMON Kako druge hartije rastu ili su porasle pa nemaju nameru da padaju, samim tim smanjuje se zarada akcionara u buducnosti, odlucio sam da se ponovo pozabavim sa GMON. Ne obecavam da cu ulaziti, ali cu barem razmotriti.
Glavna pitanja su mi:
1. Zasto su isplatili tako MALI, SMESNO MALI procenat dobiti u dividendi. 2. Kolika se dobit ocekuje u 2013. godini.
Vi znate da sam ja spreman uvek da racunam i da procenjujem, ali o ovoj oblasti poslovanja znam jako malo te stoga ne mogu nista da izracunam pre nego sto dobijem odgovore na pitanja. | |
|
Friz VIP
Broj poruka : 1684 Godina : 54 Points : 2978 Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Blog 7/9/2013, 19:10 | |
| - Sutra ::
GMON Kako druge hartije rastu ili su porasle pa nemaju nameru da padaju, samim tim smanjuje se zarada akcionara u buducnosti, odlucio sam da se ponovo pozabavim sa GMON. Ne obecavam da cu ulaziti, ali cu barem razmotriti.
Glavna pitanja su mi:
1. Zasto su isplatili tako MALI, SMESNO MALI procenat dobiti u dividendi. 2. Kolika se dobit ocekuje u 2013. godini.
Vi znate da sam ja spreman uvek da racunam i da procenjujem, ali o ovoj oblasti poslovanja znam jako malo te stoga ne mogu nista da izracunam pre nego sto dobijem odgovore na pitanja. Razmišljaš li čemu sliuže ovakvi tvoji postovi? Hajde bar jednom napisi nesto suvislo, a da nisi ti u glavnoj ulozi! Edit: Čovek je klasičan bloger, ne kapira razliku izmedju bloga i foruma. Mod D. _________________ All we need is love
| |
|