| Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo | |
|
+117Dragan555 Zexx Kupi akcije trind Pera Božić Vladulns Urosk Zeljko321 Friz Bambula Nikola JMBR Zwiebel Sasuolo Pera Zdera Maxx Matans Kobe Bryant Aria Cucla dejan.dedijer mili61 Dmitar Colin Farrell Bidza Dax Bond Zagorr Boby MilosNS Popaj Zmajica Baki. V zveki Karlo Ultrex Drasko muitobom Matthew Greenburgh Mitar Sebastian StM Sahbaz Infinity Delboj Bookmaker Mivanovic Gavrec Voiceoflaw Bochek MORNAR Dragan C R A Z Y Toplica 1 Danx Ars Vivendi Boranija philips1 Gocili Rapid ingglick Grom Lutvi Light Firke77 Limited011 Polos Bojjan Nemesis MYSTIC021 Beli DelBoy zeljko76 Bombica Slovenac1 Nauzika mili21 Spejs Steve McQueen Lilihip pepsiman Teletrader dzagera geogsi Boza Belex Big Mile Smile MarkoJTD Vlada BG Fmember Sneki Aritmeticar Josip Dragot Dkolak Zalad gogloee Dragan11 Ceras Zoranecc flash JelenaS Ilija Momir Mistery 011 Djede Mickey Munday Djavo Aleks Sofke Maca Sutra Fast Taliano Zmark LUMTDZOS Milica1 121 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Colin Farrell Just looking
Broj poruka : 19 Points : 95 Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/2/2013, 14:54 | |
| Svaka čast moderatorima, [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] Momire nadam se da će gospođa iz Komisije da vidi ovaj tvoj post. Kako ste krenuli okačite će Marijanovu sliku, adresu stanovanja, imovinsku kartu, u koju školu mu idu deca, ko im je razredni... Možda da ga slika neki paparazzo, pa izađe u nekim estradnim novinama ili da se prijavi za Velikog brata? O čemu vi svi pišete? Kako možete da tvrdite da Viktorija stoji iza svega? A šta ako je neko odlučio da malo zavrti pare na našoj berzi, a pri tom ima pristojnu kintu? Šta ćemo onda, nije li ovo klevećanje? O profesionalnosoti naše berze... Ladno objave kontakte koje im investitor dostavi. I što bi neko ozbiljan sad trgovao na našoj berzi, kad će ti i broj gaća možda osvanuti u javnosti, ako stekneš 5% ili 10% neke firme? Svaka čast svima, samo tako nastavite i biće još više berze i trgovanja na njoj. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/2/2013, 17:46 | |
| - Colin Farrell ::
- Svaka čast moderatorima, [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Momire nadam se da će gospođa iz Komisije da vidi ovaj tvoj post. Kako ste krenuli okačite će Marijanovu sliku, adresu stanovanja, imovinsku kartu, u koju školu mu idu deca, ko im je razredni... Možda da ga slika neki paparazzo, pa izađe u nekim estradnim novinama ili da se prijavi za Velikog brata? O čemu vi svi pišete? Kako možete da tvrdite da Viktorija stoji iza svega? A šta ako je neko odlučio da malo zavrti pare na našoj berzi, a pri tom ima pristojnu kintu? Šta ćemo onda, nije li ovo klevećanje? O profesionalnosoti naše berze... Ladno objave kontakte koje im investitor dostavi. I što bi neko ozbiljan sad trgovao na našoj berzi, kad će ti i broj gaća možda osvanuti u javnosti, ako stekneš 5% ili 10% neke firme? Svaka čast svima, samo tako nastavite i biće još više berze i trgovanja na njoj.
[You must be registered and logged in to see this link.] Ma gde bi VIKTORIJA ,stajala iza ovog,pa u njenom dvoristu bez njenog znanja neko uleti i predje s 400h na milion i nesto...pa druze to ne biva. A sto se razvlacenja tice ,bar da je jos vise ,treba sve da se zna. | |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/2/2013, 17:50 | |
| - Slovenac1 ::
- Boby ::
- Slovenac1 ::
- Lepo su se ovi insajderi najeli akcija Soje, ne bi me iznenadilo da sad nabiju cenu na 2000 rsd. Takve stvari su več radili u dobra stara vremena...
Sta ce time postici?Ko ce im platiti po toj ceni? Veča tržišna kapitalizacija, mogučnost novih kredita za širenje proizvodnje, mogučnost dokapitalizacije sa stranim kapitalom, videčemo. Ko kaže da neče i rezultati sad poletjeti u nebo kad su se sami toliko najeli akcija, a kad su rezultati onda če doči i investitori. Pristup ,pravilan,ali da ne mislis da za te novce,koliko ti velis po akciji,moze da se uradi GRINFILD sve modernije novije,i da drzava pomogne i da JOS OSTANE...DA SE U TO UKALKULISE I PROCES RAZRADJIVANJA POSLA...Neki ljudi koji znaju cene ,marze profite ,a koji vrlo dobro poznaje materiju tvrdi ,tako nesto. | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/2/2013, 22:57 | |
| Colin Farrell@
Sve su to javno dostupni podaci. Svako može da ih nadje na internetu... _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/2/2013, 23:48 | |
| @ Boby Ako je tvoja tvrdnja za Viktoriju tačna i ako je cela škvadra ovde u pravu, zna se koje su posledice. Valjda neko nešto nadzire u ovoj zemlji, a postoje i neke dalje i više instance, ako ovi naši zataje. Za razapinjanje mislim da si bar malkice preterao.
@ Ars Vinvendi negde sam pročitao da je neko rekao nešto kao u fazonu: "Oče, oprosti im, jer ne znaju što čine".
| |
|
| |
Ars Vivendi VIP
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/3/2013, 00:07 | |
| 1. Ne, nema te instance i neće da uradi ništa ako se mi ne bunimo i ako ih ne obavestimo. Ako ne veruješ pitaj KzHOV. Taj stav "ima ko o tome brine i zato ja ne moram ništa da činim" nas je i doveo tu gde smo. Kao što neko reče: i u najboljie uredjenim pravnim državama, država ne ide okolo i ne deli "prvao" gradjanima, oni sami moraju da se izbore za pravdu, država samo propisuje pravila... 2. Smatraj da ti je oprošteno... _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/3/2013, 00:25 | |
| @ Ars Vinvendi
Nisi me shvatio. Ima vremena... | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/3/2013, 00:52 | |
| Nejasno je šta tebi smeta i zašto... Ovaj dokument: [You must be registered and logged in to see this link.]je objavljen zato što to zakon tako propisuje. A, ako ti smatraš da je to pogrešno, piši ministarstvu pravde i traži da zakon bude promenjen. To je pravo svakog gradjanina, valjda svoj zahtev možeš da podupreš i peticijom što bi zahtevu dalo dodatnu težinu. A za gospodju ne brini, ona nema razloga niti pravo da krije šta KzHOV preduzima i šta prati... Ako baš insistiraš na nekoj paranoji imaš na forumu temu koja se bavi time [You must be registered and logged in to see this link.]Pa izvoli.... udri po tastaturi! Ovde se piše o SJPT ! _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Dmitar Our family
Broj poruka : 188 Points : 567 Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/3/2013, 01:11 | |
| Po APR-u firma je imala ukupan prihod 0,00 dinara 3 godine od 4 koliko je regisrovana,jedne godine je imala prihod 2.600.000 RSD. Po APR firma je neozbiljna ili ima nekog nepismenog - Citat :
- БД 117960/2012
Дана 10.09.2012. године Београд
Регистратор Регистрa привредних субјеката који води Агенција за привредне регистре, на основу члана 15. став 1. Закона о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре („Службени гласник РС“, бр. 99/2011), одлучујући о регистрационој пријави промене података код KOR REAL BP DOO ZA INVESTIRANJE I TRGOVINU, BAČKI PETROVAC , матични/регистарски број 20421185 коју је поднео:
Име и презиме: Маријан Триашка ЈМБГ: 0710983800332
доноси:
Р Е Ш Е Њ Е
ОДБАЦУЈЕ СЕ регистрациона пријава промене података код:
KOR REAL BP DOO ZA INVESTIRANJE I TRGOVINU, BAČKI PETROVAC
Регистарски/матични број: 20421185
која се односи на регистрацију промене: Седиште и адресе, јер је утврђено да нису испуњени услови из члана 14. став 1. тачка 7) Закона о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре.
Образложење
Подносилац регистрационе пријаве поднео је дана 05.09.2012. године, регистрациону пријаву промене података број БД 117960/2012 и уз пријаву је доставио документацију наведену у потврди о примљеној регистрационој пријави. Провeравајући испуњеност услова за регистрацију промене података ,прописаних одредбом члана 14. Закона о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре, Регистратор је утврдио да нису испуњени услови за регистрацију из следећих разлога: Одредбом члана 14. став 1. тачка 7) Закона о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре (Службени гласник РС 99/2011) прописано је да по пријему пријаве регистратор проверава да ли су чињенице из пријаве сагласне чињеницама из докумената приложених уз пријаву и подацима који су регистровани у регистру који поступа по пријави. Увидом у документацију утврђена је несагласност података наведених у одлуци о промени седишта друштва са подацима регистрованим у Регистру привредних субјеката. Наиме, у одлуци о промени седишта се наводи да исту доноси члан физичко лице Маријан Триашка, а у бази је као оснивач друштва уписано правно лице KOR BUSINESS LTD, Велика Британија, те је потребно доставити уредну одлуку о промени седишта донету од стране овлашћеног лица правног лица оснивача.
С обзиром на напред наведено, у складу са одредбом члана 17. став 2. Закона о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре, регистратор је донео одлуку као у диспозитиву.
Ако подносилац регистрационе пријаве, а у складу са одредбом члана 17. став 3. Закона о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре, у року од 30 дана од дана објављивања овог решења на интернет страни Агенције: - поднесе регистрациону пријаву за регистрацију података о чијој регистрацији је одлучено овим решењем, - достави уредну одлуку о промени седишта донету од стране регистрованог оснивача друштва - овлашћеног лица правног лица оснивача, - плати половину од износа прописане накнаде за регистрацију која је предмет пријаве (1.250,00 динара) задржава право приоритета одлучивања засновано подношењем пријаве одбачене овим решењем.
Висина накнаде за вођење поступка регистрације утврђена је у складу са Одлуком о накнадама за послове регистрације и друге услуге које пружа Агенција за привредне регистре („Сл. гласник РС“, бр. 5/2012).
УПУТСТВО О ПРАВНОМ СРЕДСТВУ: Против овог решења може се изјавити жалба министру надлежном за положај привредних друштава и других облика пословања, у року од 30 дана од дана објављивања на интернет страни Агенције за привредне регистре, а преко Агенције. РЕГИСТРАТОР __________________ Миладин Маглов
Izvor APR A sto se tice direktora firme MT,on je izgleda ozbiljan biznismen - Citat :
- Prodato pet parcela u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu
(Preuzeti iz Dnevnik-a 10.04.2008.)
Nove investicije, sigurna radna mesta U sali Skupštine opštine Bački Petrovac prekjuče su svečano potpisani ugovori sa novim vlasnicima parcela u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu. To su Diana Čelar i Slobodanka Bosnić iz Novog Sada, Marjan Triaška iz Bačkog Petrovca, i preduzeća "Terming" iz Beograda i "Paks" iz Novog Sada.
Budući vlasnici baviće se preradom smrznutog voća i povrća, proizvodnjom lisnatog testa i smrznutog peciva i proizvodnjom suvomesnatih proizvoda. Kako je rekao predsednik Opštine Jan Sabo, novi vlasnici će zaposliti ukupno oko 120 radnika, odnosno svako od njih ima nameru da zaposli dvadesetak ljudi. Obaveza kupaca je da u roku od godinu dana počnu izgradnju pogona, a da u roku od tri godine krenu sa proizvodnjom.
Prvi proizvodni pogon Asfaltna baza "Krosingtim" otvoren je u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu prošle godine. Ta firma je odmah na početku proizvodnje zaposlila 25 radnika iz opštine Bački Petrovac, a investicija je vredna oko dva miliona evra. Parcelu u ovoj zoni ima i 33 "Kulen" čija je namera da proizvode čuvenu slovačku ljutu kobasicu, ali ne na industrijski već na tradicionalni način kako to od davnina rade. Kako je rekao Sabo, industrijska zona se nalazi na odličnoj lokaciji, između Novog Sada i Bačkog Petrovca, pa zainteresovanost investitora i ne čudi. Od svake investicije opština ima veliku korist, jer se novi vlasnici uglavnom opredeljuju da zaposle radnike koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zanošljavanje u Bačkom Petrovcu. Isto tako covek je akcionar SJPT, ucesnik na skupstini SJPT 30.06.2011., sa sajta kompanije. Ne znam koliko ovo ima veze sa temom odnosno kompanijomSJPT,te molim modove da ovo prebace na odgovarajuce mesto. | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/3/2013, 08:38 | |
| Dali je bio i na poslednjoj skupstini? Pa situacija je po meni vise nego jasna,koji je pravi razlog da sve artije od nesaglasja odu dalje od same soje,mislim fiktivno,mi ovog trenutka mozemo samo da nagadjamo. Trebalo bi dokazati vezu,kastodi i sama soja ili vg i to je to .Mislim da ako komisija to bude i malo zelela ,nece biti problem. | |
|
| |
Taliano Forum queen
Broj poruka : 1475 Points : 6231 Datum upisa : 23.02.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 10:08 | |
| Opet počistiše na 830. Danas bi trebalo da objave rezultate! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 10:32 | |
| Neznam zašto mi javlja da ce biti fantasticni. Vidim da je društvo na prodajnoj strani spremno da ih proslavi!!!! | |
|
| |
Popaj VIP
Broj poruka : 1168 Localisation : Srbija Points : 3039 Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 11:22 | |
| Evo digli precku na 834. Traznja 61166 komada po 834 din.
| |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 11:37 | |
| - Popaj ::
- Evo digli precku na 834.
Traznja 61166 komada po 834 din.
Rekao sam ja, da se neče oni ustaviti na 830 RSD. | |
|
| |
Dragan11 VIP
Broj poruka : 126 Godina : 47 Points : 486 Datum upisa : 04.08.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 12:27 | |
| - Popaj ::
- Evo digli precku na 834.
Traznja 61166 komada po 834 din.
Prodato 69.975 akcija po 834. Jedan paket je 60.872. | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 12:29 | |
| PROCITAJTE MOJ POST OD 19.2.sve ovo je predvidjeno. | |
|
| |
mili61 VIP
Broj poruka : 538 Points : 1660 Datum upisa : 28.01.2013
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 13:50 | |
| Daleko im lepa , kuca ja izasao , prevaranti opet spremaju neku smicalicu presipanje iz supljeg u prazno . to je moje misljenje _________________ | |
|
| |
geogsi VIP
Broj poruka : 351 Points : 873 Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 14:29 | |
| Finanijski za 2012: poslovni dobitak +56%, neto dobitak -40% razlog: Viktorija grupa, ups. hoću reći finansijski rashodi. Eto o tome pričaju @Boby @Fast i ostali kritičari većinskog. Mene su (opet) iznenadili. Sve u svemu daleko im lepa kuća... | |
|
| |
Ilija Member
Broj poruka : 480 Points : 1261 Datum upisa : 30.09.2009
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 15:02 | |
| | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/6/2013, 21:20 | |
| Bitno je da je probijen čep od 830! Znači postoji motiv za platiti preko kjigovodstvene.Bilo ko to da radi-bilo VG bilo neko treći,treba poštovati....prosto zato što se velike pare ne bacaju uzalud!!Ako sutra izbije na 840 ne treba deponovati uopšte _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
geogsi VIP
Broj poruka : 351 Points : 873 Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/7/2013, 08:48 | |
| Moram da se ispravim što se tiče komentara na finansijski 2012. Glavnina neredviđenih troškova je došla od otpisa potraživanja i kratk. plasmana u IV kvartalu. U napomenama nema ništa detaljnije o tome, baš čudno. Radi se o oko 700 mil. RSD ili celokupnom godišnjem profitu, a pojašnjenja nigde | |
|
| |
Boby VIP
| |
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/7/2013, 12:01 | |
| Ni sam nisam siguran šta raditi Boboška! Teško je prevariti prevaranta,ali kad to učiniš blagodeti su višestruke! Opet,poučen tvojim iskustvom sa VZASa(gde smo opet različito odreagovali) pozicionirao sam se na 850....i čekam do kraja sutrašnjeg dana...ako ne prođe možda ću dati na 827 a možda i ne _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/7/2013, 12:20 | |
| To ces vec ti odluciti. | |
|
| |
Teletrader Old member
Broj poruka : 994 Points : 2799 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/7/2013, 12:26 | |
| Jasno je jedino da ce cena da se strmoglavi vrlo brzo, kao i uvek... | |
|
| |
dejan.dedijer Just looking
Broj poruka : 2 Points : 7 Datum upisa : 29.07.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/8/2013, 10:19 | |
| gledajući samo poslovne rezultate 2012 ne znam kakav će tek ove godine napraviti rezultat kad imaju lager soje papreno skupog ulaza a cena još pada | |
|
| |
Fast VIP
Broj poruka : 745 Points : 2372 Datum upisa : 21.04.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/8/2013, 10:47 | |
| - dejan.dedijer ::
- gledajući samo poslovne rezultate 2012 ne znam kakav će tek ove godine napraviti rezultat kad imaju lager soje papreno skupog ulaza a cena još pada
Sve zavisi kako će da je prodaju. Ako veći deo ode kroz proizvode više faze prerade (npr. izolate) onda mogu dobro da amortizuju pad vrednosti soje. Mada nešto ne vidim ni da cena na svetskom tržištu pada, a rekao bih da je trenutno na svetskom tržištu i iznad nivoa od jeseni prošle godine. Ma sve je to nebitno! Ta fabrika je "perpetum mobile" za pravljenje para, ali se to verovatni neće skoro prikazati u bilansima. | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/8/2013, 11:56 | |
| Samo posmatrajte ovu partiju pokera Na jednoj strani kupci(Viktorijanci-rekao bih u fulu,a možda još neko drugi...to sada samo VG zna) Na drugoj strani prodavci(uglavnom se izmakli na 850 imaju uglavnom siguricu na 827) E,sad ako ima još neki ozbiljan kupac osim VG oni će prodati na 850(kvota 1,5) ako nema(kvota je 3,5) _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Bidza VIP
Broj poruka : 64 Points : 265 Datum upisa : 03.11.2010
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/9/2013, 09:30 | |
| Dobio danas kompletnu dokumentaciju od Soje (izjasnio sam se kao nesaglasan), dajem ovu moju sicu po 827,01 idemo dalje.. Svima koji ostaju - sve najbolje.. | |
|
| |
Cucla VIP
Broj poruka : 424 Godina : 50 Localisation : BG Points : 1393 Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/9/2013, 12:34 | |
| Zar ti nije isplativije da prodash na berzi po 834dinara? | |
|
| |
Fast VIP
Broj poruka : 745 Points : 2372 Datum upisa : 21.04.2011
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/9/2013, 21:51 | |
| Neće da se zamara, lakše mu preko nesaglasnosti | |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| |
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/11/2013, 11:46 | |
| Milence, Povukli se u bilateralu,pa se izdogovarali! Upravo sam i sam izašao na 840sa poslednjim komadom SJPT! Dali se tu mogla još cediti suva drenovina nemam pojma!! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/11/2013, 11:53 | |
| Stos je rasteretiti vecinskog i drzati pricu prelaska preko 90 posto u dalekoj buducnosti.Stos uspeo.
Svim kolegama sretan ostanak,mi ostali cemo se vec snaci nekako. | |
|
| |
Bojjan VIP
Broj poruka : 348 Points : 869 Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo 3/11/2013, 16:43 | |
| kojim kolegama, jel ima neko da nije prodao do sada akcije, i da veruje u pricu o dividendi | |
|
| |
| Soja protein a.d. Bečej - SJPT 3. deo | |
|