| Agrobanka - AGBN (5. DEO) | |
|
+108C R A Z Y Nikola Zwiebel Cucla Stockbroken Savatije Nik Bulat MORNAR Jelena123 gogloee Sax MYSTIC021 Tjuric Rogy Eliot Ness Fmember Djuro GogaAna Paja011 Zopr Kupac grubi Stefanakuv Dnenad85 Smile Greta vajabaja Nemesis Mica Folio Friz Guverner BojanNS DJ03811 Teletrader Zvezdica9 Josh Maca Sasuolo Momir Limited011 NEBOJSAe Taliano Spejs JMBR Frenky Milica1 Radoznalac Mendo Bookmaker pepsiman E.T. Matthew Greenburgh Mistery 011 sexy jea Sneki shunjalo Aleks Milos86 Vlada BG Berza011 Toplica 1 Vladulns Dax Kobe Bryant geogsi Miladin Dusan LUMTDZOS Zane BoS Sofke Ris nepet Big Mile Jumbo Goast Prokuplje iki ILoveRoses Ilija Popaj MilanLaki Fast Pekoilic Mitar Ceras Sheriff flash Lolita Moma Drag_Mlad Magi2 Dalaj Lama Aritmeticar Zoranecc Sutra moj matori Bond Banaćanin Slovenac1 đubretarac Lilihip Boranija Steve McQueen Ars Vivendi Kurajber 112 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 12:10 | |
| Zanimljivo kakva tražnja, a neki na forumu pišu o stečaju | |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 13:18 | |
| - Slovenac1 ::
- Zanimljivo kakva tražnja, a neki na forumu pišu o stečaju
Ti to sada udaraš p zameni tema? Ne znam ko je pomenuo stečaj, jasno se vidi od početka da nema stečaja jer bi se raspao ceo bankarski sistem u Srbiji. Ti si govorio o "nameštanj" za nekoga, a sad pričaš kako neće biti stečaja? Koncentriši se malo... | |
|
| |
Magi2 Our family
Broj poruka : 323 Points : 710 Datum upisa : 21.01.2010
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 14:16 | |
| - Paja011 ::
- Oglas Agencije za osiguranje depozita ( http://www.aod.rs/levimeni/oglasi/150.html) - pripremaju se za stecaj banke!!!
....... Predmet javne nabavke je izbor pravnog savetnika za pružanje usluga Agencijiza osiguranje depozitaprilikom pripreme i tokom postupka prodaje i preuzimanja celokupne ili dela imovine i obaveza banke pod administrativnim upravljanjemna drugu banku, odnosno prenosa celokupne ili dela imovine i obaveza navedene banke na banku za posebne namene, u skladu sa zakonom.......................... Nije @Slovenac spominjao stečaj, već suprotno, tj. da se od uvođenja prinudne uprave tendeciozno i neargumentovano širio negativan ambijent oko ove hartije (što je, između ostalog, i dovelo do panike i drastičnog obaranja cene). Da budem iskren, i pored činjenice da sam još uvek u debelom minusu na AGBN, malo sam se čak i pojačavao u januaru (na istorijskim minimumima) verujući da nije baš sve tako crno kao što je izgledalo. Čini mi se da idu bolji dani za ovu hartiju. Miriše mi da se banka trenutno u potpunosti čisti i dekontaminira, a da će u nastavku dobro da je našminkaju za udaju, tj prodaju. | |
|
| |
Tjuric Just looking
Broj poruka : 18 Points : 24 Datum upisa : 27.01.2012
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 15:01 | |
| Sad da imam 15 miliona evra sad bi je kupio | |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 16:07 | |
| - Magi2 ::
Nije @Slovenac spominjao stečaj, već suprotno, tj. da se od uvođenja prinudne uprave tendeciozno i neargumentovano širio negativan ambijent oko ove hartije (što je, između ostalog, i dovelo do panike i drastičnog obaranja cene). Da budem iskren, i pored činjenice da sam još uvek u debelom minusu na AGBN, malo sam se čak i pojačavao u januaru (na istorijskim minimumima) verujući da nije baš sve tako crno kao što je izgledalo. Čini mi se da idu bolji dani za ovu hartiju. Miriše mi da se banka trenutno u potpunosti čisti i dekontaminira, a da će u nastavku dobro da je našminkaju za udaju, tj prodaju. Dosta zavisi kako ce da je ociste. Pogledaj Metals koliko je Miladin hvalio kako su je ocistili ali vidis kako je stanje... Daj boze da je stvarno srede ja mislim da ce biti spajanja, videcemo treba malo i strpljenja. _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Magi2 Our family
Broj poruka : 323 Points : 710 Datum upisa : 21.01.2010
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 16:13 | |
| - Kobe Bryant ::
- Magi2 ::
Nije @Slovenac spominjao stečaj, već suprotno, tj. da se od uvođenja prinudne uprave tendeciozno i neargumentovano širio negativan ambijent oko ove hartije (što je, između ostalog, i dovelo do panike i drastičnog obaranja cene). Da budem iskren, i pored činjenice da sam još uvek u debelom minusu na AGBN, malo sam se čak i pojačavao u januaru (na istorijskim minimumima) verujući da nije baš sve tako crno kao što je izgledalo. Čini mi se da idu bolji dani za ovu hartiju. Miriše mi da se banka trenutno u potpunosti čisti i dekontaminira, a da će u nastavku dobro da je našminkaju za udaju, tj prodaju. Dosta zavisi kako ce da je ociste. Pogledaj Metals koliko je Miladin hvalio kako su je ocistili ali vidis kako je stanje...
Daj boze da je stvarno srede ja mislim da ce biti spajanja, videcemo treba malo i strpljenja.
Slažem se sa tobom. I ja mislim da će nakon čišćenja biti spajanja sa nekom drugom bankom (Komercijalna !!!???, Privredna !!!??? ...), upumpavanje novca kroz značajniju dokapitalizaciju a nakon toga prodaja ... | |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 16:25 | |
| Magi ne nadaj se skoroj prodaji. Mozda ako Nova KBM bude kupac?
Komercijalna po mom misljenju vrlo tesko, jer moraju veliki akcionari s tim da se sloze, a tu ima stranih ulagaca, pre neka druga ima previse krs banaka Srpska, Cacanska, Privredna ... Vreme je da se tu uvede red.
AIKB bi mogla da bude zainteresovana jer ona nema mrezu filijala a AGBN je ima.. Ni AIKB ne moze jos dugo sama.
Mozda je opcija i PSBN???
_________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 16:33 | |
| Promene: 02.02. - 03.02.2012. (T-3) ili 30.01. - 31.01.2012. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 17:19 | |
| - Magi2 ::
- Paja011 ::
- Oglas Agencije za osiguranje depozita ( http://www.aod.rs/levimeni/oglasi/150.html) - pripremaju se za stecaj banke!!!
....... Predmet javne nabavke je izbor pravnog savetnika za pružanje usluga Agencijiza osiguranje depozitaprilikom pripreme i tokom postupka prodaje i preuzimanja celokupne ili dela imovine i obaveza banke pod administrativnim upravljanjemna drugu banku, odnosno prenosa celokupne ili dela imovine i obaveza navedene banke na banku za posebne namene, u skladu sa zakonom.......................... Nije @Slovenac spominjao stečaj, već suprotno, tj. da se od uvođenja prinudne uprave tendeciozno i neargumentovano širio negativan ambijent oko ove hartije (što je, između ostalog, i dovelo do panike i drastičnog obaranja cene). Da budem iskren, i pored činjenice da sam još uvek u debelom minusu na AGBN, malo sam se čak i pojačavao u januaru (na istorijskim minimumima) verujući da nije baš sve tako crno kao što je izgledalo. Čini mi se da idu bolji dani za ovu hartiju. Miriše mi da se banka trenutno u potpunosti čisti i dekontaminira, a da će u nastavku dobro da je našminkaju za udaju, tj prodaju. Tačno tako | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 17:20 | |
| Svaki dan se lagano jača ovaj Promont group... | |
|
| |
Limited011 Old member
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 17:26 | |
| Slovenac jeste širio teorije zavere o nekakvom "nameštanju" a sve drugo je OK! | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 18:47 | |
| - Limited011 ::
- Slovenac jeste širio teorije zavere o nekakvom "nameštanju" a sve drugo je OK!
Još uvek mislim da je sve ovo igra zato da bi se ova banka uvalila nekome jeftino. Po najgorem scenariju koji je pravljen pola banaka u Evropi bi crklo odmah. A državni sekretar u istom mahu več kaže, da možda i neče biti tako loše i pominje strateškog partnera. Meni to smrdi i takvo je moje osobno mišljenje. Videčemo sigurno ove godine rasplet... | |
|
| |
Tjuric Just looking
| |
| |
Mendo Still learning
Broj poruka : 49 Points : 109 Datum upisa : 27.02.2011
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 19:35 | |
| | |
|
| |
Tjuric Just looking
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 19:44 | |
| Prijatelju to nezna niko al da ce povecati vlasnicki udeo sigurno hoce ,dug ce namiriti,zamisli kad bi prokockali Agrobanku ,mnogo je tu malih kredita baziranih u poljoprivredu,Stednja u ovoj banci s obzirom na svetsku krizu je relativno visoka,banka nema vece duznike,a u par gradova ima preuredjene lokale koje govore da ovi plasljivci bo ovom forumu koji je veoma poucan nemaju osnova u njihovim pricama vec plase sitne koji imaju po 20 etak akcija da bi lepo pazarili,NE RADIM U BANCI Edit: Gde god da radiš vredjanje članova i foruma će te odvesti na odmor od istih. Neumerene ocene bez ikakvih argumenata i suprotno svemu što je poznato sigurno neće doprineti tvom ugledu na ovom forumu. Umaš oponemu! | |
|
| |
Limited011 Old member
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 19:56 | |
- Limited011 ::
- Slovenac jeste širio teorije zavere o nekakvom "nameštanju" a sve drugo je OK!
Još uvek mislim da je sve ovo igra zato da bi se ova banka uvalila nekome jeftino. Po najgorem scenariju koji je pravljen pola banaka u Evropi bi crklo odmah. A državni sekretar u istom mahu več kaže, da možda i neče biti tako loše i pominje strateškog partnera. Meni to smrdi i takvo je moje osobno mišljenje. Videčemo sigurno ove godine rasplet... - Citat :
- Kada je u pitanju rešenje za ovu
bankarsku ustanovu, on napominje da je Vlada spremna da razmotri plan za dokapitalizaciju sa ostalim najvećim akcionarima. „Sredstva u budžetu su ograničena, ali će mere oporavka svakako biti sprovedene u narednih šest do devet meseci koje uključuju i pomoć centralne banke u vidu kredita za likvidnost”, rekao je Radosavljević.
Nakon toga možemo govoriti o pronalaženju strateškog partnera koji bi mogao biti neko od postojećih akcionara ili neki novi investitor, zaključio je Radosavljević.
Kako? Lepo čovek kaže da će se ići na dokapitalizaciju u saradnji sa velikim akcionarima itd... A u drugom pasusu opet lepo kaže: TEK NAKON toga, MOŽEMO (možemo!!) da tražimo nekog strateškog partnera! Ja iz tih izjava NIKAKO ne vidim da već postoji taj partner, ali videćemo vrlo brzo o čemu se radi. Akcionarima je važno da budu konsulovani i pitani oko poteza koji se pripremaju. | |
|
| |
Steve McQueen Member
Broj poruka : 539 Points : 2079 Datum upisa : 30.11.2009
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 19:57 | |
| - Tjuric ::
- banka nema vece duznike
Ajd pojasni ovo 'leba ti. | |
|
| |
Tjuric Just looking
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 20:09 | |
| Nema visoko rizicne plasmane koji bi ugrozili stabilnost banke | |
|
| |
Steve McQueen Member
Broj poruka : 539 Points : 2079 Datum upisa : 30.11.2009
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 20:26 | |
| Šališ se? Stabilnost joj je toliko poljuljana da je morala da se postavi prinudna uprava, da joj je neophodna dokapitalizacija 8x veća od trenutne tržišne kapitalizacije jer je banka ekstra potkapitolizovana, da mnogi dužnici ne mogu ili jednostavno neće da vrate dugove jer su im obezbedjenja višestruko niža od dugovanja itd. Neće ovde niko ozbiljan rizikovati dok se neke stvari ne razjasne, a najmanje kolika je knjigovodstvena cena i koliki je stvarni kapital.
| |
|
| |
Tjuric Just looking
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 20:38 | |
| Ti mislis da je realna trzisna kapitalizacija banke u ovom trenutku,i mislis da banka prilikom davanja kredita sebe ne obezbedi 2 puta vise od kredita koji ti dobijes...navsedi mi banku kod nas koja je propala zarad kredita koje su dali,prinudna uprava se postavlja da bi drzava vukla konce | |
|
| |
Spejs Still learning
Broj poruka : 131 Points : 390 Datum upisa : 02.06.2009
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:04 | |
- Ti mislis da je realna trzisna kapitalizacija banke u ovom trenutku,i mislis da banka prilikom davanja kredita sebe ne obezbedi 2 puta vise od kredita koji ti dobijes...navsedi mi banku kod nas koja je propala zarad kredita koje su dali,prinudna uprava se postavlja da bi drzava vukla konce
Nijedna banka u Srbiji ne trazi hipoteku 2 puta vredniju od kredita. Naprotiv, izvrsni direktori savetuju klijentima na koliko da napumpaju hipoteke, tako da su procene u najmanju ruku naduvane plus 100% kod ozbiljnijih aranzmana, ne racunajuci stambene kredite stanovnistvu, mada ni tu ruze ne cvetaju. ... I to sve pod uslovom apsolutne likvidnosti ... sreca nasa pa nema mnogo stambenih kredita u Srbiji, tako da se banke ne odlucuju da prodaju masovno jos uvek, da ih ne bi bio los glas | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:06 | |
| @Tjuric Situacija je dosta ozbiljna i ne bi trebalo da se izlecemo sa izjavama... |
|
| |
Tjuric Just looking
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:21 | |
| Situacija je ozbiljna svuda u svetu,ni mi nismo imuni na nju al mislim da banka ima potencijala i da je dobro sto je uvedena prinudna uprava | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:24 | |
- Situacija je ozbiljna svuda u svetu,ni mi nismo imuni na nju al mislim da banka ima potencijala i da je dobro sto je uvedena prinudna uprava
Kako je sad to dobro ako kažeš da banki cvetaju ruže? - Citat :
- Državni sekretar u Ministarstvu
finansija, Goran Radosavljević, izjavio je za agenciju Bloomberg da procena revizorske kuće KPMG pokazuje „da je Agrobanka podkapitalizovana i više nego što je očekivano, te da je oko 50 procenata plasiranih kredita svrstano u kategoriju problematičnih”.
Jel tebi ovo ne deluje dovoljno ozbiljno? Davani su krediti na prijateljskoj osnovi.... Imamo i slučaj kada je banka dala kredit tako što je firma "založila" ugovor o održavanju puteva. Šta misliš šta banka može s tim ugovorom da uradi ako klijent ne vrati dug? _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Tjuric Just looking
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:31 | |
| Sve banke imaju taj problem,ali agrobanka je duzna drzavi i zato je kontrola i revizija neophodna ,ovo je ulaz na mala vrata ....Maco ne znam za slucaj koji navodis | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:33 | |
- Sve banke imaju taj problem,ali agrobanka je duzna drzavi i zato je kontrola i revizija neophodna ,ovo je ulaz na mala vrata ....Maco ne znam za slucaj koji navodis
Malo verovatno je to što si napisao, al nek ti bude. Država je to mogla da uradi istog trena kada Antonić nije mogao da otkupi akcije koje je po ugovoru bio dužan da otkupi... tako da je to ideja malog Mikice! Shvati: menadžment je sjbao banku!! Vrlo prosto i sad se vadi kestenje iz vatre, pa kkako ispadne... Ne znam samo odkale čupaš takve ideje? Iz malog mozga, šta li? A slučaj koji ne poznaješ se desio AIK banci! _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Tjuric Just looking
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:42 | |
| ako se desio aik baci to je za post na aik banci a ne ovde, i ne vadim ja nikakve ideje to je moje mislljenje forum postoji da bi ljudi razmenjivali iskustva.... | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:43 | |
| | |
|
| |
Maca VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:46 | |
- ako se desio aik baci to je za post na aik banci a ne ovde, i ne vadim ja nikakve ideje to je moje mislljenje forum postoji da bi ljudi razmenjivali iskustva....
Da, ali ne da iznose najludje ideje koje im padnu na pamet ili da sve izvrgnu ruglu zarad "slobode govora" - to se onda zove zloupotreba slobode. Ti imaš uvek mogućnost da otvoriš blog ili temu na kojoj ćeš da pišeš šta si sanjao ili šta ti već tog trena padne na pamet, ali ovaj forum nije namenjen za iživljavanje i gimnasticiranje uma. Toliko!! _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 21:50 | |
| Inače siguran sam da po najgorem mogučem scenariju u EU mogu se otpisati ne samo grčke, ali i portugalske, španske i još koje obveznice. Koliko banaka je onda još iznad vode??? Plašiti u izjavama sa najgorim mogučim scenarijem obično biva nerealno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 22:11 | |
- Inače siguran sam da po najgorem mogučem scenariju u EU mogu se otpisati ne samo grčke, ali i portugalske, španske i još koje obveznice. Koliko banaka je onda još iznad vode??? Plašiti u izjavama sa najgorim mogučim scenarijem obično biva nerealno.
Dobro, ocigledno se ovde mesaju babe i zabe (to mix grandmothers and frogs - prim. V.D.). Evropske banke su u problemu jer su kupovale suvereni dug, koji je ne tako davno bio klasifikovan kao jednak ili priblizno jednak cashu. Agrobanka je u problemu jer je sluzila kao kasica-prasica odabranom krugu. |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 22:25 | |
| - Pinto ::
- Slovenac1 ::
- Inače siguran sam da po najgorem mogučem scenariju u EU mogu se otpisati ne samo grčke, ali i portugalske, španske i još koje obveznice. Koliko banaka je onda još iznad vode??? Plašiti u izjavama sa najgorim mogučim scenarijem obično biva nerealno.
Dobro, ocigledno se ovde mesaju babe i zabe (to mix grandmothers and frogs - prim. V.D.). Evropske banke su u problemu jer su kupovale suvereni dug, koji je ne tako davno bio klasifikovan kao jednak ili priblizno jednak cashu. Agrobanka je u problemu jer je sluzila kao kasica-prasica odabranom krugu. U oba slučaja je bez veze govoriti o najgorem mogučem scanariju jer taj scenarijo je obično nerealan. i državni sekretar je odmah posle pominjanja cifre 50% rizičnih kredita po najgorem mogučem scenariju rekao, da možda ipak nije toliko crno. Inače bez veze da se pričkamo oko AGBN jer je očigledno da imamo različita stajališta. Neka svako misli svoje... | |
|
| |
Maca VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/3/2012, 22:30 | |
| Aloooo... Slovenac1 šta je s tobom? Najcrnji scenario je stečaj! Svima nam je jasno da se to neće desiti. Čemu sve ovo? Banka je u problemu i to niko ne može da ospori - cena na berzi je reakcija na to - na svakoj berzi bi reakcija bila slična. Ti smatraš da država sprema prodaju njoj poznatom kupcu - OK. Neki se s tim ne slažu i sada samo možemo da čekamo i vidimo šta će biti. I meni je blisko razmišljanje da će biti pripajanja, ali to samo ja glasno razmišljam, kao i ti o "nameštenom" kupcu... I dosta više, nema tu mnogo šta još da se kaže jer nam nema onog Eliot Nesa da nas "prosvetli" Jedino je jasno da je menadžment delio kredite koji nisu bili dovoljno osigurani - to je očigledno!! _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/4/2012, 00:05 | |
| - Maca ::
- Aloooo... Slovenac1 šta je s tobom?
Najcrnji scenario je stečaj! Svima nam je jasno da se to neće desiti.
Čemu sve ovo? Banka je u problemu i to niko ne može da ospori - cena na berzi je reakcija na to - na svakoj berzi bi reakcija bila slična.
Ti smatraš da država sprema prodaju njoj poznatom kupcu - OK.
Neki se s tim ne slažu i sada samo možemo da čekamo i vidimo šta će biti. I meni je blisko razmišljanje da će biti pripajanja, ali to samo ja glasno razmišljam, kao i ti o "nameštenom" kupcu... I dosta više, nema tu mnogo šta još da se kaže jer nam nema onog Eliot Nesa da nas "prosvetli" Jedino je jasno da je menadžment delio kredite koji nisu bili dovoljno osigurani - to je očigledno!! Pitanje je samo koliko se je to davanje kredita u AGBN razlikuje od drugih srbskih banaka ili čak slovenskih... | |
|
| |
Teletrader Old member
Broj poruka : 994 Points : 2799 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO) 2/4/2012, 01:14 | |
Pitanje je samo koliko se je to davanje kredita u AGBN razlikuje od drugih srbskih banaka ili čak slovenskih... Kakve veze ova izjava ima sa diskusijom? I da je tako jel to opravdava taj menadžment? Znači li ako su i drugi krali da ovima treba oprostiti? Zar ne misliš da to treba rasčistiti? Očistiti? Nemoj da preteruješ. Deluje kao da pumpaš ovu akciju... Probaj bez emocija da sagledaš stvari. Teško da će ova akcija ikada doći na 10000 dinara.
Poslednji izmenio Teletrader dana 2/4/2012, 01:25, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Agrobanka - AGBN (5. DEO) | |
|