BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)

Ići dole 
+107
DelBoy
Gocili
Drag65
BojanNS
Voiceoflaw
Goast
Al Kapone
Smile
đubretarac
sexy jea
Tomislav
Nauzika
GogaAna
Rogy
Rasa
Taliban
FatCat
Boza Belex
Lilihip
ivan45
Berza011
Dragot
Zopr
desnosmetalo
Beli
Strbac
Matthew Greenburgh
Zmajica
C R A Z Y
Jelena123
Tjuric
Zrimi
Spejs
gogloee
Josip
Milica1
Kurajber
JelenaS
Limited011
Djavo
Mitar
Toplica 1
Nemesis
Ceras
Vladimirmitr
Ilija
Djepeto83
Banaćanin
Mistery 011
Miladin
MYSTIC021
Dax
ingglick
RobinHood
nepet
ILoveRoses
Aleks
Lolita
Joe
Nik
Boby
Aritmeticar
Dragan11
MarkoJTD
Teletrader
Sahbaz
Ivan2211
geogsi
HUACHUMA
Friz
Sneki
Ars Vivendi
Moma
MORNAR
Pekoilic
rovadc
flash
Sofke
Milos86
Drag_Mlad
Momir
Ris
Prokuplje
Boranija
real_finanza
sonne
moj matori
Maca
Vladulns
pakodazna
GAGILILI
Big Mile
pepsiman
Mr. Price
Folio
Tic
Fmember
Slovenac1
Zoranecc
Taliano
Djede
BoS
Kobe Bryant
Bond
Sutra
Fast
Steve McQueen
111 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Moma
Still learning
Still learning
Moma

Broj poruka : 52
Datum upisa : 06.11.2011

aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/25/2011, 18:36

RobinHood ::
sada je tu niis,

Pre ce nas Kole usreciti nego Rusi u Nis-u, tamo gde su Rusi ja ne ulazem titanik
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

Broj poruka : 1475
Datum upisa : 23.02.2011

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/25/2011, 18:46

Ista je to klapa K.je njihov igrač!

Member
Member
Steve McQueen

Broj poruka : 539
Datum upisa : 30.11.2009

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/25/2011, 19:07

nepet ::
ako imaju problem sa likvidnoscu, onda je poslednja stvar koju ce raditi otkup sopstvenih akcija

Nisam znao da imaju problem sa likvidnošću. Molio bih te da nam kažeš nešto više o tome.
Ili je to ipak samo "ako"?
Nazad na vrh Ići dole
nepet
VIP
VIP
nepet

Broj poruka : 413
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/26/2011, 09:00

to je samo predpostavka, utemeljena na nekim činjenicama.

1. evidentan rast NPL (non-performing loans), boga pitaj kad je banka bila svesna toga, nego je krila. takođe pitanje je koliko jos toga ima. priznali su samo on sto su morali - evidentne stvari
2. rast NPLa je prouzrokovan smanjenom naplatom potrazivanja i to po mom iskustvu, do nivoa da ni glavnica ne moze da se naplati u potpunosti(sa sve prodajom kolaterala)
3. sa druge strane u pasivi te cekaju krediti koje moras da platis

po ovoj jednačini u nekom trenutku zafali para, a nova zaduzivanja su skupa.

pa kad se drzava zaduzuje po 7.25%, koja li je cena za banke? ok, pitanje je kako ročnost utiče na cenu kredita, ali u svakom slucaju vidimo da su banke ove godine napravile dogovor po pitanju cene depozita.

verovatno je i regulator (NBS) shvatio da bi trka u kamatama na depozite ubila neke banke. napravimo paralelu sa atletikom, obicno oni koji prvi povedu trku, zečevi, nakon nekog vremena i otpadnu. a zna se koje prednjacio po ovom pitanju u predhodnim godinama.

uz pravu informaciju, svaka hartija je dobra. pitanje je kako zakon na to gleda.

slozio bih se sa kolegom iz šervudske šume, robin hudom.
na duge staze, bice ovo truckava voznja. dok se kola ne polome
Nazad na vrh Ići dole
Big Mile
VIP
VIP
Big Mile

Broj poruka : 1658
Datum upisa : 19.02.2011

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/26/2011, 11:16

Ja sam prošle godine pratio Koleta kad je kupovao one Nicoviceve pakete akcija iz zaloge po 2600-2700, i to sve proletos istovatio negde u proseku na 4100, sad sam opet kupio i još pomalo dokupljujem na ovim cenama jer sam ubedjen da taj lik veoma ceni svaki svoj uloženi dinar i ni jedan jedini nebi olako bacio. O njegovom pristupu informacijama o stanju banke je besmisleno i raspravljati. kafa
Nazad na vrh Ići dole
Moma
Still learning
Still learning
Moma

Broj poruka : 52
Datum upisa : 06.11.2011

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/27/2011, 10:33

Takodje o njegovom pristupu parama banke je besmisleno i raspravljati udrimile
Nazad na vrh Ići dole
Steve McQueen
Member
Member
Steve McQueen

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/27/2011, 13:15

Moma ::

Svi stalno nešto uopšteno i neodredjeno. Jel znaš koliko je Kole uzeo kredita od AIKB ili nagadjaš?
MK je od EBRD dobio ove godine 120 miliona evra.
Jel zna neko koliko je Kole zastupljen u portfoliu AIKB kredita?
Na kraju, zašto bi to bili loši plasmani, ne čini se da je u problemu sa vraćanjem bilo kome?
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

Broj poruka : 2522
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/27/2011, 14:02

Steve McQueen ::

Svi stalno nešto uopšteno i neodredjeno. Jel znaš koliko je Kole uzeo kredita od AIKB ili nagadjaš?
Na kraju, zašto bi to bili loši plasmani, ne čini se da je u problemu sa vraćanjem bilo kome?

To što si napisao je ključni problem skoro svih postova, posebno o bankama na forumu. Sama nagadjanja, bez ikakvih dokaza i konkretnih brojki....
Nazad na vrh Ići dole
nepet
VIP
VIP
nepet

Broj poruka : 413

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/27/2011, 15:20

Slovenac1 ::

To što si napisao je ključni problem skoro svih postova, posebno o bankama na forumu. Sama nagadjanja, bez ikakvih dokaza i konkretnih brojki....

šta će ti veći dokaz od q3 rezultata... gde su redovne dividende u novcu, mozda kvartalna isplata? ko iole poznaje finansijski sektor u srbiji rećiće istu stvar, da mu ne cvetaju ruže. a ti uzmi svoje pare i radi sa njima sta hoćeš.

ili čekaj otkup sopstvenih akcija, mozda ga bude a mozda i ne.
Nazad na vrh Ići dole
Steve McQueen
Member
Member
Steve McQueen

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/27/2011, 19:26

@nepet
Meni stvarno nije jasno na šta misliš kada spominješ rezultate u Q3.
Na milijardu dinara dobiti za tri meseca ili šta? To je tek malo manje od kvartalnog proseka banke prethodnih godina. Ono što ja znam se videlo već u Q2, a to je prebacivanje 5 mlrd dinara akomulirane dobiti iz ranijeg perioda u rezerve banke. Isto se desilo i prošle godine, kada je iz akomulirane dobiti za Q2 prebačeno 4,5 mlrd u rezerve, pa je svejedno u sledećih šest meseci cena sa 2.600 otišla na 4.300.
O kvartalnim dividendama u novcu smešno je i razgovarati. Koja banka, bilo gde na svetu to radi? Uostalom, ko poznaje finansijski sektor bilo gde, zna da mu trenutno nigde ne cvetaju ruže. Svakako će svi uraditi sa svojim parama šta hoće, pitanje je jedino jel se ovde priča isključivo navijački, i da li će, kada se jednom budemo odbili od dna, ovo biti dobra investicija u domaćem bankarskom sektoru ili će biti boljih? Dotle će ionako sve pratiti trend tržišta i nema hartije koja mu može prkositi dugo. To smo valjda već svi naučili?
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/27/2011, 21:36

@nepet
Meni stvarno nije jasno na šta misliš kada spominješ rezultate u Q3.
Na milijardu dinara dobiti za tri meseca ili šta? To je tek malo manje od kvartalnog proseka banke prethodnih godina. Ono što ja znam se videlo već u Q2, a to je prebacivanje 5 mlrd dinara akomulirane dobiti iz ranijeg perioda u rezerve banke. Isto se desilo i prošle godine, kada je iz akomulirane dobiti za Q2 prebačeno 4,5 mlrd u rezerve, pa je svejedno u sledećih šest meseci cena sa 2.600 otišla na 4.300.
O kvartalnim dividendama u novcu smešno je i razgovarati. Koja banka, bilo gde na svetu to radi? Uostalom, ko poznaje finansijski sektor bilo gde, zna da mu trenutno nigde ne cvetaju ruže. Svakako će svi uraditi sa svojim parama šta hoće, pitanje je jedino jel se ovde priča isključivo navijački, i da li će, kada se jednom budemo odbili od dna, ovo biti dobra investicija u domaćem bankarskom sektoru ili će biti boljih? Dotle će ionako sve pratiti trend tržišta i nema hartije koja mu može prkositi dugo. To smo valjda već svi naučili?

Nemam šta dodati post2
Nazad na vrh Ići dole
Sutra
PESIMISTA
Sutra

Broj poruka : 1147
Datum upisa : 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/28/2011, 01:56

Ja imam sta da dodam. Sve banke na svetu ili isplacuju dividendu kvartalno u novcu ili bi zelele ali trenutno ne mogu, planiraju u 2012 da pocnu OPET sa tom praksom.

Ne zelim sada da mracim o bankama posto stvarno na PB<0.5 za 3-5 godina mnogo su vece sanse da ce biti solidne zarade nego da ce biti gubitka na investiciji, iako i za gubitak postoji sansa da ne licitiram kolika.

Poenta je kada skoce preko PB 1 da ne treba vise posedovati banke. A vecina vas ce tada skroz da promeni pricu i da razglaba kako je sad skroz nova situacija, NPL drasticno opao, sad ce banke imati blistavu buducnost, a u stvari one ce se spremati kako da naprave novu veliku gresku i da nas odvedu u novu krizu za 7-10 godina.

MAX 10% portfolia u bankama i spavajte bez bensedina svaku noc.
Nazad na vrh Ići dole
Fast
VIP
VIP
Fast

Broj poruka : 745
Datum upisa : 21.04.2011

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/28/2011, 09:10

sutra ::
Ja imam sta da dodam. Sve banke na svetu ili isplacuju dividendu kvartalno u novcu ili bi zelele ali trenutno ne mogu, planiraju u 2012 da pocnu OPET sa tom praksom.

Ne zelim sada da mracim o bankama posto stvarno na PB<0.5 za 3-5 godina mnogo su vece sanse da ce biti solidne zarade nego da ce biti gubitka na investiciji, iako i za gubitak postoji sansa da ne licitiram kolika.
post2
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/28/2011, 09:35

Poenta je kada skoce preko PB 1 da ne treba vise posedovati banke. A vecina vas ce tada skroz da promeni pricu i da razglaba kako je sad skroz nova situacija, NPL drasticno opao, sad ce banke imati blistavu buducnost, a u stvari one ce se spremati kako da naprave novu veliku gresku i da nas odvedu u novu krizu za 7-10 godina.

Mislim da trentuačno vrlo malo banaka na celom svetu isplačuje bilo kakvu dividendu jer trebaju dokape...
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13968

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/28/2011, 17:49

Promene: 25.11. - 28.11.2011. (T-3) ili 22.11. - 23.11.2011.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Fast
VIP
VIP
Fast

Broj poruka : 745
Datum upisa : 21.04.2011

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/29/2011, 10:09

Mislim da trentuačno vrlo malo banaka na celom svetu isplačuje bilo kakvu dividendu jer trebaju dokape...

Ovde je akcenat na praksi kvartalne isplate dividende. Naravno kad ima para
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/29/2011, 16:59

Promene: 28.11. - 29.11.2011. (T-3) ili 23.11. - 24.11.2011.

Nazad na vrh Ići dole
Prokuplje
VIP
VIP
Prokuplje

Broj poruka : 325
Datum upisa : 19.10.2009

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/29/2011, 19:47

Bond ::
Promene: 28.11. - 29.11.2011. (T-3) ili 23.11. - 24.11.2011.

Još jedan veliki investicioni fond na izlazu...
Da li Kole ima dovoljno para da kupi svu ponudu od
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/29/2011, 20:54

Svašta tu može da bude.Kupac kastodi.....možda East kupuje sam sebi preko kastodija da zavara naivčine! Nekako mi izgleda baš baš naivno da počnu sad da izlaze pored toliko prilika u zadnjih recimo mesec dana.Na kraju šta se to sprema-smak sveta...šta li !?

VIP
VIP
Fmember

Broj poruka : 1630
Datum upisa : 01.11.2010

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/29/2011, 23:15

Pampur ::

btw.to bi bio dobar dil :)

PAZNJA! OPASNOST!

STA JE OVO ISPOD LINKA!?? IZGLEDA ISTO KAO BELEX CLUB FORUM ALI JE ADRESA DRUGA:

Edit:
Tačno. Pokušaj prevare. Belex Club, ali lažni !
Pokušaj da se ukradu pristupne šifre korisnika!
Svaki link koji vam traži šifru, a nije www.aikb.net izbegavajte, jer tu samo žele da vam ukradu forumski identitet!
Videćemo koliko forumaša je naselo na ovo.
Svima koji su se "logovali" na lažni Belex, savetujem da preventivno promene svoju šifru za pristup!
"Pampur" će biti trajno banovan !!
Admin
Nazad na vrh Ići dole
http://en.wikipedia.org/wiki/Boycie
pepsiman
VIP
VIP
pepsiman

Broj poruka : 1774
Godina : 70
Datum upisa : 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 10:24

GAGILILI ::

od Slovenac, rekoh ti ja da je prerano 89

Pa dobro još uvek ne znamo ako ti je sve jasno da če ova akcija pasti do nule, zašto nisi prodao svoje impresivne količine akcija????

svadja Nisam rekao da ce pasti do nule! rabbit Rekao sam da ce pasti na 15 eura!

Bravo za prognozu.

E sad ide li ovo ispod istorijskog minimuma??? Suspect
Nazad na vrh Ići dole
ingglick
Still learning
Still learning

Broj poruka : 104
Datum upisa : 11.05.2011

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 10:39

Cek, kakav je to bear market ako ne probijemo prethodni minimum?

Aik - 1150/94 (rsd/eur) = 12.2 eura.

VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 11:48

Prošli put kad su bile cene tu negde u 2009 bila je to odlična kupovina i tad su domači kupci lepo navukli strance u rupu. Videčemo da li se istorija ponavlja...
Nazad na vrh Ići dole
Zoranecc
VIP
VIP
Zoranecc

Broj poruka : 209
Datum upisa : 19.11.2010

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 11:51

Neznam vise da li ce se iko navuci. Za sada ja necu sigurno!
Nazad na vrh Ići dole
Dax
VIP
VIP
Dax

Broj poruka : 414
Datum upisa : 25.11.2009

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 13:42

Ima i onih koji su se navukli ..... armo
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 15:15

pepsiman ::

Pa dobro još uvek ne znamo ako ti je sve jasno da če ova akcija pasti do nule, zašto nisi prodao svoje impresivne količine akcija????

svadja Nisam rekao da ce pasti do nule! rabbit Rekao sam da ce pasti na 15 eura!

Bravo za prognozu.

Nista nije iskljuceno kako najavljuju dublju krizu za sledecu godinu,... ako se nastavi ovaj opadajuci trend, do nove godine ode ovo ispod istorijskog minimuma,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/
Ris
VIP
VIP
Ris

Broj poruka : 1997
Godina : 43
Datum upisa : 24.12.2007

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 15:27

Treba ovo procenit kada kupiti pre nove godine kafa
Nazad na vrh Ići dole
https://www.youtube.com/watch?v=cu_EeCdckgI
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 16:08

Drag_Mlad ::

Bravo za prognozu.

Nista nije iskljuceno kako najavljuju dublju krizu za sledecu godinu,... ako se nastavi ovaj opadajuci trend, do nove godine ode ovo ispod istorijskog minimuma,...

Malo pogledaj EU gde idu akcije, Srbija je na dnu, EU sasvim solidno.
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 16:12

Ris ::
Treba ovo procenit kada kupiti pre nove godine kafa

Meni izgleda na 1500kao dobra kupovina.Zašto pre n.g.dali je tad presek za div.? Zanimljiv im je plan za zadnja 3meseca ove godine!...+2mlrd rsd......a za 9meseci 2,05mlrd.Ima li tu realnosti?

Still learning
Still learning
GAGILILI

Broj poruka : 54
Datum upisa : 04.05.2010

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 16:17

Bravo za prognozu.

Cvrstog sam uverenja da ide ispod istoriskog minimuma... comp banka neupredivo losije stoji confused nego kada je cena bila 12 eura...
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 16:40

Promene: 29.11. - 30.11.2011. (T-3) ili 24.11. - 25.11.2011.

Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 16:53

Bravo za prognozu.

Cvrstog sam uverenja da ide ispod istoriskog minimuma... comp banka neupredivo losije stoji confused nego kada je cena bila 12 eura...
Kole ne misli tako!!

VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 19:35

taliano ::

Bravo za prognozu.

Kole ne misli tako!!

Ma valjda GAGILILI zna više od njega
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 19:37

Bravo za prognozu.

Jesi li ti več prodao onu svoju silnu količinu akcija??? Inače ti radiš u upravi banke i imaš pregled iznad poslovanja cele banke?
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)   aikb - AIK banka a.d. Niš - AIKB   (8. IDEO) - Page 7 Icon_minitime11/30/2011, 21:38

Drag_Mlad ::

Bravo za prognozu.

Malo pogledaj EU gde idu akcije, Srbija je na dnu, EU sasvim solidno.

Upravo gledam dow jones, trenutno je neverovatnih +3.6%, ovo nije bilo odavno,...
Konacno smo sutra u zelenom,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/

AIK banka a.d. Niš - AIKB (8. IDEO)
Nazad na vrh 
Strana 7 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Banke fun club-
Skoči na: