|
| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) | |
|
+60Zex983 FatCat Rogy Mirotvorac nikoleta2 Paja Patak MilaNost Pera Zdera Valter JMBR Teletrader Smarti Dadax71 Friz Goce Smile Kobe Bryant Admin Nadeždica Milicica Maca Guinness PEVAC Florida AAA anonymus Sneki Igi-bg Kmez Bans sljaker julka zulka nomak Sahbaz Limited011 Srebrni_Zmaj Dragan11 hit mejker Milojka TITO baba_milojka Sekula visibaba sima kosmos Boranija PAPRIKA Lunja Jevrem Ars Vivendi Pampur BojanNS Gogisa pepsiman Ronin Sreta KASRA smoki fmesaros Verkakaludjerka MASTER 64 posters | |
Autor | Poruka |
---|
anonymus Just looking
Broj poruka : 7 Points : 8 Datum upisa : 22.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 2:59 am | |
| Da li neko moze da objasni funkciju firme JUGOREMEDIJA-COM? trenutno u likvidaciji prema APR-u, likvidacioni upravnik Nadica Margold Firma je DOO ovlasceni zastupnik je bila Nadica M? | |
| | | MASTER VIP
Broj poruka : 630 Points : 815 Datum upisa : 12.11.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 9:21 am | |
| @anonymus Ne pratite, to je firma formirana prilikom otkupa oko 2 % akcija JGRM od strane JGRM po 5 evra. | |
| | | Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 4:32 pm | |
| Vidim na http://pretraga.apr.gov.rs/udruzenja/AssociationBusinessData.aspx?Beid=4869037&rnd=BEC10CD62B56F75BC1492211AC4FA259E794E909 Da je BAKA Jelena (1945 godište) registrovala nekakvo udruženje gradjana!! Sada očekujem da ovde postavite spisak članova istog, imena i prezimena ljudi koji čine UO i sl. ako to uopšte postoji, jer za osnivanje udruženja gradjana je dovoljno 3 (tri) člana istog!! Kao i telefon za kontakt, e-mail adresu (ako Jeca zna šta je to ) Ili možda mislite da ste dovoljno uradili? I da sada možete da se zavalite u fotelje i čekate da padne plafon? Udruženje koje nije sposobno da sazove vanrednu skupštinu i/ili smeni UO firme koja je pred stečajem bolje i da nije osnivano ... Hajd da se pomolim .... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
| | | Pampur Member
Broj poruka : 365 Points : 581 Datum upisa : 21.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 5:46 pm | |
| - Sneki ::
- ....Da je BAKA Jelena (1945 godište)...
Ne znam šta uopšte tražiš ovde, ali već preteruješ sa tim tvojim malicioznim postovima i prosipanjem mudrih misli kao da si posisala sva vesla na svetu. Zaista misliš da si tako superiorna? Ko zna koje komplekse lečiš ove. PS: Da li si sigurna da ti jezik nije rascepljen? | |
| | | MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 6:13 pm | |
| @Pampur Ajde lepo... Ostavite Sneki na miru, nagledala se ona i naslušala naših priča, pa ništa, normalno je da je skeptična oko ishoda cele situacije. Baka, starija gospođa, žena od 65 godina se pokrenula i osnovala udruženje, dok radnici od, 25/35/45 čekaju da budu spašeni i prstom ne mrdaju. Lepo je i pepsiman posavetovao. Štrajk više niko ni ne spominje ?! Manite se vi JM , ŠTRAJKUJTE ! Ja da nisam dobila platu 3 meseca, zapucala bih pravo ispred Ministarstva Ekonomije sa sve transparentom i decom, ne bih očekivala od 65.-ogodišnje gospođe da mi rešava sudbinu... | |
| | | PEVAC Just looking
Broj poruka : 6 Points : 7 Datum upisa : 01.08.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 6:19 pm | |
| Znači, Sneki, g-đa Jelena je Tvoja BAKA. Onda si Ti veoma napredno dete. Ako nije Tvoja BAKA, onda ste Vi, Sneki, prilično nepristojni. Pored toga, u osnovnim i poslovnim podacima nema ni jednog imena. Zaključujem da ste i vidoviti. Na kraju, očekujete (zahtevate) da se postavi spisak članova, čl. UO, kontakt tel, e-mail („ako Jeca zna šta je to...“ i opet nepristojno) To uopšte nije obligatno. Mi se znamo, radićemo kao i do sada, po Vama – ništa, a ko su članovi i šta nameravaju, neka ostane naša mala tajna. Ovaj prostor na forumu je, i onako, postao SAMO Vaš i Adminov. | |
| | | Pampur Member
Broj poruka : 365 Points : 581 Datum upisa : 21.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 6:23 pm | |
| - MASTER ::
- @Pampur
Ajde lepo... Ostavite Sneki na miru, nagledala se ona i naslušala naših priča, pa ništa, normalno je da je skeptična oko ishoda cele situacije... Ne verujem da ju je iko terao da gleda i sluša naše priče, ili je zainteresovana ili je sadista. A cinik je definitivno. Kako god bilio, ništa je ne daje za pravo da tako podcenjuje i omalovažava ikoga. | |
| | | MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 6:37 pm | |
| @pampur Imale smo Sneki i ja naših razlika...Prepucavanja, teških reči...Ali kada je trebalo, bila je uz nas i pomogla nam. Konkretno, govorim o savetima u vezi sa tada nepremostivim situacijama u vezi sa izlaskom na berzu. Oštra jeste, ali svi smo mi različiti... | |
| | | sljaker Our family
Broj poruka : 185 Points : 227 Datum upisa : 10.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 7:04 pm | |
| Opet cu ponoviti da je izlazak na berzu omogucio jedino Zex 983,jer je jedini imao petlju da trazi potrebnu dokumentaciju iz firme i da se nateze sa menadzmentom,dok su ga ostali "hrabro bodrili" !!! | |
| | | MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 7:19 pm | |
| @sljaker Zeks, ************* ( ime mu je nedozvoljeno na ovom forumu ) i ja znamo šta smo i kako radili, a vas gospodine šljakeru nije bilo ni u tragovima, ali to je sada nebitno. Njegove zasluge niko ne umanjuje, ali bio je deo tima, kao i svi mi. Zeks je jedan od mnogih akcionara koji su zatražili dokumentaciju od medžamenta, ali ne sećam se da je tu bilo nešto rvanja. Rvanje je bilo sa Agencijom za privredne registre ( nisu hteli da nam daju bilanse, čak ni da nam dozvole uplatu za iste ), Agencijom za privatizaciju ( nisu hteli da daju nalog za rasknjižavanje akcija ) , brokerskom kućom i sl., a tu su meni i ************* savetima i skoro svakodnevnim kontaktom pomagali Admin i Sneki. No, nebitno je šta je bilo, nego šta će biti, videćemo kakva je agenda udruženja JGRM III. Vi i dalje šljakeru sedite u toj firmi i nemojte ni slučajno da krenute u štrajk. Sve nade za opstanak firme i radno mesto polagajte i dalje u bake i deke... | |
| | | sljaker Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 7:37 pm | |
| A Vi i dalje "bodrite" ljude zarad ispunjenja vasih zelja,a nade ne polazem vise u nikog,dovoljan nam je bio jedan ************* ! Pored takvih vasih prijatelja neprijatelji nam uopste nisu potrebni ! | |
| | | MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 7:44 pm | |
| @sljaker Ja ne bodrim nikog, pomoći ću koliko god mogu ovom udruženju, ali nema tu sreće dok se radnici ne pobune, a koliko sam shvatila, i vi raditite u JGRM ? I niste dobili 3 plate ? A ćutite, štrajk niko ni ne spominje. Pa vam je kriv ovaj ili onaj ? Mi smo SAMO akcionari, a radnicima životna egzistencija zavisi od sudbine JGRM. Meni ne zavisi, kao i mnogim akcionarima, a vi očekujete od nas da rešavamo vaša radna mesta ? No, ne bih da se ponavljam, sve je već rečeno. Valjda će PUPS rešiti sudbinu JGRM ! | |
| | | sljaker Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 7:53 pm | |
| Ne znam zasto mislis da si toliko bitna? Od tebe ne ocekujem nista,a na svu srecu "zivotna egzistencija" mi ne zavisi samo od Jugoremedije. I ti si radila u istoj firmi,i tebi je kasnila plata,zasto onda nisi pozivala na strajk?
| |
| | | Bans Still learning
Broj poruka : 141 Points : 149 Datum upisa : 11.12.2010
| | | | MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 10:29 pm | |
| Ja sam među prvima otišla, tada je situacija u odnosu na sadašnju, bila pesma. Svi ste me tapšali po rameni, i ĆUTKE gledali kako se iživljavaju nad nama, pa nismo za džabe otišli ? Ko je iole nešto vredeo, taj je otišao, postoji još jedna mala grupica koja kopa i rukama i nogama da ode, ostali samo sede ( jer nemaju šta da rade ) i ćute. Deo mene bi voleo da propadne JGRM pa, vi i dalje ćutite. Ja sam se već snašla, a vi izvolite na ulicu kada vam je to draže od nezameranja medžamentu. I očekujte od JM i PUPSA da vam spase fabriku, samo vi nemojte da se deranžirate. Oni ljudi imaju svoje penzije, koje su, za razliku od vaših, redovna primanja. Imate šansu da nešto promenite u vašim životima, poslušajte pepsimana, njegova firma je u sličnoj situaciji, pa su se štrajkom izborili za svoja prava, pokušajte i vi. Ako ne želite, ne morate, nemojte od drugih da očekujete da vode vaše bitke. | |
| | | sljaker Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pet Okt 21, 2011 10:47 pm | |
| Master pocinjes da smaras. Ko je sta trazio od tebe?! Kada si ti radila plata je vec uveliko kasnila. Onda si cutala samo iz tebi znanih razloga,a sada si se okurazila kada si podvila rep i otisla. Ja znam da je tebi zao silnih hiljada eura koje su ti vec propali,ali sta da se radi,da si se na vreme "deranzirala" to se ne bi desilo. | |
| | | nomak Still learning
Broj poruka : 39 Points : 40 Datum upisa : 15.11.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sub Okt 22, 2011 5:34 pm | |
| Sneki, sljaker, A Vi, MASTER, ste lepo opisali Vas karakter u poslednjih par postova! - MASTER ::
- Radnici ništa nisu uradili, čekaju na akcionare da ih spasu.
Nijedan radnik koji posteno i odgovorno radi svoj posao nije kriv za sadasnje stanje u Jugoremediji (krivi su samo sto ne reaguju na ozbiljno kasnjenje plata koje im ugrozava egzistenciju), ali svaki akcionar koji godinama cuti i trpi dok mu se imovina javno i protivzakonito otima i obezvredjuje JESTE! A POSEBNO VI, MASTER(objasnicu posle) !!! - MASTER ::
- @KMEZ
Ja sam VLASNICA te fabrike, i NEĆU da se otuđuju preparati koji su MOJE vlasništvo ! HOĆU da se promeni upravljačka struktura i TAČKA ! Smete li ovo Zdravku javno da kazete u lice? Mislim da svi znamo odgovor. - MASTER ::
- TVRDIM da je šoljica neodrživa kao vaše vlasništvo, jer nije po zakonu. Niste imali legitimnu saglasnost Skupštine 2009.-te, jer ste tačku otuđenja preparata naknadno ubacili u dnevni red. Tu vam pada sve u startu. Dalje, koliki je udeo JGRM ? a koliki vaš ? Šta ste uneli ? Akcije koje vrede 2000 dinara ? Kako ? Pa vrede 200. Znači vaš udeo je manji 10 puta, opet je to JGRM-edijina firma a ne vaša. Obrni-okreni, ostaćete bez ičega, a i mi zajedno sa vama.
Zasto ova pitanja ne postavite sudskim putem? - MASTER ::
- Zbog vaše igranke oko fabrike u fabrici, niko nas nije kupio na tenderu. Šta to znači ? Kupiće nas neko za MALE pare, nema socijalnog programa, ničega.
Nijedan ozbiljan kupac nije postojao prvenstveno zbog cene koja je plasirana akcionarima kao realna, a zatim zbog uslova tendera, a danas zbog sadasnjeg stanja i cekanja da ode u stecaj, tada ce velike ajkule izaci na povrsinu, a onda sledi najgori scenario za radnike i akcionare. Zainteresovanih jeste bilo, ali cim su videli sa kim i pod kojim uslovima treba da posluju, odlucili su da sacekaju ono sto pod sadasnjom upravom neminovno dolazi. - MASTER ::
- Da li znate da SVI mi možemo da vas tužimo privatnom tužbom što ste se udružili i nezakonito ozuđili preparate ? Od naše dece ste oteli, pa poješće vas mali akcionari. Kada dođe do krivičnog gonjenja, a doći će, mi svi možemo ( a većina i hoće ) da se pridružimo krivičnom gonjenju. Pa ostaćete bez ičega, jeste li svesni toga ? Nije ovo banana republika, ovde ipak vlada kakav-takav zakon.
Znaci do sada nista niste uradili, samo piskarate...Uz to, opet i pretite? Pa cemu to? Vec ste jednom probali, ovde “javno”, i naravno od toga nije bilo nista. “Možemo da vas tužimo”, pa sto ne tuzite??? - MASTER ::
- Kada dođe do krivičnog gonjenja, a doći će, mi svi možemo ( a većina i hoće ) da se pridružimo krivičnom gonjenju.
Svi cekaju da neko drugi uradi nesto prvi za njihovu zajednicku stvar ( VI se posebno isticete u tome, pa nemate pravo nekom drugom da prebacujete), a ovo cu svima objasniti nesto kasnije. _________________ Zlo će pobediti kada dobri ljudi zaćute.
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sub Okt 22, 2011 5:58 pm | |
| MASTER,
Ma koliko mi Kmezovi postovi bili nesimpaticni, bezobrazni i neverovatno glupi (slucaj Mesaros Radisic), Kmez je u pravu za jedno: Vas identitet je i dalje nepoznat, svi Vas znaju kao “MASTER sa foruma”, iako ste najglasniji po pitanju osude sadasnjeg menadzmenta, verovatno i najobavesteniji.
Verujem da sebe zamisljate kao neku heroinu kao sa Sljakerove slike: prva i najjaca, ispred svih, vodja obespravljenih koji su je jedva docekali i izabrali da ih povede u pravednu i svetu borbu, i , na kraju, pobednica! Istina je znatno drugacija!
Kao dobro informisana i obrazovana akcionarka sa nemalim brojem akcija, dobro situirana, koja je do skoro radila u Jugoremediji, imala informacije iz prve ruke, a i danas ima svoje izvore, krivlji ste od ostalih akcionara!
Prvi ste poceli da u velikoj kolicini ovde na forumu iznosite informacije o kriminalnom delovanju menadzmenta, ali i razne traceve i nerealna uveravanja da ce sve biti u redu, da cete prodati akcije, da ce tender sigurno uspeti (tada smo se prvi put mimoisli u misljenju, iako sam argumentovano i iz najbolje namere pokusao da Vama i ostalim akcionarima predocim primerima da je cena prevelika, i proracunato odredjena da bi tender prodao), pa smatram da ste velikim delom odgovorni sto ljudi tek sada pocinju da deluju, iako su mnoge stvari uvideli jos pre godinu dana!
Vi ste im plasirali pricu o zaintesovanim kupcima, o fabrici po najvisim standardima (iako ste uradili samo ambijentalne uslove i ciste sobe, sve masine i tehnologija su stare u proseku 30 godina, to danas svi znaju, za te pare je moglo biti uradjeno mnogo vise), pricali ste o Rusu, Neltu, Rumunki..., o berzi i kako ce sigurno vrednost akcija da naraste do 1000 din (berza sve objasnila), javno ste pretili Zdravku na ovom forumu, ubedjivali da samo treba da se raspise skupstina i da cete zajedno sa istomisljenicima prosto zbrisati kriminalce koji vam sada vode fabriku... Od svega toga nije bilo nista!
(O decijim animacijama u postovima, pominjanja tromesecnog letovanja kad radnici i penzioneri-akcionari Jugoremedije jedva sastavljaju kraj sa krajem, rostiljanja, ica i pica, jedrenja, proslava, zurki, Bahama i ostalih blagodeti koje akcionare cekaju cim prodaju akcije, suvisno je i govoriti!)
Pozivali ste Sneki i Admina da vam budu predvodnici u borbi za VASA prava, zaboravljajuci da oni ljudi nemaju ama bas nikakve veze sa Jugoremedijom, osim sto citaju postove na ovoj temi i ponekad prokomentarisu, upute koristan savet ili kritiku. (PRIMER ONOGA "DA MI DRUGI URADI STO JA NE SMEM")
Cak ste skoro napisali da ste se pomirili sa vrednoscu Vasih akcija, iako ste mnogo puta ovde ubedjivali sve da one vrede 10-15e, pa cak i za vreme tendera koji evro vise! Pozivali ste radnike na strajk, a vec ste napustili fabriku i presli u drugu firmu, pa sad ocekujete da radnici odrade ono sto vi niste smeli kada ste bili u Jugoremediji. (OPET DRUGI NEKO DA URADI NESTO ZA VASU STVAR)
Izlazak na berzu je 99% Zexov uspeh, i nemate prava da ga sebi pripisujete, jer je Vas doprinos spram njegovog minimalan.
Razumem da mozda nemate hrabrosti da javno kazete ko ste i sta ste, da kao veliki akcionar ne smete da podnestete krivicnu prijavu svojim imenom i prezimenom (sva piskaranja medijima, kancelarijama i institucijama su malo vazna ako ovo niste uradili – ovo se odnosi na sve), ali onda nemate prava da nagovarate druge da urade ono za sta Vi nemate petlju! _________________ Zlo će pobediti kada dobri ljudi zaćute.
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sub Okt 22, 2011 6:23 pm | |
| U razgovoru sa jednom gospodjom iz Jugoremedije, koja kao radnica i akcionararka ne preduzima nista osim sto kuka na sva usta i brine za buducnost (svoju, svoje porodice i fabrike), na pitanje zasto ne potrazi pravdu na sudu, dobio sam jako zanimljiv odgovor: “Ima ljudi koji znaju vise od mene pa nista ne rade... Eto na primer ona Master sa foruma (da, upravo Vas se prvo i jedino setila!), i jos neki...Ja znam ono sto procitam na forumu, i verujem da je to istina, ali ne mogu garantovati. Nek prvo oni koji garantuju da znaju svasta i znaju kako bi to mogli da dokazu podnesu prijave, lako cemo im se mi sitne ribe pridruziti. Ja moram da brinem o svom poslu i plati, ako bez toga ostanem, ne znam sta cu...” Pokusao sam da objasnim da ona tako nikako ne pomaze sebi, jer plate ionako nema niti Deuric zna kako da je redovno obezbedi, i da ce uskoro Jugoremedija biti dovedena do tacke posle koje je stecaj neizbezan (mozda nece biti odmah proglasen, ali povratak normalne proizvodnje i poslovanja ce biti nemoguc) a samim tim i njene akcije nece ama bas nista vredeti, ali ona je ostala pri svom stavu.
Njen kukavicluk donekle i razumem (ali ga nikako ne opravdavam!), suvise je “sitna” u fabrickoj hijerarhiji da bi imala direktan pristup informacijama koje Vi ovde iznosite, a da slepo veruje anonimnim pisanjima na forumu nece, iako oseca da stvari bas i ne idu dobrim tokom.
Vas i ostale akcionare i radnike koji ovde iznosite podatke koje tvrdite da mozete da dokazete ne razumem! Ako ste ovde toliko hrabri, zasto javno cutite?
Narocito VI, MASTER, koji ste napustili Jugoremediju pa Vas sadasnji menadzment ne moze maltretirati tamo, koji imate lepu i redovnu platu, a i situiranog muza, pa mozete sebi da dopustite da Vam nemali broj akcija propadne ako dodje do stecaja(sve ovo ste sami rekli), koji kazete da izuzetno volite Jugoremediju i da bi ste se rado vratili i pomogli joj svojim znanjem da se oporavi kada bi ljudi koji je sada vode (pljackaju, unistavaju, degradiraju...) bili sklonjeni... Zasto Vi koji ste bezbedni, situirani i nezavisni od Jugoremedije koja Vam je srcu draga, zasto Vi cutite? Upravo na Vas sam delom mislio kada sam rekao da akcionari cekaju na radnike (a radnici cekaju na akcionare).
Sto se vi akcionari na vreme niste organizovali, okupili oko fabrike, ili jos bolje na gradilistu Luxol farmacije, pozvali medije i inspekcijske organe i javno postavili pitanja koja ovde na forumu postavljate? Koliko vas je podnelo prijave? Koliko vas je pisalo medijima, institucijama, strankama? Ne anonimno, vec svojim imenom i prezimenom. Verujem da vas nema ni deset, od 4000. Svi se skrivate iza jednog imena – Jelena Medarevic -, ali ma koliko postovanja ta zena zasluzuje, ne verujem da ima dovoljno energije, vestine i znanja da raskrinka sve prevare u Jugoremediji.
Kakav lik Jugoremediji danas treba, vec je opisano u nekom od mojih prethodnih postova. Klin se klinom izbija, Deuric “Deuricem”.
Podrzavam ideju strajka ukoliko radnici ne dobijaju svoje posteno zaradjene plate, ali vi MASTER nemate pravo da prozivate radnike, jer kao akcionar i bivsi radnik niste nista uradili!
Moje prethodno pisanje radnicima se odnosilo na one koji su akcionari ili deca akcionara, i koji iako su na vreme upozoreni, kao AKCIONARI nista nisu uradili, vec su iz nekog straha ili naivnosti potpisali punomocja ljudima koji predstavljaju sadasnji menadzment.
Kukavicluk je definitivno bolest danasnjeg drustva. Kada svi vi, akcionari, radnici i radnici-akcionari, resite da budete ljudi a ne misevi, zivecete kako coveku i dolikuje. _________________ Zlo će pobediti kada dobri ljudi zaćute.
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sub Okt 22, 2011 6:39 pm | |
| Jos jedan zanimljiv podatak: tokom razgovora sa doticnom gospodjom, u jednom momentu je rekla: “Nije im lako (menadzmentu), treba za isplatu 3 plate obezbediti 105 miliona (dinara)”, a na pitanje otkud ona to zna, rekla je “Pa to svi znaju, Zdravko je rekao na sastanku u kulturnom prosle godine, svakog meseca se trudi da obezbedi 35 miliona za isplatu, a i Pecikoza i Nadica tu cifru stalno ponavljaju u fabrici”. Ostadoh bez reci.
Koje ste vi naivci, pa to je neverovatno! Prosta racunica: 35 miliona na 450 zaposlenih (cifra vise puta izneta u javnost od menadzmenta) je 77777 din prosecno po zaposlenom!!! KOLIKE SU PLATE U JUGOREMEDIJI???
77777 din je sigurno duplo vise od bruto plate obicnih radnika! Najverovatnije je i vise od bruto plate nekih ljudi sa diplomom, mozda cak na sefovskom nivou! Vi sami znate koliko kojih radnika ima (od najnizih koeficijenata pa do najvisih), pa kako onda prosek plata moze biti tako visok?
Pa naravno, vasi “grobari” pljackaju Jugoremediju onim naduvanim koeficijentima i ugovorima o delu koje ovde stalno pominjete, a verovatno ni broj fiktivno zaposlenih (takodje cesto pominjanih) nije mali!
Opet, NEVEROVATNO! Oni vam opusteno indirektno priznaju da ste u pravu, i niko od vas to ne primeti godinu dana? Pa sta vam je sa logikom i zdravim razumom?
Ko zna sta su vam jos neoprezno otkrili, a vi niste primetili, kad vam je ovakva glupost prosla neopazeno.
Iskreno se brinem za Jugoremediju i vas sve, ovakav nedostatak hrabrosti (slobodno citajte KUKAVICLUK) i nedostatak samosvesti, samopostovanja i logicnog razmisljanja odavno nije vidjen!
PS: Ove sve podatke lako moze gospodja Medarevic da proveri, kao clan UO ona mora imati dostupan platni spisak Jugoremedije, ali posto verujem da postoje 2: stvaran i laziran, to sto joj daju lako moze proveriti u nekoj od republickih inspekcija.
_________________ Zlo će pobediti kada dobri ljudi zaćute.
| |
| | | Guinness Just looking
Broj poruka : 33 Localisation : Beograd Points : 125 Datum upisa : 18.10.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sub Okt 22, 2011 7:57 pm | |
| Samo sam cekao kada ce se ovo desiti jer sam znao da je pitanje vremena kada ce ljudima "puci" film i prestati da trpe da ih neko naziva nesposobnima, kukavicama, misevim i ostalo i da vide da ih neko huska na strajk i na akciju samo u cilju zastite svojih licnih interesa. Kako ce se ovde desiti jos jedan slucaj "profesionalac" i da cete videti kako se ljudi igraju sa tudjom nesrecom i mukom. Ja sam davno prestao da se javljam na ovoj temi i da odgovaram na postove Mastera jer zena zivi u drugoj dimenziji, u nekom nerealnom svetu i misli da je najpamenija. Cestitao sam vam ukljucenje na berzi, bilo mi je drago videti da su akcionari nesto uspeli da izdejstvuju (iako sam posle saznao da je za to zasluzan iskljucivo Zeks) a posle kada sam vam otvoreno i realno napisao kako stvari stoje, da treba da skacete od srece ako prodate akcije po 500din, da ce cena padati, bio sam prozivan da sam Deuricev covek, kako unosim paniku i nagovaram akcionare da prodaju svoje akcije. Upravo je Master pricala kako ce ona organizovati akcionare da u prvom trgovanju dignu cenu 300% (rekao sam da se ne palite jer je to veoma tesko i treba jako mnogo novca), kako nece prodavati ispod 15e. Posle je konstantno pricala kako se "necete prodati" ispod 10e, kada sam je pitao na cemu zasniva tu tvrdnju rekla je kako ona kao famaceut koja je godinama radila u fabrici i zna njen svaki sraf bolje od mene zna koliko realno vrede akcije ove firme iako sam diplomirani ekonomista i svakodnevno sam u kontaktu sa investitorima zbog prirode svog posla (ko je pratio moje poslove zna da radim u banci u sektoru usko povezanim sa berzom). Kada sam vam govorio kakvo je stanje u Jugoremediji, kolika je zaduzenost, kako u slucaju da nekom od poverilaca pukne film fabrika moze pod katanac i da je stecaj jedna od realnih solucija Master je rekla kako je Jugoremedija svetlosnim godinama udaljena od stecaja. Takodje sve vreme vas je obmanjivala pricama kako stranci gledaju kompaniju pa spominjala Rumunku, pa kao je Deuric otisao u Svajcarsku na pregovore, pa malo malo neko je zainteresovan i kako ona tvrdi da "cete se prodati najkasnije do septembra" kao sto vas je obmanjivala za vrednost akcija i "ODGOVORNO TVRDILA" da akcije vrede minimum 10e. Likovala je pre skupstine (uostalom kao i svi ostali) kako je Deuric gotov, da "preuzimate vlast u fabrici" i ostalo, medjutim opet vas je bravar izdriblao. Cast vam spasava penzionerka dok vi svi cutite i slusate Master a ona pljuje po vama i naziva vas nesposobima. Medjutim i ne cudi me sto se toliko uplasila jer koliko sam cuo kupovalo se akcija po 5e preko ugovora o poklonu. E sad slag na tortu: - nomak ::
- MASTER,
Ma koliko mi Kmezovi postovi bili nesimpaticni, bezobrazni i neverovatno glupi (slucaj Mesaros Radisic), Kmez je u pravu za jedno: Vas identitet je i dalje nepoznat, svi Vas znaju kao “MASTER sa foruma”, iako ste najglasniji po pitanju osude sadasnjeg menadzmenta, verovatno i najobavesteniji.
Koliko sam cuo od dve osobe sa kojima je Master bila u kontaktu, osoba cije je ime i prezime Master dala pri predstavljanju uopste nije farmaceut! Doticna osoba je zavrsila Filoloski fakultet pa nije ni cudo zasto konstantno ispravlja pravopisne greske forumasa na ovoj temi. Takodje doticna ima firmu koja je u likvidaciji ili stecaju (zaboravio sam tacno kako mi je receno). Doticna je istaknuti clan Demokratske stranke i ima profil na twitteru koji se nekoliko puta ovde spominjao a objavljivao je informacije o Jugoremediji u nekoliko navrata. Doticna osoba takodje ima otvorene vlasnicke racune kod I2R kao i kod IC brokera sto isto ima i Master. Necu da napisem ime te osobe ali oni koji su upoznati sa ovim verovatno ce znati o kome se radi. Dvoumio sam se da li ovo da napisem kada se Master onako nadmeno ponasala i stajala na muku malim akcionarima hvaleci se koliku platu ima, da je ona trazeni farmaceut, da je bivse kolege iz Jugoremedije mole da ih zaposli, kako je na letovanju 3 meseca (u svakom postu je pisala kako pise sa plaze, kako ide da se kupa itd. a ljudi nemaju za hleb), kako ona ima dovoljno i neka joj akcije porpadnu itd. Ja sam se lose osecao citajuci to a mogu zamisliti kako je bilo ljudima koji imaju akcije, koji nisu primili platu 3 meseca, koji nemaju za zivot. Ali ipak nisam hteo ovo da pisem vec sam cekao kada cete sami shvatiti ko je vuk u jarecoj kozi. Opet ste izigrani kao i kad je profesionalac bio tu... jos ste doticnoj dodelili i VIP status a napravila vas je ovcama. Rekao sam vam vise puta. Velike promene kao sto je rusenje menadzmenta se ne rade preko foruma gde svako moze da vidi vase planove i uvek je korak ispred vas (kao sto je bio slucaj sa skupstinom). Jedino mozete nesto da uradite ako se organizujete, spremni da stanete iza svojih postupaka svojim imenom i prezimenom i lice u lice se nadjete sa buducim saborcima jer im jedino tako mozete verovati. Ovo sve sto se radi na ovoj temi je jedan veliki cirkus i velika sramota a trenutno Verkakaludjerka prednjaci sa svojim pateticnim pisanjima i jadikovkama i smisljanjima nadimaka za njemu omrazene individue. Koliko ste bili ozbiljni prilikom ukljucivanja na berzu toliko ste sada neozbiljni i smesni i sa punim pravom se zasluzili da se nadjete u ovom podforumu! Prijatno! | |
| | | MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sub Okt 22, 2011 10:18 pm | |
| Ne postoji volja da se nešto promeni, i u tome je problem. Koliko sam shvatila, sindikat Nezavisnost ne želi da pokrene ili učestvuje u štrajku, imaju neke svoje razloge, ne ulazim u njih. @nomak Vi ste potpuno u pravu, zavela sam mnoge akcionare i uljuljkala ih da će sve biti u redu. I zbog toga im se duboko izvinjavam. Ali, morate shvatiti i zašto. Ja sam dočekivala te kupce za koje kažete da su nepostojeći ? Jednom prilikom je Deurić, pred posetu grčkog Alapisa rekao da im ništa ne govorimo, šta god da nas pitaju, jer ne želi da njima proda firmu, a mora da ih primi jer ih šalju bitni ljudi ? Firma je u poslednjih godinu dana drastično očerupana i devastirana joj je vrednost. Sada se radi o spasu i opstanku te firme, ne o dobijanju para za akcije, tome se ni ne nadam. Neka stoje, ako firma preživi, vredeće nešto. Sa udruženjem nemam neki kontakt, čujem posredno šta se dešava, ali to je sve iz treće ruke, o tome neka piše neko ko je sa njima u kontaktu. Izbegavam da slušam prazne priče iz fabrike, nisam tamo, ne vidim šta se dešava. Računica za plate možda i nije netačna. Na platu idu i porezi i doprinosi , a dosta podobnih ima platu preko 100000. Možda se tu računaju i ugovori o delu kojima se firma dodatno čerupa ? JM je tražila te ugovore, ali su joj dostavljena samo 2. Ne žele da joj daju dokumentaciju, poigravaju se , može im se. Ponoviću, radnici bi trebalo da pokrenu situaciju u firmi, štajkom npr. Krupni akcionari su penzosi, oni sa manje akcija su RADNICI, a oni sa malo akcija su ljudi van firme, koji su upisali te akcije na osnovu radnog staža negde drugde, pa šta bude, biće, ne zavisi im rešavanje životnih pitanja od toga. Od njih ne možete očekivati da će se boriti zbog 300-400 akcija ? Opet ostaju radnici. Kvalitetan kadar se odliva svakodnevno, a sada se svi sa setom sećaju tog prelomnog trenutka kada je MV odlazila, a niko je nije podržao. Tapšanje po ramenu, suze u očima, oproštajna pisma, na tome se završilo. Ako i vi radite u JGRM, jasno vam je sa kakvom strukturom ljudi bi trebalo započeti neke promene, to je praktično nemoguće. Lakše je kupovati na čekove i čitati forum. I zvati bivše kolege i koleginice koji su se uhlebili negde drugde da i njih zaposle. Ja sam čak čula da dosta radnika planira na proleće da pređe u pogon koji se otvara u Zr-u, pa gledaju kako da prezime u JGRM, dalje ih ne interesuje ? ( Mene zovu tamo da ih zaposlim ili bar preporučim ) @Ginis Poštovani, da sam ja zaista ta o kojoj pričate ( mislim da je reč o našoj tičerki ) , istaknuta članica DS-a, ja ne bih gubila vreme po forumima, niti bi JGRM bila u ovoj situaciji. Na žalost, niko od nas nema političku poleđinu, ( osim Deurića ) i zato nam se sve ovo i dešava. Vidite, ja uopšte nisam zainteresovana da znam ko ste vi ili bilo ko sa ovog foruma, mada neke lično i poznajem, lepo od vas što vam je to bitno. A grešite, niko ih ne huška zbog zaštite ličnih interesa, nego im realno sagledava stvari. Problem plata i ne daj Bože stečaja JGRM neće rešiti JM ili ovaj forum, moraju radnici to sami učiniti. Imali su sastanak sa gospodinom Deurićem nedavno, da li je iko pisnuo ? Ne ! I, šta reći ? Pepsiman je čovek iz Zr-a, nudio je pomoć oko svega, sindikalac je, a da li ga je neko od radnika kontaktirao ? Ne ! A što se tiče akcionara, i to je posebna priča ! NIKO nije želeo da se prihvati da se na njegovo ime prikupljaju punomoćja, osim JM ! SAPIENTI SAT ! P.S. Zeks je jedan skroz ispravan mladić kojeg poštujem, i nemam ništa protiv toga da smatrate da je on odradio 99 % oko izlaska na berzu, neka je i 100 %. Želim svu sreću ovom udruženju, i pozivam nekoga od njih da se oglase na ovom forumu, kako bi više ljudi bilo upoznato sa njihovim planovima. Pozdrav | |
| | | Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Ned Okt 23, 2011 1:11 pm | |
| - Guinness ::
Ovo sve sto se radi na ovoj temi je jedan veliki cirkus i velika sramota a trenutno Verkakaludjerka prednjaci sa svojim pateticnim pisanjima i jadikovkama i smisljanjima nadimaka za njemu omrazene individue. Koliko ste bili ozbiljni prilikom ukljucivanja na berzu toliko ste sada neozbiljni i smesni i sa punim pravom se zasluzili da se nadjete u ovom podforumu!
Prijatno! Najbolje je da se posvadjate i osnujete još 5-6 udruženja i da nastavite kreveljenje i svadju na forumu, a firma neka propadne... ma šta znaju radnici šta je firma, a tek akcionarstvo? Izgleda da se vi baš lepo zabavljate? | |
| | | Jevrem Still learning
Broj poruka : 48 Points : 54 Datum upisa : 03.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Pon Okt 24, 2011 12:27 pm | |
| Sastanak vršioca dužnosti (VEĆ 4 GODINE!?!) i Nezavisnog sindikata bio je 13.10.11. Tada je preneto da će se kroz 10 dana napraviti matrica isplata zaostalih (nadam se i budućih) zarada. Danas bi trebalo to da se desi. Imamo li info? Drugo pitanje je, kako se doboja mogućnost primanja PM (privatnih poruka). Mislim da sam imao to polje koje sada ne postoji?
_________________ "Zašto, sve što je lepo, ima kraj?!!!"
| |
| | | KASRA Member
Broj poruka : 383 Points : 405 Datum upisa : 11.07.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Uto Okt 25, 2011 1:51 pm | |
| - Jevrem ::
- Sastanak vršioca dužnosti (VEĆ 4 GODINE!?!) i Nezavisnog sindikata bio je 13.10.11. Tada je preneto da će se kroz 10 dana napraviti matrica isplata zaostalih (nadam se i budućih) zarada. Danas bi trebalo to da se desi. Imamo li info?
Drugo pitanje je, kako se doboja mogućnost primanja PM (privatnih poruka). Mislim da sam imao to polje koje sada ne postoji?
Ma mislili su na 10 radnih dana ha haaa samo zaboravili napisatu u saopštenju | |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Uto Okt 25, 2011 2:20 pm | |
| E, Kasra, onda dobro. To je u četvrtak. Izdržaćemo još 2 dana. Struja, još nije isečena. A i šta će nam? Za mast, 'leba i luka ne treba ringla. Ima li neko odgovor i na pitanje PM poruka (vidi prethodni post)? _________________ "Zašto, sve što je lepo, ima kraj?!!!"
| |
| | | sljaker Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Uto Okt 25, 2011 6:19 pm | |
| @Jevrem , rasipniče,trošiš na luka ! | |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sre Okt 26, 2011 12:45 am | |
| Pa, sljaker, u stilu srpskog paradoksa, nema se - može se. A i polovče od naknade za neki od letnjih meseci se dogodilo. Otkud to, pitamo se? Možda je nekvalifikovani vršilac dužnosti don'o od kuće. To bi, već, bilo u svetskom trendu, ima se - može se. Nije to neka cifra za njega. Kako je nomak primetio, nema šanse da bude 35MIO dindži. Mnogo manje. 31, npr. Znaš kol'ko puta može da "stane" 31MIO RSD u razliku od predračunskih 6MIO EVARA do stvarnih 13.5MIO koje je nestručni v.d. DAO za onaj delić fabrike koju je standardizovao. Reći ću ti. Preko 20 puta ili ti plata (celih). _________________ "Zašto, sve što je lepo, ima kraj?!!!"
| |
| | | Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sre Okt 26, 2011 2:12 pm | |
| Brate, o čemu ti to pišeš? Svakojake gluposti i baljezganja sam pročitao na ovoj temi ali ovo sve prevazilazi! Jel si ti to noćas pijan seo za tastaturu ili je bilo i duvanja? Možda neke lilulice iz proizvodnog programa JGRM, onako, uz pivo? Čuvaj se ... | |
| | | Milicica Still learning
Broj poruka : 41 Points : 82 Datum upisa : 18.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sre Okt 26, 2011 2:57 pm | |
| Svaka cast administratoru, mene je banovao zbog sirenja kao laznih vesti, koje su vreme pokazuje bile potpuno istinite, a na ovaj pistolj nema reakcije. | |
| | | Srebrni_Zmaj Just looking
Broj poruka : 23 Points : 24 Datum upisa : 16.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sre Okt 26, 2011 3:02 pm | |
| Proverena informacija: Jedna bivša radnica(penzionerka) Jugoremedije u penziji, srela je jednog poslanika DS-a koji joj je otvoreno rekao da je Deurić pare koje su date Jugoremediji iz investicionog fonda(to je ono kad je Pajtić bio u poseti) za nabavku sirovina i materijala za proizvodnju, do poslednjeg dinara uložio u šoljicu. Takođe je rekao će i da "svira klavir" zbog toga. Živi bili pa videli. | |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sre Okt 26, 2011 5:51 pm | |
| Izvestaj sa sastanka IO samostalnog sindikata i generalnog direktora, održan 25.10.2011. godine.
- I dalje je situacija veoma teška, ali upravni odbor i menadžment i dalje traže rešenja oko izlaska iz krize što je i rezultiralo isplatom drugog dela julske plate.
- Trenutno su u toku pregovori sa Razvojnom bankom Vojvodine i Delta farmom oko preuzimanja knjižnih zaduženja koja iznose negde oko 335.000.000 dinara. Ako bi se postigao pozitivan dogovor, stekli bi se uslovi oko isplate svih zaostalih plata koje iznose oko 70.000.000 dinara, a ostatkom para bi se platili dugovi dobavljačima, bankama i kupila bi se sirovina za Aminofilin i Lopion.
- Početkom ove nedelje kupljene su ampule za Baralgetas i Aminofilin, a sirovina je još ranije obezbeđena, tako da će ampulno odeljenje imati obezbeđen posao do kraja ove godine.
- Ranko Dakić, član nadzornog odbora Jugoremedije je zadužen za pregovore sa Slovačkom farmaceutskom kompanijom „Imuna Pharm“ oko prodaje Jugoremedije. Za sada pregovori teku u pozitivnom smeru.
Definitivno, nema kraja kupovini vremena. Zašto nema sastanka sa Nezavisnim sindikatom. Ovo je kao kad čovek ludne pa priča sam sa sobom (i predsobljem). Možda sutra, na Sv. Petku, kad ističe 10 radnih dana, kako tumači Kasra. I nije generalni već v.d. generalni _________________ "Zašto, sve što je lepo, ima kraj?!!!"
| |
| | | Milicica Still learning
Broj poruka : 41 Points : 82 Datum upisa : 18.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sre Okt 26, 2011 6:27 pm | |
| Imuna pharm je sigurno neka jača firma, imaju predstavništvo u Bačkom Petrovcu. | |
| | | Nadeždica Still learning
Broj poruka : 124 Points : 125 Datum upisa : 26.10.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Sre Okt 26, 2011 6:43 pm | |
| Jugoremedija je trajno izgubila licence za Aventisove preparte Trental 400, Lasix, Baralgin M, Delmeson, Festal i Daonil zbog neizmirivanja finansijskih obaveza prema licencencnom partneru koje iznose 1,5 miliona eura. Lista registrovanih lekova Jugoremedije zbog ovoga je kraća za 16 preparata (svaki oblik je jedna registracija). To je juče na jutarnjem kolegijumu saopštila JL. Zabrana proizvodnje i distribucije ovih preparata ubrzo stupa na snagu. Zbog toga je promenjen je plan proizvodnje tako da se sada pakuju Lasix tablete umesto Aminofilina. Po nalogu JL prodaje se i Trental 400 iz robnih rezervi.
Sve ovo je odavno bilo poznato Deurićevoj savetnici za registracije lekova CD. Ona mu je objasnila da to nije ništa strašno i da je moguće iste te lekove registrovati pod novim imenom. Vrlo naivno i glupo kada znamo da je Aventis multinacionalna kompanija druga po veličini u Evropi. Izgleda da CD mora nekako da opravda svoj veliki honorar koji prima preko ugovora o delu pa konstantno radi protiv interesa fabrike, a Deurića već odavno nije briga ni za fabriku, ni za radnike, ni za akcionare. | |
| | | sima kosmos Just looking
Broj poruka : 4 Points : 4 Datum upisa : 05.09.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) Čet Okt 27, 2011 8:29 am | |
| Jugoremedija je i definitivno izgubila ono što joj je davalo poseban položaj i "autoritet" na domaćem tržištu: aventisov (ex hoechstov) program lekova. Kao jednog od najvažnijih krivaca za ovaj gubitak koji se više ne može ispraviti imenovao bih Cvetanu Damjanov, malopominjanog poltrona nepismenog menadžmenta. Po sistemu "kako ćemo - lako ćemo" od 2007. do danas, umesto da ukaže na probleme nepismenim rukovodiocima kod kojih je na debeloj ceni ( i redovno i po ugovoru o delu!!!), Cvetana prepametna je "zaboravivši" na pravila o registraciji lekova, koja su još od 2006. usaglašena sa evropskom regulativom, previdela da bez valjanih studija stabilnosti za svaki preparat i studija bioekvivalencije nema obnove registracija. Nažalost, nije previdela, sirota nije ni znala. Tako se sada u dogovoru sa jednako kompetentnim menadžmentom kreće u nove pobede: poveriti Dren farmi zadatak da pripremi fajlove i da Jugoremedija krene u registrovanje istih tih preparata, ali sada kao generičkih lekova! Ne znam da li Premudra CD zna da će to koštati brdo para, da opet moraju da se urade studije stabilnosti, da se plate izrade studija bioekvivalencije na VMA ili negde drugde, da će to trajati dugo, dugo i da će Jgr na kraju imati nešto sa čim kreće od nule. Naravno da Premudra to ne zna, jer da zna ne bi dozvolila da do ovog dođe, već bi edukovala "stručnjake" iz menadžmenta pre 4 - 5 godina, pa do ovog nebi ni došlo! Ako kažem da su u "novi razvoj" Ninijevih lekova enalapril, ciprofloksacin, sinkum itd. stručnjaci krenuli još pre dve godine sa Dren farmom, a još su veoma daleko od aplikovanja ze registraciju Agenciji za lekove, onda se može zaključiti koji će biti rezultat rada Cvetane Svevideće i šloser menadžmenta vrlo uskoro - Jugoremedija će ostati bez većeg dela portfolia. To je još jedan aspekt sagledavanja situacije u Jugoremediji, još jedan rezultat "radničke borbe za svoju fabriku" uz sadejstvo nepismenog menadžmenta i nekompetentnih školovanih poltrona. Nadam se da će i jedni i drugi vrlo brzo nekom polagati račune. [/color] | |
| | | | Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |