BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)

Ići dole 
+61
Florida
smoki
ISTINA
Limited011
Kobe Bryant
Posmatrac023
Ars Vivendi
MYSTIC021
PEVAC
Goce
bjankaden
Guinness
Sony25
Neutralac123
AAA
Dan
Verkakaludjerka
Nikolas2002
Maca
Dadax71
Smizla
truba
glas razuma
FatCat
Loptica
grdni
Greta
Kmez
MilaNost
Sreta
Teletrader
pepsiman
Momir
BojanNS
Rogy
Dr.Scully
Šerif
Gogisa
Dejansss
sljaker
MaliMrav
Despot
baba_milojka
Lunja
Sekula
Pampur
ajoV
Zex983
Boranija
Jevrem
Ronin
Friz
Sneki
Milicica
Odžačar
Milojka
Bans
Frend
fmesaros
TITO
MASTER
65 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
pepsiman
VIP
VIP
pepsiman

Broj poruka : 1774
Godina : 70
Datum upisa : 05.01.2008

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 10:34

MASTER ::
@pepsiman
Nema ko da povede, svi čekaju državu.

Vidite i sami kako drzava resava probleme Nibens grupe ajkula

Od drzave malo ko se ovajdio. explod

Nije mi cudno da Euricev sindikat(Pecikoza)reaguje. od
Nazad na vrh Ići dole
Sekula
Our family
Our  family

Broj poruka : 255
Datum upisa : 04.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 10:45

Pecikoza je uglavnom neobavesten.
Nazad na vrh Ići dole
Pampur
Member
Member
Pampur

Broj poruka : 365
Datum upisa : 21.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 14:30

Pa to je bilo i za očekivati slik .
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

Broj poruka : 130
Datum upisa : 29.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 15:01

Dali se zna ko je kupac?
Nazad na vrh Ići dole
Milicica
Still learning
Still learning

Broj poruka : 41
Datum upisa : 18.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 15:35

Mi ne znamo ko je kupac, napisala sam jos nesto ali je administrator obrisao.

Edit: Ne nego si ti obrisala moju poruku-edit = 20 dana banovanja!!

Znaće se za 3 dana na temi:
https://www.aikb.net/t1278p336-jugoremedija-ad-zrenjanin-jgrm-ii-deo#85293

Ostali: na ovom forumu teorije zavere nisu dobrodošle!
Ovo je već 2 x da moram da vas upozoravam na to.
Obrisane sve poruke koje su bile na tom talasu!
Banovan i član Banat
Nazad na vrh Ići dole
Verkakaludjerka
Our family
Our  family

Broj poruka : 216
Datum upisa : 30.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 16:30

Vidim da na forumu nema komentara GLASA RAZUMA sa kojim sam želeo da polemišem. U njegovim stavovima prepoznao sam neviđen CINIZAM koji se u psihološkoj terminologiji tumači kao bezočna drskost, gruba otvorenost i bezstidnost.

Pitam se zbog čega su svi članovi šoljice toliko cinični? Zbog čega nema konkretnih odgovora na sva pitanja otvorena na ovom forumu, već je jedino što od njih dolazi neargumentovana odbrana ljudi koje prozivamo za propast dve fabrike, akcija JGRM i ugrožavanje egzistencije zaposlenih u Luxolu i JGRM.

Nažalost ni institucije ove države nemaju drugačiji stav, a primorani smo da ih svakodnevno slušamo kako se deklarativno zalažu za borbu protiv zloupotreba i korupcije. Pitam se za koga smo se mi borili 2000.?
Nazad na vrh Ići dole
Posmatrac023
Just looking
Just looking
Posmatrac023

Broj poruka : 6
Datum upisa : 05.04.2011

PočaljiNaslov: Jel se ovo neko malko zaj...va sa vašim akcijama   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 17:51

Cena 230
Promena -11,54% -30 RSD
Obim 701
Promet 161.230
Ukupna ponuda 3.975
Ukupna tražnja 720

52 nedelje
Najviša cena Najniža cena
400 230
20.06.2011. 07.09.2011.

Istorijski
Najviša cena Najniža cena
400 230
20.06.2011. 07.09.2011.
Nazad na vrh Ići dole
Verkakaludjerka
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 20:03

Od planiranih 15eura, koliko je grobar Jugoremedije obecavao prilikom pravljenja zajednickog paketa akcija prosle godine ,danas smo docekali da cena bude nesto preko 2eura, sa tendencijom daljeg opadanja.Ako znamo da je ukupno stampano nesto vise od 3.3 miliona akcija, to znaci da je radnicima, akcionarima i GRADU ZRENJANINU propalo 45 miliona eura!!!Nemam prava da sudim, ali se zalazem da grobar i soljini svedoci izgube trajno pravo da se zovu gradjanima Zrenjanina,i dobiju status kontra pocasnog gradjanina, recimo GRADSKE STETOCINE,i tablu sa njihovim imenima okacimo na istu onu kapiju Jugoremedije za koju su se teatralno vezivali lancima,pa da SVE buduce generacije znaju koliko je opasno kad se mala grupa nemoralnih pohlepnika docepa vlasti.Vi ste uskratili citavom gradu
sansu za obnovu i novi pocetak,a sve zarad vasih primitivnih nagona ka slavi i bogatstvu.Ali takvi kakvi ste, dzaba vam SVE sto ste poharali od NASE imovine,vi niste navikli da radite, stedite, planirate, brzo cete proarciti oteto TUDJA MUKA NE RANI UNUKA! NO PASARAN!!!
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 22:29

Sa foruma Akcije fun club gde su navodno samo poslovni ljudi i koji se bave ulaganjima i naša tema ih ne zanima koja je lokalnog karaktera po savetu administratora zbog strožijeg kriterijuma smo organizovani na " BELEX Club :: SVE I SVAŠTA" međutim kroz naše diskusije se provlače i neke tajnice koje upravo ti poslovni ljudi zloupotreboljavaju! To je jedan od razloga što na adresi :
https://www.aikb.net/t1278p336-jugoremedija-ad-zrenjanin-jgrm-ii-deo#85293
možete naći tekst ,citiram: dobro što se poigravaš sa ljudima kada o berzi nemaju pojma!" Jedan od tih koji se bave mešetarenjem i "ulaganjem" je PINTO. Ako hoćemo da se nešto konkretno uradi moramo se organizovato isključivo email-om ,tada bi krug bio zatvoren za zloupotrebu. Ako ima pristalica neka se slobodno javi na adresu railwaysrs@yahoo.com ,pa bi se o daljem dogovarali isključivo na taj način!Ovo najnovije obaranje cene ima veze sa ovim što sam naveo,vidite ni J.M ništa nebi uradila da se ovako organizovala!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/7/2011, 23:42

@fmesaros
Savetovao bih vam da malo citate.
Ja na ovom forumu nisam u funkciji mesetara i "ulagaca", vec moderatora.
Te teorije zavere zaista nigde ne vode.
Cena na berzi je takva zato sto nijedan od investitora koji bi mogli biti zainteresovani za Jugoremediju nije poceo da kupuje akcije, a prodavaca ima.
Nazad na vrh Ići dole
Verkakaludjerka
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 06:11

fmesaros,hvala na navedenom citatu.Nama se zaista poigravaju pre svih EURIC I SOLJINI SVEDOCI,a razni mesetari koriste situaciju u koju smo svi skupa dospeli zahvaljujuci VELIKOJ PREVARI polupismenih komunokapitalista.Potpuno je jasno da Eurica i ekipu JGRM interesuje iskljucivo kao krava muzara, iz koje prelivaju sredstva u SOLJA FARM, a o arcenju "za sopstvene potrebe" da i negovorim!Da smo mi svi skupa nedovoljno vicni poslovima na berzi to je ocigledno, i zato sam pominjao mogucnost da se PRIJATELJI JUGOREMEDIJE, svi mi kojima je fabrika u srcu, organizujamo,i angazujemo STRUCNJAKA za pitanja berze, i to sto pre, jer vreme nam neide na ruku,dubioza je sve veca,cene akcija sve nize,a EURIC za stanje u koje je iskljucivo NJEGOVOM nestrucnoscu zapala JGRM, optuzuje stanje na NJujorskoj berzi!Slozicete se sa cinjenicom, da posle skorog odlaska grobara moramo povlaciti brze i promisljene poteze, a posto se TAJ MOMENAT BLIZI,poceti sto pre sa sakupljanjem potpisa akcionara u cilju angazovanja nekog poput BRANKA DRAGASA,coveka koji je svojevremeno na stadionu odrzao susret sa akcionarima.Euric nas je pokrao, ali je pokusao da stvori privid leglnosti placajuci enormnim svotama BRANKA PAVLOVICA,JOVANA MIHAJLOVICA i ekipu za savete tipa KAKO SE STO VISE OKORISTITI O JGRM, ZA STO KRACE VREME,sve vozeci vratolomni "slalom " izmedju propisa i regulativa! . Grobarima je rok istekao, i vrlo skoro ce biti sklonjeni na ovaj ili onaj nacin, a NAMA ce ostati pustos koju su za sobom ostavili. Sto se mesetara tice, njima je iskljucivi interes da fabriku dobiju STO JEFTINIJE, tako da je jedini izlaz ZAJEDNICKI NASTUP PRIJATELJA JUGOREMEDIJE,uz angazovanje profesionalaca.NO PASARAN!!!
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

Broj poruka : 630
Datum upisa : 12.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 07:29

Dobro jutro kafa
@fmesaros
Nisu nama krivi takozvani špekulanti, nego Deurić i ekipa što nam je cena akcije 230 dinara.
Citiraću Pašića : " SPASA NAM NEMA, PROPASTI NEĆEMO " Pa nije JGRM fabrika nameštaja pa da propadne za par godina nestručnog vođenja i blago rečeno mutne finansijske politike ( čitaj krađe ) .
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 07:49

pinto@ "Te teorije zavere zaista nigde ne vode."

Dobro se sećam vaših povremenih upadica i neradi se o teoriji zavere već nam jednostavno interesi nisu isti. Nije slučajno Beogradska berza takođe BELEX!
Pre dva meseca kada je cena akcija obarana svaki dan,savetovao sam akcionare da svi koji su dali ponudu ispod 1000 dinara povuku svoje naloge i odmah posle par minuta poruka mi je izbrisana i banovan sam. Pa izvolite i ovog puta, bar ćemo staviti tačku na sve to i potvrdićete moje sumnje!
Verka@
Moramo se organizovati van foruma, od "javnog" rada ćemo imati samo štete!
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 07:59

Dobro jutro
MASTER@ kafa
Filozofi kažu istina je uvek negde u sredini.Mislim da bi rezultata već bilo da smo se organizovali na pravi način! Javni rad po ovom pitanju nema logičko opravdanje,itekako ima stvari koje treba sakriti od suprotne strane pa i od berzanskih manipulacija kojih očito ima i verujte mi Master da su oni prave ajkule za nas!
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

Broj poruka : 5404
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 09:50

Fmesaros@
Ne razumem tvoje razočarenje.
Vama kao malim akcionarima (i radnicima) se pruža nekoliko mogućnosti da se otarasite Deurića & Co.

1. Štrajk (Pepsi vam dao savet) - mislim da bi država reagovala smenom menadžmenta.
2. Da žrtvujete 100-200 akcija i spustite cenu akcija na 90 dinara (kako bi svi shvatili da je menadžment kriv za fijasko firme) jer da firma dobro radi, isti ti "špekulanti" bi se otimali za akcije i cena bi rasla...
3. Da organizujete vanrednu skupštinu i razrešite situaciju (nov UO i sl)
4. Da povućete sve akcije sa berze i čekate da padne nebo, tj. da neko drugi (država koja za sada ćuti) sve obavi umesto vas?
5. Da opisujete nedela Deurića na ovom forumu i ne radite ništa (valjda iz straha za radno mesto)
6. Da angažujete Dragaša koji je prevarant kakvog nema i nikome nije doneo dobroga.

Koliko shvatam, vi ste se opredelili za rešenje pod br.5!
Nažalost.
A najbolje je (baš kao Deurić) optužiti druge za pad cene akcija... firma koja ne radi, koja je prezadužena i na čijem čelu je neuk čovek ne vredi ništa! Tako da je i 90 dinara danas možda mnogo za nj. akcije!

Tvoje znanje o trgovanju na berzi je očigledno veoma oskudno, stoga ti savetujem da to ne komentarišeš pre nego što nešto više naučiš o istom. Na Belex Clubu postoji podforum EDUKACIJA https://www.aikb.net/f6-edukacija pa ti savetujem da tu malo prolistaš teme...

Na berzi svako prodaje svoje akcije za onoliko novca koliko on misli da je dovoljno. Kupovinom 1 ili 700 akcija ne kupuje se cela firma.
Da ima ozbiljnog kupca koji želi da kupi 10% do 30% akcija, cena bi rasla, bez obzira kolika je sada. ALi, to ne mogu da ti objasnim u 2 rečenice, zato: KNJIGU U ŠAKE ako misliš da shvatiš o čemu se radi!!
Nazad na vrh Ići dole
Gogisa
Still learning
Still learning

Broj poruka : 127
Datum upisa : 02.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 10:46

SNEKI5. Da opisujete nedela Deurića na ovom forumu i ne radite ništa (valjda iz straha za radno mesto)
6. Da angažujete Dragaša koji je prevarant kakvog nema i nikome nije doneo dobroga.
NIJE BAS DA SE NISTA NE RADI,J.M.USPELA DA UDJE U U.O.ALI SU ONI AZDAJE I MISLIM PREVELIKI ZALOGAJ ZA NJU SAMU.TREBA JOJ POMOCI U SVAKOM POGLEDU.A ZA G-DIN DRAGASA SI POTPUNO U PRAVU ZNAM IZ LICNOG ISKUSTVA,POZDRAV!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
Kobe Bryant

Broj poruka : 3003
Godina : 48
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 12:18

Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 16:13

sneki@

Zahvaljujem na dobroj nameri i proceni,lično sam za opciju"3. Da organizujete vanrednu skupštinu i razrešite situaciju (nov UO i sl)"
Svakako nisam pristalica štrajka i tome slično,da bi tobože država primetila,toliko je mejlova upućeno na razno razne adrese i javno iznošenje problematike na "istinomeru" i posle svega na poslednjoj skupštini se pokazala nezainteresovanost(ili nedovoljna zainteresovanost)države. Znanja u oblasti berze imam toliko koliko mi je potrebno a kurs edukacije na belex-u sam davno prošao međutim ipak nemogu da stanem rame uz rame sa profesionalcima iz te oblasti ali mi to nije ni potrebno! U svojoj struci sam profesionalac i tu mi nemože parirati nijedan berzanski stručnjak. Još sam kao početnik shvatio da se mora poštovati struka i znanje u toj oblasti i verujte mi Sneki da oni koji tvrde da znaju baš sve i ne vrede mnogo.
Nazad na vrh Ići dole
Jevrem
Still learning
Still learning
Jevrem

Broj poruka : 48
Datum upisa : 03.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 17:33

Za početak, šta je potrebno da bi se izašlo sa zahtevom i organizovala vanredna skupština?

Our family
Our  family
sljaker

Broj poruka : 185
Datum upisa : 10.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 18:40

Vanredna skupstina se ne organizuje na forumu,nego se lepo sastanete pa se izdogovarate.To sto se vi ovde toboze dogovarate u nadi da time zaplasite Eurica i bandu ne pije vodu.
Znaci potrebno je da zauzmete stav,da znate sta hocete i da imate muda. Vama fali ovo prvo i poslednje.Mene ova prica oko akcija toliko ne dotice,jer ne posedujem ni jednu,ali me dotice na taj nacin posto sam zaposlen u jgrm.
I nemojte sada mene da napadate u smislu "sto ti nesto ne ucinis" ! Ja nemam vremena da se zamlacujem sa tim glupostima jer radim dva posla ne bi li preziveo,posto od jugoremedijine plate ne moze da se zivi. Ako mi ovaj drugi posao krene,odoh i ja iz jgrm sretan i ozarena lica.
Nazad na vrh Ići dole
glas razuma
Just looking
Just looking

Broj poruka : 8
Datum upisa : 05.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 18:46

naj bolje je stvarno da se povucete u ilegalu jer ovo prerasta u masovnu histeriju sa vase strane i sve ovo pocinje da bude smesno.... od
pitam se ko bi vodio fabriku Master??Verka??? xa xa.................
sta vi to zamisljate da ste?? zahvalite gospodinu Deuricu sto vam je obezbedio radna mesta i dao vam hleb u ruke jer svi ste obicni neradnici i filozofi ,a kao takve niko vas trpeo ne bi ni dva dana...
zato hajmo lepo ,nije tesko biti fin recite HVALA!!!!
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 18:55

Glas nerazumnih@

Vrata ludnice su širom otvorena za takve kao ti,sprema ti se dobrodošlica,nemoj da zaboraviš onu narodnu:ko se poslednji smeje..............
Nazad na vrh Ići dole
Pampur
Member
Member
Pampur

Broj poruka : 365
Datum upisa : 21.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 19:56

glas razuma ::
ajmo jedan po jedan........kapija je otvorena!!!!1
Koji si ti bolesnik, bahati, nevaspitani, nepismeni cinik, mora da ti je ćaća ostavio posao u amanet.

Edit: Član glas razuma banovan na 200 dana zbog neartikulisanog izražavanja i bolesne zaljubljenosti u vožda, nedostatka pameti i sposobnosti za zudravorazumsko rasudjivanje, jednostavno: RETARD!
Nazad na vrh Ići dole
Verkakaludjerka
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 20:16

Prvo zelim da zahvalim kolegama prijateljima Jugoremedije na pazljivom citanju mojih poruka.Posto se vise vas javilo sa krajnje nepovoljnim ocenama za lik i delo Branka Dragasa, prihvatam ocenu vecine, predpostavljam upucenijih clanova od mene.Svrha ovog foruma i treba da bude ispravljanje eventualnih pogresnih stavova .Zeleo sam da napomenm vaznost angazovanja nekog sposobnog ekonomiste, jer grobari imaju citav tim koji redovno isplacaju astronomskim iznosima, koji nisu vezani za tromesecno kasnjenje plata u nasoj fabrici. Ukoliko neko im valjan predlog ,veoma radocu se saglasiti. GLASU neRAZUMA, ovakav stepen UVLACITELJSTVA nije vidjen od doceka HITLERA U MARIBORU!Pa nesretni covece, tebe ce morati HIRUSKIM PUTEM da odstrane iz "donjih ledja" velikog opsenara!Stepen cinizma kojim odise tvoja poruka ukazuje na licnost duboko nesigurnu u ISPRAVNOST ONOGA STO CINI I RADI, sto znaci da si bar krajickom svoje pomucene moci rasudjivanja Svestan zla koje SVI VI, grobari JUGOREMEDIJE,UNISTITELJI LUXOLA,cinite svima nama, a i sebi u BLISKOJ BUDUCNISTI.Imacete vremena na pretek za kajanje sto nase postove niste citali pazljivije. NO PASARAN!!!

Edit: Član glas razuma banovan na 200 dana zbog neartikulisanog izražavanja i bolesne zaljubljenosti u vožda, nedostatka pameti i sposobnosti za zudravorazumsko rasudjivanje, jednostavno: RETARD!

Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 21:34

verka@

Ekonomista u ovom momentu nemože da nam bude od pomoći,naime dvojno knjigovođstvo je poznata stvar kod ekonomista za postizanje takozvane pozitivne nule. Manipulacije u tom smislu su ogromne i dok ih ne odstraniš pravo stanje nećeš otkriti,nemaš ni pravni osnov za to(zasada).
Daj da se organizujemo i da konkretizujemo ciljeve i podelimo obaveze. Ja se lično ne ustručavam ,moje egzistiranje je van Jugoremedije i nemože me ugroziti po bilo kom osnovu. Pojava u javnosti me takođe neće ugroziti. Dao sam vam mejl i daj da krenemo već jednom. Sneki je u pravu ,vanredna skupština se neće desiti sama od sebe i mora imati pokriće sa određenim procentom akcija za obaranje U.O.
Master@,znam da si sebe pronašla na drugom mestu ali nebi se bavila toliko ovim forumom da ti je svejedno,računam na tebe i zbog struke koja će itekako biti potrebna! Ko se ustručava zbog javnosti,nemora da se pojavljuje i konfrontira direktno, važno je samo odraditi fizički deo posla da bi smo nešto postigli!
Nazad na vrh Ići dole
Momir
Old member
Old member
Momir

Broj poruka : 2084
Datum upisa : 06.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 21:42

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Obavestenje

Lično ne verujem da imate HRABROSTI kao ni vremena da se ovim bavite, ali
eto, ako štrajk nije rešenje, mada je sadašnji menadžmet tako došao na vlast,
možda ipak neko skupi muda i nešto truda i krene u borbu...
Srećno vam bilo!
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 22:01

Jevrem@
Baš sam pretraživao da pronađem formular za vanrednu sednici ,Momir@ me preduhitrio! Znači taj zahtev mora da ima "pokriće" sa dovoljnim procentom za zastupanje osim J.M. a to znači dosta rada.Nadam se da ćete pomoći u protivnom sve ovo do sada nije imalo nikakvog smisla.
Gogiša@
Ako sam dobro razumeo tvoj post, tvrdiš da je za nas karakteristična tačka 5,6 sa spiska Sneki@, ako ti tako misliš dali smatraš da si uradio više? Iznosile su se razne informacije i sve vreme si bio posmatrač zar ne?
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 22:28

https://2img.net/r/ihimizer/img52/9631/zahtevzasazivanjeskupst.jpg

Evo i detaljnijeg zahteva sa jasnim ciljevima u obrazloženju sesir
Nazad na vrh Ići dole
Momir
Old member
Old member
Momir

Broj poruka : 2084
Datum upisa : 06.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/8/2011, 22:50

Lako je sastaviti zahtev i obrazloženje (ima forumaša koji će vam pomoći u tome) bitno je da li vi imate snage i vremena da sakupite 10% vlasnika firme (punomoćja) akcionara ili ne?
To je crnački posao i ako se ne nadje 3-4 vas da to obavi sve su to ćorava posla, prazna naglabanja!
Zakaži satanak sa nekim ko ima knjigu akcionara i krenite!
Nazad na vrh Ići dole
Jevrem
Still learning
Still learning
Jevrem

Broj poruka : 48
Datum upisa : 03.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/9/2011, 02:34

Zahvaljujem Momiru što mi je odgovorio.
10% nije teško skupiti (dokazano za prošlu sednicu kada je na brzinu i uz razne opstrukcije JM imala 12%) i pismeno zatražiti van. skup.
Drugi deo je teži a to je lobiranje za narednih X% koji bi bili dovoljni da se izglasa ono zbog čega je sazivamo. Ovo je put bez pomoći države. Sa njom nije potrebno onih X%. Ali, razmišljajmo i krećimo se „putem kojim se ređe (teže) ide“. Onaj lakši ako dođe, tim bolje.
Dobar predlog za početak je uvid u knjigu akcionara (koju smo dobili) naše upoznavanje (Verka, Master, fmesaros, Pampur,...) i onda lobiranje. Rezultati, naročito poslednje 3 godine, trebali bi da budu dovoljan razlog da okupimo veliki broj istomišljenika, do sada neopredeljenih, a i onih koji su bili na drugoj strani a koji uviđaju neophodnost promena. Da bi trčali našu trku za egzistencijom, MORAMO napraviti prvie korake.

Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/9/2011, 08:55

Jevrem@ predlog za početak naše upoznavanje (Verka, Master, fmesaros, Pampur,...)

Slažem se sa tobom u potpunosti ,treba početi što pre,pišite na moj mejl da konkretizujemo delovanje i da vidimo vreme prvog okupljanja! sesir
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011

Broj poruka : 2052
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/9/2011, 11:43

Danas cena ide na 225 dinara
Nazad na vrh Ići dole
Gogisa
Still learning
Still learning

Broj poruka : 127
Datum upisa : 02.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/9/2011, 17:23

fmesaros ::
Jevrem@
Baš sam pretraživao da pronađem formular za vanrednu sednici ,Momir@ me preduhitrio! Znači taj zahtev mora da ima "pokriće" sa dovoljnim procentom za zastupanje osim J.M. a to znači dosta rada.Nadam se da ćete pomoći u protivnom sve ovo do sada nije imalo nikakvog smisla.
Gogiša@
Ako sam dobro razumeo tvoj post, tvrdiš da je za nas karakteristična tačka 5,6 sa spiska Sneki@, ako ti tako misliš dali smatraš da si uradio više? Iznosile su se razne informacije i sve vreme si bio posmatrač zar ne?
NISI ME DOBRO RAZUMEO,A NISAM BIO NI SAMO POSMATRAC.MOJE PODATKE SAM POSLAO MASTER ,VERKI NA .P.M. ALI NISAM DOBIJO NIKAKVU POVRATNU INFORMACIJU TAKO DA SAM I RAZOCARAN POZDRAV.
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/9/2011, 17:51

Gogiša@ TAKO DA SAM I RAZOCARAN

Čekaj bre Gogiša ,ljudi su zaposleni, vikend je pred nama,p o l a k o! sesir
Nazad na vrh Ići dole
Verkakaludjerka
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 24 Icon_minitime9/9/2011, 18:50

Gogiša, izvini, možeš li da ponoviš P.M.?
Nazad na vrh Ići dole

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)
Nazad na vrh 
Strana 24 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO)
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO)
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (5. DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: