BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)

Ići dole 
+61
Florida
smoki
ISTINA
Limited011
Kobe Bryant
Posmatrac023
Ars Vivendi
MYSTIC021
PEVAC
Goce
bjankaden
Guinness
Sony25
Neutralac123
AAA
Dan
Verkakaludjerka
Nikolas2002
Maca
Dadax71
Smizla
truba
glas razuma
FatCat
Loptica
grdni
Greta
Kmez
MilaNost
Sreta
Teletrader
pepsiman
Momir
BojanNS
Rogy
Dr.Scully
Šerif
Gogisa
Dejansss
sljaker
MaliMrav
Despot
baba_milojka
Lunja
Sekula
Pampur
ajoV
Zex983
Boranija
Jevrem
Ronin
Friz
Sneki
Milicica
Odžačar
Milojka
Bans
Frend
fmesaros
TITO
MASTER
65 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Ronin
Still learning
Still learning

Broj poruka : 138
Datum upisa : 08.12.2010

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 10:46

Smizla ::
@MASTER
Zdravko, dobar, plemenit covek

od od od od od od od od od od od od od od
Iz koje si ti bajke ispala?
od od od od od od od od od od od od od od
Nazad na vrh Ići dole
BojanNS
VIP
VIP
BojanNS

Broj poruka : 589
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 10:58

Euriceve "U ta li la sam se" , prevod na nas jezik nadjite na guglu.. Boze sacuvaj
Nazad na vrh Ići dole
Pampur
Member
Member
Pampur

Broj poruka : 365
Datum upisa : 21.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 11:01

.... A Samo je razlika u tome sto je Zdravko, dobar, plemenit covek, pa nije pocistio vas,koji ga pljujete...zabijate noz u ledja....
Evo još jednog vernika od !
Prema tebi sigurno jeste, čim si se registrovala da bi mogla da veličaš njegov lik i delo od
Ovako ih ja vidim:

Zdravko - prepošteni
Pecikoza - premudri
Tića - nepodmitljivi

MI farmaceuti od

Nazad na vrh Ići dole
Smizla
Just looking
Just looking

Broj poruka : 7
Datum upisa : 09.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 13:29

Bas tako ih i ja vidim... eto kako isto mislimo! Registrovala sam se da bi videla sta imate da kazete posle Skupstine... i nisam nista pametno videla... iz supljeg u prazno... kako vas ne mrzi da vas petoro ovde isto pricate vec mesecima.... a ovi vasi iz firme, posvadjali se medjusobno... SAD BI SVAKO DA BUDE HEROJ, DA BUDE DIREKTOR ILI DA UDJE U UO. PA LJUBOMORNI NA ANDJELKOVICA... VIDI SE KOLIKO JE VAMA STALO DO KOLEGA, SVAKO BI TU DA ZAUZME FOTELJU... BRIGA VAS USTVARI ZA OSTALE... SRAM DA VAS BUDE...
Nazad na vrh Ići dole
Pampur
Member
Member
Pampur

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 14:02

Bas tako ih i ja vidim...
Neka si ti meni rekla od
Pored toga što si revolucionarno euforična, baš bi se i svađala sa nekim od !
Nazad na vrh Ići dole
Dr.Scully
Just looking
Just looking
Dr.Scully

Broj poruka : 31
Datum upisa : 23.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 15:00

Setite se da je na jednom njihovom zajednickom krmacenju armo rekao da je postigao sve u zivotu, jedino nije zavrsio fakultet, ali da ljudi ne treba da brinu ima on strucne ljude koji rade svoj posao a on ih uredno kontrolise, tako da je sve uredu...
Sta ce njemu fakultet kad njeova ljubavnica sve zna? od
Nazad na vrh Ići dole
Pampur
Member
Member
Pampur

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 15:01

Lokalne novine o skupštini:
SKUPŠTINI AKCIONARA „JUGOREMEDIJE“ DEURIĆU POVERENjE VEĆINE

Samo što gđa B. Jajić ima ove podatke:

"...Zdravko Deurić, zastupnik akcionara koji raspolažu sa 20,97 odsto akcija, Tihomir Dimitrijević 18,7 i Vladimir Pecikoza 11,77. Jelena Medarević, koja je ovlašćena da zastupa 17,66 akcija ...."

Mora da su joj greškom dali podake od prvog dana od .
Nazad na vrh Ići dole
Pampur
Member
Member
Pampur

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 15:05

Dr.Scully ::
Setite se da je na jednom njihovom zajednickom krmacenju armo rekao da je postigao sve u zivotu, jedino nije zavrsio fakultet, ali da ljudi ne treba da brinu ima on strucne ljude koji rade svoj posao a on ih uredno kontrolise, tako da je sve uredu...
Sta ce njemu fakultet kad njeova ljubavnica sve zna? od

Ma da, sada bi mu bilo pametno da pročešlja spiskove zaposlenih pre marta 2007. pa da proba da navata nekog da se prihvati posla u JR (jer od ova 2,5 farmaceuta, nema vajde, ni jedan nije tako naivan).
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

Broj poruka : 130
Datum upisa : 29.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 15:34

kafa Eto opet se javljaju nepismeni, u podešavanjima "serbian latin" kada već pišeš ,pismenije bi bilo ŠMIZLA. Ali to što si nepismena je povezano ,verovatno umesto glave nosiš televizor! Bora Šnajder ti je idejni vođa ali nemoj da zaboraviš da samo za sebe uzima proviziju,ali svakako da su i šupljoglavci potrebni za glasačku mašinu. Videćeš na kraju balade koliko si smešna i jadna.Statistika i rezultati govore nepristrasno i bez emocija ali sumnjam da si u stanju da brojiš do sto!
Nazad na vrh Ići dole
baba_milojka
Still learning
Still learning
baba_milojka

Broj poruka : 39

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 15:47

Bas tako ih i ja vidim... eto kako isto mislimo! Registrovala sam se da bi videla sta imate da kazete posle Skupstine... i nisam nista pametno videla... iz supljeg u prazno... kako vas ne mrzi da vas petoro ovde isto pricate vec mesecima.... a ovi vasi iz firme, posvadjali se medjusobno... SAD BI SVAKO DA BUDE HEROJ, DA BUDE DIREKTOR ILI DA UDJE U UO. PA LJUBOMORNI NA ANDJELKOVICA... VIDI SE KOLIKO JE VAMA STALO DO KOLEGA, SVAKO BI TU DA ZAUZME FOTELJU... BRIGA VAS USTVARI ZA OSTALE... SRAM DA VAS BUDE...

Da li ste smisli još nešto pametno da nam kažete
Nazad na vrh Ići dole
Pampur
Member
Member
Pampur

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 15:50

"...Zdravko Deurić, zastupnik akcionara koji raspolažu sa 20,97 odsto akcija, Tihomir Dimitrijević 18,7 i Vladimir Pecikoza 11,77. Jelena Medarević, koja je ovlašćena da zastupa 17,66 akcija ...."

Matematika objavljena u listu Zrenjanin (ah ti novinari) izgleda ovako:

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 B4k9ea5ebqvw0mni263p

PS: Samo mi nemojte reći da sam i danas nešto zaboravio od
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

Broj poruka : 630
Datum upisa : 12.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 16:12

Penzosi ne miruju, bili su kod predstavnika svih stranaka ( bliže se izbori, niko ne sme da se kompromituje podržavajući Deurića ), u Gradskoj kući, Zdravko nije ni svestan koliko ih je razljutio.
Inače, on plasira priču kako je MV dala otkaz jer je htela da bude generalni direktor udrimile , a ne zato što je on farmaceut od
Nazad na vrh Ići dole
fmesaros
Still learning
Still learning
fmesaros

Broj poruka : 130
Datum upisa : 29.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 16:21

Osim pravnog savetnika morali bi hitno da savladaju sabiranje do sto.Tako stručan kao šoljičari je bio i gazda Jezda kada je izjavio u predizbornoj kampanji,citiram: ako mene izaberete za predsednika,sve će pojeftiniti 120%! A to znači praktično da bi posle obavljene kupovine pride dobili još 20% keša,nije loše zar ne? sesir
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 17:47

@fmesaros
To uopšte nije loše, onda bi mi trebalo da umesto za 1000 akcija, dobijemo pare za 1200 akcija sesir
Nazad na vrh Ići dole
Nikolas2002
Just looking
Just looking

Broj poruka : 6
Datum upisa : 10.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 17:54

kakvi ste vi JADNICI!!!!!!!! non stop nekog terate da uradi "NESTO",a gde ste bre misevi sto ne pokusate VI da preduzmete nesto nego obmanjujete ljude i pisete gluposti.................inace farmaceuta sa drzavnim ispitom koliko god hocete ima,hvala bogu zrtava tranzicije ove "odgovorne"drzave na svakom koraku,ne morate da se toliko brinete MV je PROSLOST!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 17:56

Ja shvatam da ste nezadovoljni, ali UO je dobio vecinu na skupstini.
Prema tome, ili kupujte akcije, ili se sledeci put malo bolje organizujte (pozeljno je i jedno i drugo).
Nazad na vrh Ići dole
Nikolas2002
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:02

Cekaj prvo da vrate pare za akcije koje su vec jednom prodali i to sa kamatom...... od
Nazad na vrh Ići dole
Milojka
Still learning
Still learning
Milojka

Broj poruka : 107
Datum upisa : 05.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:10

Pa i ja bih ga gledala (Zdravka) kao Boga da imam koeficient 4, primam platu iz dve firme i imam ugovor o delu, pa sta ces vise od toga, on bi mi bio najbolji od

Ovako imam koeficient 2.1, plata mi je na vreme......... od , svaki dan me jure po firmi ajkula i prate sa kim pricam. Udba im nije ravna.
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:16

@Nikolas2002
Ako farmaceuta ima koliko hoćete, i ako oni žele da rade za bravara, kako onda objašnjavate odliv farmaceuta iz fabrike od 2007.-me pa do sada ? Veća je plata čak i u državnoj apoteci, pa i za običnog farmaceuta, a ne specijalistu, nego kod vas. Plata farmaceuta u Apoteci Zr je oko 85000 dinara, a u JGRM oko 50000 . U privatnoj apoteci je od 1000 evra pa na više...
Danas ste maltretirali troje preostalih farmaceuta u fabrici da se prihvate mesta direktora proizvodnje, pa kad su vas odbili, onda ste malo molili, malo zastrašivali MV da ipak ne da otkaz, napišite i to kada tvrdite da vam nije bitno što je otišla...
A koliko ja čujem, već je dobila nekoliko više nego primamnjivih ponuda za posao, ali, što je to vama bitno ? Pa, odlazi vam osoba bez koje fabrika ide u sunovrat i propada, ali to nije bitno, vi farmaceuti ćete da proizvodite. Imam predlog ! Postavite Jasminu da vam bude direktorka proizvodnje, a Kuručeva da vam bude šef kontrole kvaliteta, i neće biti problema, pravićete Niniju do mile volje kakvo god đubre da vam naruči...
P.S. Mali broj akcionara je Niniju prodao akcije, a kasnije ih je te iste akcije prodavao i vama, tako da neće biti na gubitku. Biće zanimljivo kada od vas novi gazda JGRM bude tražio da vratite pare koje ste dobili od JGRM na ime raznoraznih pozajmica i sl od
Nazad na vrh Ići dole
Nikolas2002
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:30

polako master sa podatci.......prvo proveri te tvoje polu informacije i prezentuj ih onakve kakve jesu,a ne kako odgovara tebi i tvojim pajtosima sa ovog foruma......,a da si bila neki "STRUCNJAK" i nisi bas i nezalimo mnogo.......
Nazad na vrh Ići dole
Milojka
Still learning
Still learning
Milojka

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:34

@Nikolas2002
Neznam da li si mi bio saborac svojevremeno ili ne, ali dogovor je bio pokretanje proizvodnje nakon rekonstrukcije, dobijanje GMP sertifikata, a nema nista od toga, sta se desava. Objasni molim te.
Nazad na vrh Ići dole
Sekula
Our family
Our  family

Broj poruka : 255
Datum upisa : 04.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:37

Di Kuruceva za sefa kontrole pa sve da pojede od
Nazad na vrh Ići dole
Nikolas2002
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:48

Pa vidi, upravo je gdja MV ta koju treba da pitate za pokretanje proizvodnje i dobijanje GMP sertifikata jer upravo je ona ta koja je jedino odgovorna svim akcionarima po tom pitanju,a iz prilozenog se vidi koliko jo je "stalo"!Sada ce sve biti lakse....... kod

Poslednji izmenio Nikolas2002 dana 8/11/2011, 18:52, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Milojka
Still learning
Still learning
Milojka

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:51

Stvarno se izvinjavam, a ja mislila da je nedostatak sirovina, gasa i neadekvatna rekonstrukcija glavni krivac. MV sramota da te bude sto nisi nabavila sirovinu (platila) takodje nisi platila racun za gas a rekonstrukcija je uradjena tako da nema sanse da se dobije GMP (evropski).
Nazad na vrh Ići dole
Nikolas2002
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:54

primam izvinjenje!
Nazad na vrh Ići dole
Milojka
Still learning
Still learning
Milojka

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:56

Nadam se da ce Penfarm bar biti napravljen kako dolikuje jednoj renomiranoj farmaceutskoj kuci.
Nazad na vrh Ići dole
Dr.Scully
Just looking
Just looking
Dr.Scully

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:56

Nikola2002 sad je 2011 stisni refresh
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:57

@Master
Poslednji put kad sam bio u Zrenjaninu, uz duzno postovanje, nisam stekao utisak da bilo ko zaradjuje 1000 EUR mesecno, osim mozda predsednika opstine i predsednika uprave Dijamanta.
Nazad na vrh Ići dole
Sekula
Our family
Our  family

Broj poruka : 255
Datum upisa : 04.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 18:58

A cime da pokrene prozvodnju ,da ode u gomex da kupi sirovinu,i to po mogucstvu od svoih para ,jer vi borci za radnicka prava ste sve pokupili i odneli u soljicu.
Nazad na vrh Ići dole
Nikolas2002
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 19:02

Sekula pa ti sreco si nesto sanjao.......samo polako nemoj da se mnogo nerviras pec bice sve u redu.......
Nazad na vrh Ići dole
Ronin
Still learning
Still learning

Broj poruka : 138
Datum upisa : 08.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 19:14

@Nikolas2002
Niko nije ljubomoran na Andjelkovica, vrlo je ocigledno da ste jedva docekali da glasate za njega da bi napravili razdor medju onima koji se bore protiv vaseg javasluka. Sreca pa covek ima kliker pa je dao ostavku na mesto u UO.
Milanu sad mozete da pljujete slobodno, taman cete nakvasiti zemlju za blato od koga cete je praviti kad ode.
Svim sto si do sad napisao samo dokazujes da vam do Jugoremedije uopste nije stalo.
Nazad na vrh Ići dole
Jevrem
Still learning
Still learning
Jevrem

Broj poruka : 48
Datum upisa : 03.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 19:16

Dr.Scully ::
Nikola2002 sad je 2011 stisni refresh

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 422553

A može i da se vrati u 09.08.2011. tj u bunar iz kog' je,
ničim izazazvan, izronio, koliko juče.

Just looking
Just looking
Dr.Scully

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 19:25

Citat :

@Master
Poslednji put kad sam bio u Zrenjaninu, uz duzno postovanje, nisam stekao utisak da bilo ko zaradjuje 1000 EUR mesecno, osim mozda predsednika opstine i predsednika uprave Dijamanta.
Zaradjuju i Jasmina Acin, Bora keks, Milovan kremenko, Nadica Margold....
Nazad na vrh Ići dole
Verkakaludjerka
Our family
Our  family

Broj poruka : 216
Datum upisa : 30.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 19:32

Nikolas, samo se nadajte da možete nekog pokupiti sa ulice i postaviti ga za odgovorno lice. Na vašu žalost postoji zakon i inspekcije Ministarstva zdravlja. Dokle god farmaceute i ostale stručnjake budete smatrali "žrtvama tranzicije" nema budućnosti za Jugoremediju.
Nazad na vrh Ići dole
Verkakaludjerka
Our family
Our  family

Broj poruka : 216
Datum upisa : 30.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)   Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO) - Page 11 Icon_minitime8/11/2011, 19:53

Još nešto Nikolas, zaboravih da vam kažem, ima i isnpekcije rada ali ne ove opštinska koje ste čujem dobro "podmazali" pa vam tolerišu što šoljičari mesecima ne dolaze na posao a pišu i naplaćuju sate kao da su na radnom mestu. Ima i kancelarije za mobing, za sve one pretnje koje šoljičarska bratija iz magacina plasira među radnike. Vi ćete to raumeti, pa zaboga, legalisti ste, stalno nas na to podsećate u raznim proglasima.
Nazad na vrh Ići dole

Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (2. DEO)
Nazad na vrh 
Strana 11 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (3. DEO)
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO)
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (5. DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: