| AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) | |
|
+102sonne Lolita đubretarac Dmitar MORNAR Friz Dragan S ILoveRoses Bookmaker stock Dragan11 RobinHood Yudejavu Guinness l.morlang Bopel Limited011 pakodazna Atomski mrav Dexiv nepet pepsiman Dibesto V029 Pekoilic Teletrader vajabaja Admin Zoranecc JelenaS Astana rovadc HUACHUMA Greta MYSTIC021 Bidza Drag65 Dusan Mezi Zeljko Boby Drasko Magi2 Miladin Steve McQueen Aca123 Ilija gogloee JMBR Maca C R A Z Y Sneki real_finanza Dixi Vladimirmitr Mr. Price Ars Vivendi GAGILILI Aleks SabanNonda Aritmeticar Sasa965 Fenix Racunarko Vladulns Igita Josip BoS DelBoy bellel Momir Dejansss Fast Strbac EVE BBrroo Banaćanin BojanNS Dosije Folio Vlada BG KRUSKA Pera Božić Big Mile Dax Drag_Mlad Enron Novosadjanin007 Djepeto83 Fmember Taliano Milos86 Sofke Ivan2211 geogsi Mitar Sutra Slovenac1 Tic Boranija Spejs Bond 106 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/24/2011, 16:35 | |
| Promene: 23.08. - 24.08.2011. (T-3) ili 18.08. - 19.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/25/2011, 20:12 | |
| Promene: 24.08. - 25.08.2011. (T-3) ili 19.08. - 22.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/26/2011, 17:41 | |
| Promene: 25.08. - 26.08.2011. (T-3) ili 22.08. - 23.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/29/2011, 17:00 | |
| Promene: 26.08. - 29.08.2011. (T-3) ili 23.08. - 24.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 02:40 | |
| Evo ideje tojest dve ideje Odradimo danasnji grcki scenario i spojimo Agro i Aik banku, smanjimo broj zaposlenih za 20% i mislim da bi cena brzo krenula da se priblizava ceni KMBNu odnosu na knjigovodstvenu. Ostale banke sem UNBN su jos losije od ove nase dve najpopularnije tako da spajanje ne bi donelo koristi. A UNBN ce valjda jednog dana biti prodata nekome, a i Misko se nikad ne spaja ni sa kim, on samo unistava druge. Spajanje ne bi resilo probleme losih plasmana, ali bi ih smanjilo. U bankarskom poslu sinergija je ogromna, pogledajte samo kako je PSBN lako pojela pancevacku banku prosle godine i nastavila super da radi. Naravno moje ideje nece niko da slusa kao i obicno i ne shvata ih ozbiljno........ Izdalo me je strpljenje sto se banaka tice, necu da prodajem nista ispod knjigovodstvene ako ne pocnu da prave gubitke sto se nadam da se nece desiti. Ali isto necu ni da kupujem kada pojma nemam sta kupujem. Pazi ti poteze iz prethodnog posta. Ilirika prodala 14 akcija. CETRNAEST od pet hiljada. A banka prodala 27. DVADESET SEDAM od 18 hiljada. Finasta prodala 131 od sto hiljada. Alo ljudi, menadzeri, javite se i objasnite svoju taktiku: Prodacu jedan promil od ukupnog broja akcija koji imam. To je prilicno cesta pojava u poslednje vreme tako da ne moze da se kaze da je u pitanju delimicno realizovan nalog. U kojoj skoli ste naucili tu taktiku i koje rezultate ocekujete? Kolege s foruma takodje ste dobrodosle u razotkrivanju ove specijalne taktike, mozda mozemo znacajno da poboljsamo prinose prodavanjem jednog promila akcija u pravo vreme. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 08:49 | |
| - sutra ::
- Evo ideje tojest dve ideje
Odradimo danasnji grcki scenario i spojimo Agro i Aik banku, smanjimo broj zaposlenih za 20% i mislim da bi cena brzo krenula da se priblizava ceni KMBNu odnosu na knjigovodstvenu. Ostale banke sem UNBN su jos losije od ove nase dve najpopularnije tako da spajanje ne bi donelo koristi. A UNBN ce valjda jednog dana biti prodata nekome, a i Misko se nikad ne spaja ni sa kim, on samo unistava druge. Spajanje ne bi resilo probleme losih plasmana, ali bi ih smanjilo. U bankarskom poslu sinergija je ogromna, pogledajte samo kako je PSBN lako pojela pancevacku banku prosle godine i nastavila super da radi.
Naravno moje ideje nece niko da slusa kao i obicno i ne shvata ih ozbiljno........ Izdalo me je strpljenje sto se banaka tice, necu da prodajem nista ispod knjigovodstvene ako ne pocnu da prave gubitke sto se nadam da se nece desiti. Ali isto necu ni da kupujem kada pojma nemam sta kupujem.
Pazi ti poteze iz prethodnog posta. Ilirika prodala 14 akcija. CETRNAEST od pet hiljada. A banka prodala 27. DVADESET SEDAM od 18 hiljada. Finasta prodala 131 od sto hiljada. Alo ljudi, menadzeri, javite se i objasnite svoju taktiku: Prodacu jedan promil od ukupnog broja akcija koji imam. To je prilicno cesta pojava u poslednje vreme tako da ne moze da se kaze da je u pitanju delimicno realizovan nalog. U kojoj skoli ste naucili tu taktiku i koje rezultate ocekujete? Kolege s foruma takodje ste dobrodosle u razotkrivanju ove specijalne taktike, mozda mozemo znacajno da poboljsamo prinose prodavanjem jednog promila akcija u pravo vreme. To su sve kastodi računi za berzanske kuče, tako da to ne prodaju menadzeri več neki klijneti za sebe. Bez veze je to pratiti | |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 11:34 | |
| Nešto smo jako krenuli danas | |
|
| |
Dragan11 VIP
Broj poruka : 126 Godina : 47 Points : 486 Datum upisa : 04.08.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 11:48 | |
| Sve mi se čini da neko od krupnijih igrača polako izlazi. Videćemo za tri dana | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 11:55 | |
| - Dragan11 ::
- Sve mi se čini da neko od krupnijih igrača polako izlazi. Videćemo za tri dana
A neko od krupnijih kupuje.... | |
|
| |
Dragan11 VIP
Broj poruka : 126 Godina : 47 Points : 486 Datum upisa : 04.08.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 12:13 | |
| ili je opet prepakivanje. Opet je ovo dobra cena za kupovinu. Neko će dobar posao da napravi. | |
|
| |
Sutra PESIMISTA
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 12:21 | |
| @Slovenac
Nisam znao da ima kastodi racuna kojima ne pise da su kastodi. Ako si u pravu onda to objasnjava pojavu. Ja se vec uplasio da zaostajem za najnovijim dostignucima finansijskog menadzmenta i portfolio upravljanja
| |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 13:22 | |
| Konacno solidan promet na belex-u, stranci krenuli u šoping, kupuju na rasprodaj, i ovde i na SJPT, a dali su spremni i nešto više da plate videcemo za par dana. Ako ništa drugo makar znamo da im ove cene odgovaraju pa necemo ici niže i da je tu negde dno. | |
|
| |
Aritmeticar Moderator
Broj poruka : 725 Points : 2414 Datum upisa : 01.12.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 13:27 | |
| Za Akc.Ben.Fin.Mak.Im.Finasta znamo sledeće. To je litvanska firma koja između ostalog vodi penzione i investicione fondove. Ovi investicioni su otvoreni krajem prošle godine. Jedan od njih Finasta New Europe TOP20 Subfund je navalio da kupuje AIK Banku po svom osnivanju i to je trajalo par meseci. Sve se to poklopilo sa onim rastom ove akcije do 4000 din. Jasno nisu oni jedini pumpali cenu. U njihovom izveštaju za februar piše:
"Naglavnije investicije su izvršene u balkanski region - kako su najniže vrednovane u regionu banke "AIK banka" iz Srbije i "Central cooperative bank" iz Bugarske postale su jedne od kompanija u vrhu fonda. Energetski holding "Fondul proprietatea" iz Rumunije je takođe uključen u fond zbog primamljive cene i pouzdanog i poznatog rukovodstva "Franklin Templeton"-a." (ajde!)
Za njih sigurno ne važe stereotipi koji postoje o fondovima da plivaju u parama i da im se po fiokama mota desetak miliona evra koje mogu da troškare. Ne znam litvanske zakone, ali pretpostavljam da im je dozvoljeno da u kešu drže samo mali deo imovine. U ovakvim turbulentnim dešavanjima na berzi njima klijenti jednostavno mogu da povlače pare, ali ne verujem da to bude mnogo. Znači mali ulagači ipak odlučuju da li će da se pojačaju ili povuku, no portfolio menadžer određuje sa čime se trguje.
AIK banka im je pala u portfoliju sa 8,4% na 6.7%. Glavni razlog bi ipak bio pad cene akcije, valjda. Da mi je da znam kako gledaju na izveštaje za Q1 i Q2. Mudro ćute. | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 17:49 | |
| Promene: 29.08. - 30.08.2011. (T-3) ili 24.08. - 25.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
JelenaS Our family
Broj poruka : 159 Points : 701 Datum upisa : 05.06.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/30/2011, 19:17 | |
| - Big Mile ::
- Konacno solidan promet na belex-u, stranci krenuli u šoping, kupuju na rasprodaj, i ovde i na SJPT, a dali su spremni i nešto više da plate videcemo za par dana. [You must be registered and logged in to see this image.] Ako ništa drugo makar znamo da im ove cene odgovaraju pa necemo ici niže i da je tu negde dno. [You must be registered and logged in to see this image.]
Stranci su danas uglavnom prodavali.Ovo ne valja za AIKB. | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 8/31/2011, 17:08 | |
| Promene: 30.08. - 31.08.2011. (T-3) ili 25.08. - 26.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/1/2011, 17:47 | |
| Promene: 31.08. - 01.09.2011. (T-3) ili 26.08. - 29.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/2/2011, 17:12 | |
| Promene: 01.09. - 02.09.2011. (T-3) ili 29.08. - 30.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
EVE Just looking
Broj poruka : 32 Points : 77 Datum upisa : 02.04.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/4/2011, 21:52 | |
| Novac od Nibensa Država blizu preuzimanja Nibensa Autor/izvor: SEEbiz / Dnevnik Datum objave: 02.09.2011. - 09:19:41 BEOGRAD - Svi uslovi za raskidanje kupoprodajnih ugovora za četiri preduzeća u okviru Nibens grupacije, gde proces privatizacije još nije okončan, su uveliko ispunjeni. Ipak, Agencija za privatizaciju još nije pribegla ovom rešenju, iščekujući rezultate reorganizacije koje su pokrenule banke, najveći poverioci cele grupacije. Ako bankari poverioci ne reše problem naplate duga od Nibensa, što je nemoguće bez pokretanja proizvodnje, mogli bi da ostanu „kratkih rukava“ za 120 miliona evra duga. Ili, bar za onaj deo koji potražuju od četiri firme gde se privatizacioni ugovori još kontrolišu - PZP Beograd, Vojvodinaput Bačkaput, ZGOP Novi Sad i Budućnost iz Preševa. Jer, kada se preduzeća vrate pod okrilje države, kreće proces restrukturiranja, stopira se prinudna naplata, što znači da će banke čekati godinama na svoj novac. Tri putarske firme Nibens grupe - Niš, Vranje i Kragujevac, podnele su Privrednom sudu u Beogradu program za reorganizaciju tih preduzeća. Plan, prema rečima Sonje Vukanović, predsednice Samostalnog sindikata putara Srbije, predviđa otvaranje novih računa u bankama, pošto su postojeći i dalje u blokadi. Istovremeno, piše novosadski Dnevnik, radnici Vojvodinaput Bačkaputa mogli bi nakon dugih pet meseci konačno da dobiju platu zahvaljujući pomoći pokrajinske vlasti. Generalni direktor te firme Dragan Jakovljević je rekao da su u tom preduzeću uradili sve što je bilo do njih: koliko-toliko su očuvali zaposlenost i jedinstvo radnika, održavaju bez para blizu 900 kilometara puteva prvog i drugog reda, izabran je novi Upravni odbor i imenovan generalni direktor. On dodaje da se sada čeka restrukturiranje preduzeća radnim stečajem, što je povoljnije od raskida ugovora o privatizaciji, jer prvi model garantuje zaposlenost radnika i otplatu dugova kroz pet godina, a drugi se pokazao u praksi kao nepovoljan za radnike, koji su u brojnim slučajevima završili na zavodima za zapošljavanje, a firme su ugašene. Predsednik sindikata tog preduzeća Đuro Trivunović kaže da je vlast razbila jedinstvo sindikata u okviru Nibens grupe na način da su neke firme davno dobile platu, a nisu radile, dok je Bačkaput sve vreme radio, a novaca nema. Sada očekuju da se isplate zarade za april, maj i juni, i to uz pomoć kredita, za koji bi garanciju dale opštine kod kojih su pare zaradili, ali one sada nemaju da im plate. Trivunović dodaje da je za ponedeljak zakazan zbor radnika i ukoliko zarada ne bude isplaćena, obavestio je policiju da ne odgovara za moguće posledice jer je pogon s teškim mašinama na samo nekoliko metra od autoputa Subotica – Novi Sad. | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/5/2011, 17:16 | |
| Promene: 02.09. - 05.09.2011. (T-3) ili 30.08. - 31.08.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/6/2011, 16:51 | |
| Promene: 05.09. - 06.09.2011. (T-3) ili 31.08. - 01.09.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
GAGILILI Still learning
Broj poruka : 54 Points : 54 Datum upisa : 04.05.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/7/2011, 05:11 | |
| http://film-club.net/articles/read-inside-job-2010-dokumentarni-film_153.html?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri
Pre nego sto me osudite zbog moje zabrinutosti u vezi moguceg bankrota pogledajte koliko ima dodirnih tacaka ova banka sa nekim primerima u skoroj proslosti... | |
|
| |
Milos86 VIP
Broj poruka : 2228 Godina : 38 Localisation : Nish Points : 1318 Datum upisa : 20.05.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/7/2011, 18:34 | |
| Film je super! A vala nema nikakve dodirne tacke. Nebo i zemlja, niti je situacija ista niti je trziste slicno, niti su ljudi slicni... | |
|
| |
Folio VIP
Broj poruka : 276 Points : 1023 Datum upisa : 19.11.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/7/2011, 21:36 | |
| - Milos86 ::
- Film je super! A vala nema nikakve dodirne tacke. Nebo i zemlja, niti je situacija ista niti je trziste slicno, niti su ljudi slicni...
Itekako situacija sa Aik-om ima veze sa filmom, samo se nadam da se nece desiti to sto se desilo sa bankama u USA, ali sve ide u tom pravcu. | |
|
| |
GAGILILI Still learning
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/7/2011, 22:51 | |
| - Folio ::
- Milos86 ::
- Film je super! A vala nema nikakve dodirne tacke. Nebo i zemlja, niti je situacija ista niti je trziste slicno, niti su ljudi slicni...
Itekako situacija sa Aik-om ima veze sa filmom, samo se nadam da se nece desiti to sto se desilo sa bankama u USA, ali sve ide u tom pravcu. Ja pronalazim vezu u bezvrednim hipotekama koje je AIK uzimao kao garanciju od supljih firmi i koje sad ne moze da naplati... | |
|
| |
Folio VIP
Broj poruka : 276 Points : 1023 Datum upisa : 19.11.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/7/2011, 23:11 | |
| - GAGILILI ::
Ja pronalazim vezu u bezvrednim hipotekama koje je AIK uzimao kao garanciju od supljih firmi i koje sad ne moze da naplati... Upravo to. O trzistu derivata ovde ne vredi ni govoriti, velika vecina u bankama ni ne zna sta je to, a kamoli kako to funkcionise. | |
|
| |
Steve McQueen Member
Broj poruka : 539 Points : 2079 Datum upisa : 30.11.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/7/2011, 23:25 | |
| - GAGILILI ::
Ja pronalazim vezu u bezvrednim hipotekama koje je AIK uzimao kao garanciju od supljih firmi i koje sad ne moze da naplati... Na koje sve konkretno slučajeve misliš? p.s. Danas su Grčke banke porasle za 17,3%. Kako stoje njihovi krediti i misliš li da mogu lakše da unovče svoje hipoteke u trenutnoj situaciji? | |
|
| |
Sutra PESIMISTA
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/8/2011, 03:15 | |
| Ni govora o bankrotu. Aik banka bi morala da izgubi preko 25% datih kredita da bi izgubila kapital. Americke banke su morale da izgube 2.5%, sada se to zahvaljujuci Bazelu III popravlja najzad.
A mi zahvaljujuci Jelasicu mozemo bar za sada mirno da spavamo. To ne podrazumeva da 25% kredita bude nenaplativo, nego da budu totalno izgubljeni. Nenaplativ je i kredit Srboleku pa ce biti naplacen 100% kako kaze stecajni upravnik. Ili od fidelinke sigurno blizu 100%. Agroziv je bio malo losiji, ne znam tacne cifre, ali mislim ugrubo da su banke vratile bar 30-50% para.
Agroziv je jako dobar primer, zato sto je pored nelikvidnosti na delu bila i prevara i jako bih voleo da neko od strucnjaka kaze kolika je tacno stopa naplate na kraju bila da znamo kako da vrednujemo prevarne kredite kojih naprimer u AGBN ima sigurno dosta.
Agrobanka je na svoje lose kredite odranije koliko sam ja video iz bilansa napaltila skoro 50%. Nemojte da lozite narod da ce vrednost nenaplativih kredita biti 0%. Racunajte prosecno sa 50%. Znaci da bi banka bankrotirala potrebno je da svaki drugi kredit bude nenaplativ. Da nije malo mnogo u odnosu na danasnjih oko 15% cini mi se.
Opet ponavljam da ovo ne znaci da akcije AIKa vrede mnogo vise, ali ogromna je razlika izmedju loseg profita od 4-6% na kapital koji bi odrzao banku na 0.4-0.6 PB raciu u narednom periodu i bankrota. A 4-6% je po meni najgori scenario. Uvek postoji nada da ce na jesen ako drzava pocne da placa redovnije i privreda moci da vrati veci deo kredita i ode AIK onda opet na PB 1. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| |
| |
rovadc Just looking
Broj poruka : 22 Points : 22 Datum upisa : 21.04.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/8/2011, 15:19 | |
| - sutra ::
- Ni govora o bankrotu. Aik banka bi morala da izgubi preko 25% datih kredita da bi izgubila kapital. Americke banke su morale da izgube 2.5%, sada se to zahvaljujuci Bazelu III popravlja najzad.
Tako je, u tome je suštinska razlika- nema reči ovde o nikakvom bankrotu. Dobro ste naveli i da će dobar deo rezervacija banka kasnije vratiti u dobit, što se sada već događa s nekim boljim bankama u USA što su prikazale u zadnjim kvartalnim izvješćima - ,a kako se situacija bude popravljala i BDP rastao stvari će biti i bolje. Naravno ako ne bude nove krize. Situacija s kreditima privredi je dosta loša i svaki četvrti (gotovo 25%) kasni više od 90 dana u Srbiji. No kasniti je jedno, a ne platiti kredit u celosti neka sasvim druga priča, jer mnogo je tu instrumenata osiguranja koje banka ima i koje na kraju velikim delom uspije da naplati i dobar deo rezervacija vrati nazad, rekao bih i preko 50%. Profit od 4-6% na kapital kojeg imamo otprilike sada, je najviše zbog jednokratnog događaja prvenstveno, koji se zove "Nibens", a to znači da će ROE kojeg i tržište trenutno valorizira, morati porasti kad se Nibens reši. Dokaz tome jesu sve prethodne godine poslovanja AIK, te će se nakon problema Nibens ROE vratiti na prosečne razine za banku. Što znači da se situacija s Nibensom može protumačiti kao dobra prilika za kupovinu - naravno ako neće biti nove krize, i ako neće biti novog Nibensa, i ako se situacija s Kosovom ne pogorša...premda ima ovde dosta "ako" ja sam optimist, a o tome svako mora sam prosuditi. Odličan post kolega "sutra" | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/8/2011, 16:35 | |
| Promene: 06.09. - 08.09.2011. (T-3) ili 01.09. - 05.09.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
GAGILILI Still learning
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/8/2011, 17:39 | |
| naravno ako neće biti nove krize,( u Srbiji kriza nije ni prosla,tek DOLAZI! ) i ako neće biti novog Nibensa,(Nibensa ima jos koliko hoces! ) i ako se situacija s Kosovom ne pogorša (nece se pogorsati )...premda ima ovde dosta "ako" ja sam optimist, a o tome svako mora sam prosuditi.(e ovo ti je na mestu ) | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/9/2011, 22:12 | |
| Promene: 08.09. - 09.09.2011. (T-3) ili 05.09. - 06.09.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/12/2011, 20:48 | |
| Promene: 09.09. - 12.09.2011. (T-3) ili 06.09. - 07.09.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) 9/13/2011, 16:25 | |
| Promene: 12.09. - 13.09.2011. (T-3) ili 07.09. - 08.09.2011. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| AIK banka a.d. Niš - AIKB (VII IDEO) | |
|