| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN | |
|
+68Odžačar Jevrem Grof Mamutovac CTX truba Aleks bebex46 Kobe Bryant Friz Rogy ortak Srebrni_Zmaj Ars Vivendi Guinness Mikan Miladin ajoV Vova82 Lunja Gogisa BojanNS Dadax71 ribica Fmember Igi-bg Greta sale2011 Inspektor Molder Matador Mdbrankovic MiraZr sljaker Dusan Kmez poli nomak seraphim023 Momir Miloradpaun Limited011 Dr.Scully Smile Sneki pepsiman krtica Dejansss Dnenad85 Maca Trojan Šerif bjankaden Djura profesionallac Dona Joksim Zex983 MilaNost TITO Florida Milojka Ronin Aki baba_milojka Pampur Bans Posmatrac023 AAA MASTER 72 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bans Still learning
Broj poruka : 141 Points : 149 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/25/2011, 22:01 | |
| Milojka dobra ti ta šoljica,samo zaboravila si i džezvicu da staviš,pa od datle se uvek sipa u šoljicu....ha,ha | |
|
| |
profesionallac Voli da LAŽE !!
Broj poruka : 168 Points : 251 Datum upisa : 02.04.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/25/2011, 22:50 | |
| Postovana podrsko,
Do sada je moj tim prikupio ne manje od 60 akcionara koji ukupno predstavljaju ne manje od 93 000 akcija Jugoremedije i koji su spremni da daju svoje punomocje svim onim ljudima za koje smatraju da su protiv Deurica i njegovih ljudi.Jedan dobar deo ljudi je uz mene ali za sada nedovoljan da bi se ispunio potreban cenzus radi pravo ucesca u radu skupstine akcionara.Zato mislim da ako u roku od 2 dana od danasnjeg dana ne skupim potreban % radi pravo ucesca u radu godisnje skupstine akcionara ustupim nas spisak akcionara uz Vasu saglasnost gospodji Jeleni Medarevic kako bi ona za ovo kratko vreme fizicki prikupila sto veci procenat glasova od akcionara.
*Dobio sam saglasnost i potvrdan odgovor od clanova moga tima da to mogu da uradim samo pod odredjenim uslovoma koji su jos uvek u fazi provere.
Trenutno raspolazem sa intelektualnim resursima ali zbog tehnickih ne mogucnosti nisam u poziciji da prolongiram formalno prikupljanje punomocja na neki duzi period od 2 dana od danasnjeg dana(25.07.2011 godine) i da u tom nekom medju periodu intezivno krenem u akciji fizickog prikupljana punomocja.
Licno smatram da je sada svaka promena u Jugoremediji dobrodosla i ne zelim nijednog kandidata posebno da preferiram i potenciram.Ovih dana cu raditi na tome da elektronskim putem dobijem vecu podrsku od drugih ljudi kako bi ustedeo Vama,sebi i drugim ljudima telefonski trosak i kako bi smo nesto zajedno uradili ne samo za firmu vec i za njene radnike kao i njene akcionare.
Jos jednom po ko zna koji put se zahvaljujem svima Vama koji ste me licno podrzali i nadam se da ako moja ekipa ne uspe nesto ozbiljnije da uradi do predstojece godisnje skupstine akcionara da ce ekipa gospodje Jelene Medarevic imati vise uspeha.
S'postovanjem svima Vama
profesionallac _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
Frend Just looking
Broj poruka : 22 Points : 24 Datum upisa : 25.07.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/25/2011, 23:17 | |
| sled dogadjaja u poslednjih 12 sati samo je potvrdio moje konstatacije o potrebi ujedinjenja a ne ustupanja poverenja. | |
|
| |
Ronin Still learning
Broj poruka : 138 Points : 154 Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 00:53 | |
| A za onaj deurićev nastup nemam komentar, već se pitam koliko li je platio to gostovanje na televiziji - Jugoremedijinim novcem? | |
|
| |
MASTER VIP
Broj poruka : 630 Points : 815 Datum upisa : 12.11.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 07:18 | |
| @profesionalac Mislim da nije teško skupiti 5 %, fali ti još 20-tak jakih akcionara, poslala sam ti kontakte, kontaktiraj ih. Ne mislim da je pametno da ustupiš punomoć JM, tj. opet ćeš morati da kontaktiraš 60 akcionara da odeš kod njih, i da potpišu novu punomoć njoj, što je jednak posao kao i da kontaktiraš nove akcionare da ti daju punomoć. Da ne pričamo o cimanju svih ljudi oko tebe ( pa i mene ), jer ljudi koji su ti potpisali na osnovu mog obraza neće potpisati za nekog drugog kad ih ti nazoveš, nego ću OPET ja morati da ih kontaktiram, i da kažem da sam se šalila !? i da treba da potpišu nekom drugom ( koga je ne poznajem, ali eto tražim od mojih prijatelja da potpišu punomoć za tu osobu ?????!!!!!) . To u najmanju ruku deluje neozbiljno, a ja sam sve osim neozbiljna. Nema sad ovo ono, moraš ići do kraja, ne možeš stati na pola puta. RAZMRDAJ SE MALO, NIJE TI TO NAUČNA FANTASTIKA NEGO SKUPLJANJE PUNOMOĆJA, I POTPUNO JE IZVODLJIVO ! Iskreno sam zabrinuta zbog mogućnosi da nas samo penzioneri zastupaju, nama treba neko mlad i sposoban, a ne neko koga će Deurić smotati za par minuta. Ko god je bio u kontaktu sa penzionerima, zna o čemu pričam . Oni žele da smene Deurića, ali imaju potpuno pogrešnu predstavu o tome kako to funkcioniše... @Kmez Zbog VAS FARMACEUTA , farmaceuti su postali retka, još malo pa vrsta koja izumire u JGRM . "Radnički tribun...i kakvo je sada stanje u JGRM posle Ninija" ? E Nini, domaćine, pravićemo mi tebe od blata | |
|
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 08:52 | |
| - MASTER ::
- @profesionalac
Mislim da nije teško skupiti 5 %, fali ti još 20-tak jakih akcionara, poslala sam ti kontakte, kontaktiraj ih. Ne mislim da je pametno da ustupiš punomoć JM, tj. opet ćeš morati da kontaktiraš 60 akcionara da odeš kod njih, i da potpišu novu punomoć njoj, što je jednak posao kao i da kontaktiraš nove akcionare da ti daju punomoć. Da ne pričamo o cimanju svih ljudi oko tebe ( pa i mene ), jer ljudi koji su ti potpisali na osnovu mog obraza neće potpisati za nekog drugog kad ih ti nazoveš, nego ću OPET ja morati da ih kontaktiram, i da kažem da sam se šalila !? i da treba da potpišu nekom drugom ( koga je ne poznajem, ali eto tražim od mojih prijatelja da potpišu punomoć za tu osobu ?????!!!!!) . To u najmanju ruku deluje neozbiljno, a ja sam sve osim neozbiljna. Nema sad ovo ono, moraš ići do kraja, ne možeš stati na pola puta. RAZMRDAJ SE MALO, NIJE TI TO NAUČNA FANTASTIKA NEGO SKUPLJANJE PUNOMOĆJA, I POTPUNO JE IZVODLJIVO ! Iskreno sam zabrinuta zbog mogućnosi da nas samo penzioneri zastupaju, nama treba neko mlad i sposoban, a ne neko koga će Deurić smotati za par minuta. Ko god je bio u kontaktu sa penzionerima, zna o čemu pričam . Oni žele da smene Deurića, ali imaju potpuno pogrešnu predstavu o tome kako to funkcioniše... @Kmez Zbog VAS FARMACEUTA , farmaceuti su postali retka, još malo pa vrsta koja izumire u JGRM . "Radnički tribun...i kakvo je sada stanje u JGRM posle Ninija" ? E Nini, domaćine, pravićemo mi tebe od blata
MASTER,niko meni nije fizicki dao punomocje(da sam mu ga odneo i da ga je ta osoba potpisala) u ruke jer ga nisam ni trazio.Ideja je bila da se prvo skupe akcionari koji su protiv Deurica na jedno mesto i da se vidi sa kojim brojem akcionara raspolazemo.To smo u jednoj meri i uradili.Prvo smo ih skupili u sto vecem broju na ovom forumu a zatim smo i sa jednim brojem akcionara direktno stupili u kontakt. Jedna od ideja je takodje bila da u koliko bi zadovoljili potreban cenzus radi pravo ucesca u radu skupstine akcionara intezivno krenemo da ta punomocja fizicki prikupimo od akcionara pod uslovom da vremenski nismo limitirani da tako nesto sa tehnickog aspekta uradimo. Smatram da u ovom trenutku nije dobro da se parcijalno delimo vec je bolje da se nekako udruzimo i vidimo kako da dodjemo do jednog zadovoljavajuceg % akcija kako ova predstojeca godisnja skupstina akcionara ne bi propala zbog nedostatka kvoruma. Dal je lako skupiti 5% ili ne sve zaivisi od organizacije kao i licnog kredibiliteta te osobe.Gospodja Jelena Medarevic ima veci kredibilitet od mene kod velikih akcionara Jugoremedije jer su godinama radili sa tom gospodjom i dobro je znaju. *Ako smatrate da ne zelite da ustupim imena Vasih ljudi gospodji Jeleni Medarevic slobodno recite kako bi ih permanentno izbrisao iz spiska akcionara. _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
Frend Just looking
Broj poruka : 22 Points : 24 Datum upisa : 25.07.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 08:53 | |
| interesuje me da li je tacna a neproverena vest da je cerka gospodje Medarevic premestena na drugo radno mesto,kazem neproverena jer sam je cuo od penzionera | |
|
| |
Odžačar Just looking
Broj poruka : 26 Points : 31 Datum upisa : 20.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 09:30 | |
| Pa ako to radi gospodin bravar, samo potvrđuje koliko se plaši. Ako je toliko jak i siguran u sebe, šta mu smeta ćerka JM ?? | |
|
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 10:03 | |
| Ako jeste premeštena, to bi trebalo da je dodatna motivacija za sve koji žele da smene UO! | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 10:25 | |
| Tačno sam znala! Ništa od vas... Pazi ga ovaj marsovac šta piše? - profesionallac ::
- MASTER,niko meni nije fizicki dao punomocje(da sam mu ga odneo i da ga je ta osoba potpisala) u ruke jer ga nisam ni trazio.Ideja je bila da se prvo skupe akcionari koji su protiv Deurica na jedno mesto i da se vidi sa kojim brojem akcionara raspolazemo.
To smo u jednoj meri i uradili.Prvo smo ih skupili u sto vecem broju na ovom forumu a zatim smo i sa jednim brojem akcionara direktno stupili u kontakt.
Marsovče jedan! Ti si toliko iskomplikovao i toliko ti se dopalo da čitaš zakone i redjaš slike po forumu da si i zaboravio šta je osnovna ideje! A da ne govorim o tvojim organizacionim sposobnostima i konspiraciji (promeni nik u "agent 007"), majko moja S.T.R.A.Š.N.O. !!! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 10:30 | |
| - frend ::
- sled dogadjaja u poslednjih 12 sati samo je potvrdio moje konstatacije o potrebi ujedinjenja a ne ustupanja poverenja.
A ti Marsvoče nemoj mnogo da soliš pamet ljudima, nego ako znaš tu ženu zovi je i spasavaj situaciju! U suprotnom ćuti i pokri se ušima! Šta si ti uradio osim što se praviš pametan i sam sebi se diviš? _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 10:52 | |
| - Sneki ::
- Tačno sam znala!
Ništa od vas... Pazi ga ovaj marsovac šta piše?
- profesionallac ::
- MASTER,niko meni nije fizicki dao punomocje(da sam mu ga odneo i da ga je ta osoba potpisala) u ruke jer ga nisam ni trazio.Ideja je bila da se prvo skupe akcionari koji su protiv Deurica na jedno mesto i da se vidi sa kojim brojem akcionara raspolazemo.
To smo u jednoj meri i uradili.Prvo smo ih skupili u sto vecem broju na ovom forumu a zatim smo i sa jednim brojem akcionara direktno stupili u kontakt.
Marsovče jedan! Ti si toliko iskomplikovao i toliko ti se dopalo da čitaš zakone i redjaš slike po forumu da si i zaboravio šta je osnovna ideje! A da ne govorim o tvojim organizacionim sposobnostima i konspiraciji (promeni nik u "agent 007"), majko moja S.T.R.A.Š.N.O. !!! Niste u toku Sneki i prestanite da degradirate druge ljude(mene) koji znaju sta rade i koji zele nesto da urade po pitanju smene Z.Deurica i njegovih istomisljenika.Vas stil pisanja se samo svodi na pljuvanje ljudi koji drugacije razmisljaju od Vas i koji zele nesto korisno da urade za ovu firmu. *Procitajte malo bolje moje komentare unazad pa cete shvatiti o cemu Vam ja trenutno pricam i koja je ideja i koncepcija ove inicijative. *Uz puno postovanje prema Vama Sneki ocekujem od Vas da pruzite ljudima neko konstruktivno resenje kako bi im olaksali posao prikupljanja punomocja a ne da omalovazavate i degradirate te iste ljude koji zele nesto dobro da urade po pitanju smene Z.Deurica. *Malo vise kreativnosti ocekujem od Vas,Sneki. S'postovanjem profesionallac _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 11:10 | |
| Nije potrebno da quotiraš svaku poruku, nismo debili, vidimo na šta se odnosi (a da bih umirila tvoju paranoju: poruke ne mogu da se edituju)!
1. Neprimeren jezik? OK, onda mi ti daj drugi izraz za nesposoban - možda loser?
2. Izgleda da ti očekuješ da te hvalim? Čudna je Srbija zemlja: svi teoretišu a kada treba konkretno da se nešto uradi NIŠTA ! Zato i treba Beko, Deurić isl. da nam j.. mamu! Lepo je Beko rekao: nema sposobnih u Srbiji, zato on, Deurić, Popov & co i rade šta im je volja! I političari čak ništa ne umeju!
3. Ostajem pri tvrdnji da si sve iskomplikovao do bola i da si silnim teoretisanjem i pitanjima "šta bi bilo kad bi bilo"... Da si obmanuo te ljude koji su ti se pridružili u nadi da ćete bar skupiti 5%! Umesto time, ti si se brinuo kako da niko ne sazna kako se ko zove, da vas Deurić ne vidi (?) šta piše u zakonu...
_________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 11:18 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=zMJOZ5GGm5A _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 11:50 | |
| Ti ljudi koji su mi se pridruzili nisu to uradili zbog mene Sneki kao nekog profesionallca na ovom forumu pogresno ste to razumeli ili niste dobro informisani.Veliki broj tih ljudi je obavesten o ovoj inicijativi kao i o pravcu u kojem ce se ona kretati.
Prvi korak je bio da se ljudi nekako organizuju da li preko foruma ili preko nekog drugog sredstva za komunikaciju i informisanje.Jedan od nacina organizacije je bio da se negde nadjemo u gradu i porazgovaramo oci u oci sto je ucinjeno!Na tom sastanku smo doneli odluku kako da animiramo i afirmisemo ostale ljude da nam se pridruze.Jedan od predloga za neku nasu dalju aktivnost je bio da pozovemo sve one ljude koji su protiv Z.Deurica i koji su spremni da ustupe svoje punomocje ljudima u koje smatraju da ce imati poverenje na osnovu preporuke svojih kolega.Dali bi ta osoba bio ja ili dugovki zekan to nije bilo od esencijalnog znacaja za dalje nase aktivnosti.
Drugi korak je bio da se procene mogucnosti da li je realno izvodljivo da se prikupi ne manje od 5% akcija radi pravo ucesca u radu predstojece godisnje skupstine akcionara.Za sada taj % nemamo tako da je svako sada skupljanje punomocja od akcionara principom od kuce do kuce ili slanjem elektronske poste apsurd.U koliko se stvore uslovi da informativno prikupimo taj % glasova radili bi na tome da taj % i preuzmemo od akcionara,pod uslovom da je to vremenski ostvarljivo ili u koliko nije da celu ovu inicijativu prolongiramo za vanrednu skupstinu akcionara.
Treci korak bi bio da se u sto vecem broju podnesu zahtevi firmi radi dostavljanja gore trazene dokumentacije koje sam naveo u mojim prethodnim komentarima a ekvivalentno da se radi na tome da se osnuje novo udruzenje akcionara.
*I niko ovde nikog nije obmanuo to znaju ljudi koji su u ovom timu.Svako od nas gleda kako da optimizuje svoje troskove a da ti troskovi budu opravdani.Spisak akcionara ljudi koji su protiv Deruca je morao da se napravi,ne zbog mene ili gospodje J.M. vec zbog analize koliko ljudi nije spremno da ustupi svoje punomocje Z.Deuricu.
Nadam se da Vam je sada malo jasnije kojim je putem isla ova inicijativa.
pozdrav _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 11:55 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=rsCAy9ErdKY&feature=related
Bez reči !! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Odžačar Just looking
Broj poruka : 26 Points : 31 Datum upisa : 20.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 12:18 | |
| Nema smisla da ratujete, smirite strasti, i dajte da se skine Deurić i ekipa sa čela firme! | |
|
| |
bebex46 Just looking
Broj poruka : 10 Points : 19 Datum upisa : 02.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 13:35 | |
| Nije stvarno u redu da pljujemo jedni druge,borimo se za isti cilj a svi smo mi u istom sosu. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 13:38 | |
| Čujem da i Rada Ostojin, bivša pravnica iz JGRM skuplja punomoć, pored JM. Kažu da iza JM stoji Voja Ribar, i da imaju dosta potpisa. Barem neko da ode na tu Skupštinu. @Sneki Nemoj biti prestroga prema profesionalcu, on nije operativac, nismo svi isti. Nemaju svi u sebi tu preduzimljivost, sposobnost i hrabrost, a ni organizovanost. Lepo sam ja rekla da tebi poklonimo neke akcije, pa da nas ti zastupaš | |
|
| |
Dadax71 Partner
Broj poruka : 43 Localisation : Novi Sad Points : 51 Datum upisa : 05.04.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 15:28 | |
| Master nemojte neproverene stvari stavljati na forum i time unositi zabunu među akcionare a upoznati ste uglavnom o svemu | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 15:34 | |
| Ja bih apelovala na članove sa ovog foruma da pomognu profesionalcu, i idu od vrata do vrata po tu punomoć. Ne može momak sam , nije Supermen, to niko ne može sam ! @profesionalac Možda ti izgleda nemoguće da ćeš uspeti, ali bolje je da pokušaš makar ne uspeo, nego da ni ne pokušaš jer se bojiš da nećeš skupiti dovoljno potpisa. Daj 100 % sebe i pokušaj, ja verujem u tebe, više nego što ti veruješ u sebe @Dadax71 Nisam u Srbiji, tako da mogu samo da prepričam šta čujem, izvinjavam se ako ima nekih dezinformacija, nisu namerne | |
|
| |
Dadax71 Partner
Broj poruka : 43 Localisation : Novi Sad Points : 51 Datum upisa : 05.04.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 15:39 | |
| Master ima Profi veliku podršku akcionara ali i pomoć ljudi oko njega znam to pouzdano,takođe i ja apelujem na sve akcionare da pomognu oko punomoćja Profiju i timu oko njega da se već jednom reši situacija oko JGRM | |
|
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 15:54 | |
| Hvala Vam Sneki i Maco na podrsci volim i ja Vas.
Nova infromacija od mene:
Trenutno imam imena,prezimena,adrese,brojeva telefona od nekih 65 akcionara koji ukupno predstavljaju ne manje od 100 100 akcija Jugoremedije i koji su spremni da daju svoje punomocje svim onim ljudima za koje smatraju da su protiv Deurica i njegovih ljudi.Jedan deo od ovih akcionara je dao gospodji Jeleni Medarevic jedan deo se jos uvek misli kome ce da da ali jedno je sigurno da 99% ljudi sa spiska nece dati Deuricu i njegovim ljudima.
*Polako ali sigurno formiramo zajednicki spisak akcionara a.d.Jugoremedija koji su spremni za promene
_________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 16:14 | |
| @profesionalac Samo ti fali oko 90000, na pola puta si, nije ni to za bacanje. Nastavi, nemoj da se predaš ! Skupićeš dovoljno za 5 %, videćeš ... Evo jednog motivacionog govora za tebe https://www.youtube.com/watch?v=gxGC52TPNnY&feature=player_embedded
| |
|
| |
BojanNS VIP
Broj poruka : 589 Localisation : Novi Sad Points : 691 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 16:49 | |
| Ajde malo pojednostavite pricu. Dajte punomoc da ga potpisu ovi koje znam i da Vam saljem! NE mozete ostati anonimni ako zelite isterati ovo! Ili jesi ili nisi! | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 17:20 | |
| @BojanNS | |
|
| |
sljaker Our family
Broj poruka : 185 Points : 227 Datum upisa : 10.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 18:50 | |
| U vezi onoga sto ste pricali da bravar kaznjava neposlusnike tako sto ih premesta na losija radna mesta : Tuzite skota za mobing,pozovite neku televiziju i dajte izjavu,talasajte... Samo nemojte da cutite kao ovce koje vode na klanje !!! | |
|
| |
TITO Still learning
Broj poruka : 82 Points : 84 Datum upisa : 09.12.2010
| |
| |
Friz VIP
Broj poruka : 1684 Godina : 54 Points : 2978 Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/26/2011, 20:01 | |
| - BojanNS ::
- Ajde malo pojednostavite pricu. Dajte punomoc da ga potpisu ovi koje znam i da Vam saljem! NE mozete ostati anonimni ako zelite isterati ovo! Ili jesi ili nisi!
Ili idete na skupštinu ili ne! Glupo je praviti buku bez razloga. _________________ All we need is love
| |
|
| |
Zex983 VIP
Broj poruka : 79 Points : 103 Datum upisa : 30.10.2009
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/27/2011, 01:06 | |
| Ne plasite se sad ce Zex da uleti,kao i uvek, imam tone ,,blanko,, punomoci samo da vidim kome cu da ih prosledim.U svakom slucaj Zdravko je gotov nemojte se sekirati. | |
|
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/27/2011, 09:34 | |
| U bankama se svakog petka unovčavaju menice i isplaćuju pare šoljičarima. Zato su svi bezbrižni dok nema plate. | |
|
| |
Bans Still learning
Broj poruka : 141 Points : 149 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/27/2011, 09:40 | |
| Priča se po firmi ,da će i plin biti isključen! Toliko
| |
|
| |
Kmez Still learning
Broj poruka : 54 Points : 93 Datum upisa : 17.11.2009
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/27/2011, 14:03 | |
| - Ronin ::
- U bankama se svakog petka unovčavaju menice i isplaćuju pare šoljičarima. Zato su svi bezbrižni dok nema plate.
Sto siris lazi ovde...??To sto si rekao da se isplacuju pare je LAZ!!! Ako hoces,mogu da ti potpisem odmah... | |
|
| |
truba Just looking
Broj poruka : 14 Points : 15 Datum upisa : 13.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/27/2011, 16:25 | |
| Ljudi. Nema bre od ovog vašeg posla ništa. U potpunosti se slažem sa Sneki.Sve je" šta bi bilo kad bi bilo". Jugoremedija je na kolenima. Nema šta više šta da se izgubi. Pa i ako se sazna ko je šta uradio ili pokušao uraditi protiv nesposobnog menađžmenta. Konkretizujte stvari ako još nije kasno. Skupljajte više ta punomoćja. Ako i ne uspete barem će Vam savest biti čista, da ste uradili sve šta je bilo u Vašoj moći da sačuvate svoj kapital i fabriku. Ma Vama bre fali jedan Deurić iz vremena štrajka. | |
|
| |
TITO Still learning
Broj poruka : 82 Points : 84 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 7/27/2011, 17:35 | |
| - Kmez ::
- Ronin ::
- U bankama se svakog petka unovčavaju menice i isplaćuju pare šoljičarima. Zato su svi bezbrižni dok nema plate.
Sto siris lazi ovde...??To sto si rekao da se isplacuju pare je LAZ!!! Ako hoces,mogu da ti potpisem odmah...
E AJD NE SE.... VIŠE !!! idi u svoju WC šolju i pričaj bajke drugarima!!! | |
|
| |
| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN | |
|