| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN | |
|
+68Odžačar Jevrem Grof Mamutovac CTX truba Aleks bebex46 Kobe Bryant Friz Rogy ortak Srebrni_Zmaj Ars Vivendi Guinness Mikan Miladin ajoV Vova82 Lunja Gogisa BojanNS Dadax71 ribica Fmember Igi-bg Greta sale2011 Inspektor Molder Matador Mdbrankovic MiraZr sljaker Dusan Kmez poli nomak seraphim023 Momir Miloradpaun Limited011 Dr.Scully Smile Sneki pepsiman krtica Dejansss Dnenad85 Maca Trojan Šerif bjankaden Djura profesionallac Dona Joksim Zex983 MilaNost TITO Florida Milojka Ronin Aki baba_milojka Pampur Bans Posmatrac023 AAA MASTER 72 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MASTER VIP
Broj poruka : 630 Points : 815 Datum upisa : 12.11.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 09:36 | |
| @gogisa Da, on je 2009.-te počeo sa sprovođenjem suludog plana fabrike u fabrici, i izdvajanje Cliacil-a. Šta je, tu je , ne mpžemo sad plakati nad prosutim mlekom, nego treba gledati šta dalje. Inače, Deurić je na UO rekao da može da servisira obaveze i plate u naredna 2 meseca, a da posle ne zna šta će ??? Zato su i prionili da rade na gradilištu Penpharme ( šoljice ), juće ih je 50 bilo tamo, niko nije bio na poslu u JGRM. Inspekcija im je zabranila da idu tamo, čak je pre par meseci i inspekcija rada bila na gradilištu, zatekla radnike JGRM kako u toku radnog vremena rade na gradilištu Penpharme, izrekla mere , i on opet šalje radnike tamo ? | |
|
| |
TITO Still learning
Broj poruka : 82 Points : 84 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 11:10 | |
| Neko mi reče da je Nadica Margold sinoć izašla pred kamere i onako bez pardona optužila poljoprivrednike i blokade, jer bože moj oni su krivi što sad JGRM roba stoji jer kamioni.... MA MOOORE DOKLE???!!! STRAŠNO!!! | |
|
| |
pepsiman VIP
Broj poruka : 1774 Godina : 70 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 11:33 | |
| Da okrivila je njih, i da ceka Ukrajinski sleper za utovar lekova. Strasno samo su oni ugrozeni. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 11:59 | |
| Jeste, ali to je laž. Nama roba u vrednosti od oko 100 miliona dinara stoji u magacinu, i ističe joj rok u ponedeljak, jer imamo "sjajnu" prodaju ! Ne samo da će propasti, nego ćemo još morati da platimo uništavanje te robe. Strašno ! | |
|
| |
Gogisa Still learning
Broj poruka : 127 Points : 137 Datum upisa : 02.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 14:39 | |
| pozdrav svima, zvao sam danas brokera i 2R i rekose mi da su akcije rasknjizene i da ce iza nedelje primati naloge za prodaju. rekose i da je JGRM dala pristanak za izlazak na berzu i da sredjuju papire... Inace bio sam jedan od onih koji je do prosle godine semptembra meseca verovao deoricu i ekipi. Tada sam cuo zaa Luxol farmaciju, pitao sam njegove pulene otkud ta fabrika, svasta su mi odgovorili... cuo sam za ovaj forum i povremeno citao, nesmem ni pisem jer sam na zadnjoj tribini za OD u kulturnom centru imao flaster. | |
|
| |
Pampur Member
Broj poruka : 365 Points : 581 Datum upisa : 21.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 14:57 | |
| - TITO ::
- Neko mi reče da je Nadica Margold sinoć izašla pred kamere i onako bez pardona optužila poljoprivrednike i blokade, jer bože moj oni su krivi što sad JGRM roba stoji jer kamioni.... MA MOOORE DOKLE???!!! STRAŠNO!!!
Vid'o i čuo, kao, stoji blokiran na putu! | |
|
| |
Gogisa Still learning
Broj poruka : 127 Points : 137 Datum upisa : 02.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 15:54 | |
| kako da dodjem do formulara za van berzansko trgovanje akcijama koje je objavio profesionalac posto nemam skener, a neverujem ni brokeru i2r. inace margoldova je bila sinoc na rts izjavila je da je blokiran sleper za Gruziju i da je nemoguce poslovati u ovakvim okolnostima. pozdrav.. | |
|
| |
Zex983 VIP
Broj poruka : 79 Points : 103 Datum upisa : 30.10.2009
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 19:00 | |
| E drugari ja cisto da vam javim da sam poslao danas zahtev, sa svom potrebnom dokumentacijom, berzi.Ako nisam nista zajebao,a prilicno sam siguran da nisam, eto nas za koji dan na berzi. P.S. Kada sam dobio odgovor JGRM na zahtev za izlazak na berzu odgovorili su mi ovako,citiram,,Povodom vaseg zahteva za izlazak na berzu,obavestavamo vas da je ,,Jugoremedija,,podnela dokumentaciju neophodnu za izradu prospekta izdavaoca za organizovanje trgovanja na trzistima berze i distribuciju hartija od vrednosti ,te se najkasnije u roku od 15 dana ocekuje da ce se akcije naci na berzi,,.Datum 20.05.2011. Ako me racunica dobro sluzi 15_ti dan je sutra. Znaci u ponedeljak bi trebalo,po njihovom pismonom odgovoru, da budemo na berzi.Jedno pitanje za pravnike sa foruma: Da li ja mogu da tuzim JGRM ako u ponedeljak akcije ne budu listirane na berzi? | |
|
| |
Dejansss Moderator
Broj poruka : 635 Points : 846 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 19:30 | |
| @Zex983
U ponedeljak, a najverovatnije i cele sledece nedelje, Vase akcije se nece pojaviti na berzi. B.b. mora prvo da donese odluku o ukljucenju JGRM na trziste. Od dana donosenja odluke o ukljucenju, po do dana ukljucenja prodje od 7-10 dana. http://www.belex.rs/trgovanje/vesti/ukljucenja
Za ovu kompaniju, odluka je doneta danas. Datum prvog trgovanja 13.06.2011godine. http://www.belex.rs/data/2011/06/00068634.pdf
_________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 19:33 | |
| @Dejansss Super, puno ste nam pomogli ! | |
|
| |
Zex983 VIP
Broj poruka : 79 Points : 103 Datum upisa : 30.10.2009
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 19:37 | |
| @Dejansss Mislim da me nisi razumeo. Ja sam prvo podneo zahtev JGRM,na koji sam dobio pisani odgovor sa sve pecatima firme i potpisom nase cenjene predsednice upravnog odbora Nadice,odgovor sam vec napisao ne bih da se ponavljam,ali sam ja,ne verujuci da ce oni to zaista i uraditi,danas podneo zahtev berzi za izlazak bez prospekta. Dakle opet isto pitanje: Da li ja mogu da ih tuzim? | |
|
| |
Dejansss Moderator
Broj poruka : 635 Points : 846 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 19:58 | |
| Ne znam, mozda se javi @profesionalac da pomogne.
Laicko misljenje...ako je JGRM stvarno podnela neophodna dokumenta do 20.05.mislim da nema osnova za tuzbu. _________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 20:00 | |
| Nije ni prospekt završila, a o predaji dokumenata nema ni reči... | |
|
| |
profesionallac Voli da LAŽE !!
Broj poruka : 168 Points : 251 Datum upisa : 02.04.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/3/2011, 21:15 | |
| - Dejansss ::
- Ne znam, mozda se javi @profesionalac da pomogne.
Zex983, 1.U tekstu nije preciziran datum kada je firma podnela dokumentaciju neophodnu za izradu prospekta to treba prvo proveriti. 2. U tekstu nije precizirano od kog dana odnosno datuma pocinje da vazi rok od 15 dana. 3.Gore navedeni datum 20.05.2011 moze da predstavlja dan kada vam je firma dostavila odgovor na Vas zahtev povodom izlaska na Berzu sto ne mora da znaci da je taj dan u stvari dan kada je firma podnela dokumentaciju neophodnu za izradu prospekta.Proverite da li je na obavestenju koje ste dobili naglaseno o kom je datumu zapravo rec. _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/4/2011, 00:19 | |
| - Zex983 ::
- E drugari ja cisto da vam javim da sam poslao danas zahtev, sa svom potrebnom dokumentacijom, berzi.Ako nisam nista zajebao,a prilicno sam siguran da nisam, eto nas za koji dan na berzi.
P.S. Kada sam dobio odgovor JGRM na zahtev za izlazak na berzu odgovorili su mi ovako,citiram,,Povodom vaseg zahteva za izlazak na berzu,obavestavamo vas da je ,,Jugoremedija,,podnela dokumentaciju neophodnu za izradu prospekta izdavaoca za organizovanje trgovanja na trzistima berze i distribuciju hartija od vrednosti ,te se najkasnije u roku od 15 dana ocekuje da ce se akcije naci na berzi,,.Datum 20.05.2011. Ako me racunica dobro sluzi 15_ti dan je sutra. Znaci u ponedeljak bi trebalo,po njihovom pismonom odgovoru, da budemo na berzi.Jedno pitanje za pravnike sa foruma: Da li ja mogu da tuzim JGRM ako u ponedeljak akcije ne budu listirane na berzi? Bravo! Eh, da je još po neko uradio to isto!! Neće to biti tako brzo, potrajaće... valja izvršiti i mali pritisak na berzu! Još zahteva za izlazak na berzu, zvanja telefonom, raspitivanje... Menadžment će gnjaviti sa prospektom (ne verujem da to ozbiljno misle) i tražiće dodatne rokove od berze, pokušavati da osnuje dooo ili OD sa malim akcionarima... i sl. Ne osvrtati se na njih, pritisak na berzu, to je sad ono najvažnije!! I dajte JOŠ zahteva, što više zahteva, zatrpavajte ih zahtevima za izlazak na berzu... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/4/2011, 08:13 | |
| @Sneki Mene je broker pitao zašto ne pošaljemo samo 1 zahtev ? Ja sam mu rekla da je bolje da bude više zahteva. Neki zahtevi su poslati i u sredu, ali su ostali u pošti zbog blokade, tako da očekujem u ponedeljak da stignu i ti zahtevi. ŠALJITE BERZI ZAHTEVE, DA NAS BUDE ŠTO VIŠE Firma insistira na OD | |
|
| |
Lunja Just looking
Broj poruka : 14 Points : 27 Datum upisa : 06.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 12:02 | |
| molim vas ako neko hoće da postavi dokument o bilansu za 2010.godinu za jugoremediju.hvala | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 12:11 | |
| Bilans ne možemo postaviti, jer nemamo pravo da ga javno objavljujemo. Mogu vam ga poslati na mejl, pošaljite mi zahtev na mejl. | |
|
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 16:05 | |
| Dostavljam akcionarima u prilog odgovor izdavaoca na zahtev imaoca povodom izlaska Jugoremedije A.D. na Berzu.To vam je onaj dokument o kom je Zex983 govorio u svojim komentarima. U cilju kompletnog uvida u predmet ukljucenja akcija izdavaoca Jugoremedija A.D.Zrenjanin na vanberzansko trziste Beogradske berze potrebno je da pored zahteva propisan od strane direktora Berze,pisane inicijative,propratnog obrazca,izvoda stanja iz Centralnog registra kao i poslednjeg bilansa stanja i bilansa uspeha dostavite Berzi i eventualni odgovor Izdavaoca na vasu inicijativu za podnosenje zahteva za izlazak na Berzu koji je Izdavaoc trebao da dostavi svakom akcionaru koji je podneo tu inicijativu. Clana 31.stav 2. Radi sagledavanja svih uslova za uključivanje i organizovanje trgovanja akcijama, Berza može tražiti i dodatne dokaze i dokumentaciju. _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
MilaNost Still learning
Broj poruka : 41 Points : 44 Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 18:14 | |
| Profesionalac:Da li mogu sva ova dokumenta da se pošalju E-mailom Beogradskoj berzi ili mora poštom? | |
|
| |
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 19:13 | |
| - MilaNost ::
- Profesionalac:Da li mogu sva ova dokumenta da se pošalju E-mailom Beogradskoj berzi ili mora poštom?
Tacka V uputstva o postupku i načinu dostavljanja dokumentacije Beogradskoj berzi a.d. Beograd Komunikacija Izdavaoca i Berze po predmetu dostave naznačenom u propratnom obrascu,odvija se preko lica naznačenog za komunikaciju sa Berzom po predmetu dostave, a ako isto nije naznačeno, sa licem naznačenim u zahtevu za uključenje hartija od vrednosti izdavaoca na tržište Berze. Komunikacija u smislu stava 1. ove tačke odvija se po pravilu pismenom /preporučenom/ korespondencijom, a u slučaju kada to zahtevaju razlozi operativnosti ili hitnosti, komunikacija se odvija elektronskom poštom na e-mail adresu Izdavaoca koja je deo službenog dopisivanja sa Berzom, uz obavezu Izdavalaca da dokumenta dostavljena elektronskom poštom dostave Berzi i u pismenoj formi na način predviđen tačkom VII ovog uputstva . Po tacki V uputstva o postupku i načinu dostavljanja dokumentacije Beogradskoj berzi a.d. Beograd moguce je poslati dokumenta na E-mail adresu i to samo u slucaju kada to zahtevaju razlozi operativnosti ili hitnosti. Najbolje bi bilo da pozovete Beogradsku berzu i pitate ih licno.Moj klijent nije mogao neka dokumenta da posalje E-mail adresom. U prilog vam jos jednom dostavljam broj telefona Beogradske berze. Broj telefona Beogradske berze 011 311 72 97 Na sledecim brojevima telefona mozete da kontaktirate osobe koje su zaduzene za listing akcija na Beogradskoj berzi 011 311 15 76 011 311 76 01 _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
MilaNost Still learning
Broj poruka : 41 Points : 44 Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 20:57 | |
| Profesionalac: | |
|
| |
Momir Old member
Broj poruka : 2084 Points : 5785 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 22:31 | |
| - MASTER ::
- Bilans ne možemo postaviti, jer nemamo pravo da ga javno objavljujemo. Mogu vam ga poslati na mejl, pošaljite mi zahtev na mejl.
http://fi.apr.gov.rs/prijemFI/Cir/Podaci_Komplet_1.asp?strSearch=08000034&kod=1b3096ffb1451d113d46406e7b6258c69996e82b&godina=2010&pk_zag=30930 A što bi ovo bila tajna ??? | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 22:36 | |
| @Momir Nije taj tajna, ali ovaj koji je plaćen ima jednu klauzulu gde piše da ga ne smemo javno objavljivati. :) Bilans za Berzu mora biti overen od strane APR-a, ne samo preuzet sa sajta. U Apr-u su nam rekli da možemo međusobno kopirati izveštaj da ne bi svi plaćali 1500,00 dinara, ali da ga ne smemo javno objavljivati. | |
|
| |
Momir Old member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/6/2011, 22:37 | |
| A koje su razlike u tim izveštajima? Ne moraš brojke, ali navedi u kojim se stavkama razlikuju! | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 07:40 | |
| @Momir Npr: Prva stranica sadrži podatke o JGRM, ima zaglavlje Agencije i piše "Korisnik ne može objavljivati izdati dokument u izvornom obliku, osim ako se isti odnosi na tog korisnika " Dalje, nije istim redosledom prikazan bilans stanja : NAŠ : 1.AKTIVA 2.A STALNA IMOVINA 3.NEPLAĆENI UPISANI KAPITAL 4.GOODWILL 5.NEMATERIJALNA ULAGANJA ONAJ NA SAJTU : 1.STALNA IMOVINA 2. NEMATERIJALNA ULAGANJA 3. NEKRETNINE, POSTROJENJA, OPREMA I BIOLOSKA SREDSTVA 4.Nekretnine, postrojenja i oprema 5. Investicione nekretnine To je prikaz prvih 5 stavki. Pa nisu n i ovi iz Apr-a mutavi, i oni hoće da uzmu pare. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 07:56 | |
| Po mojoj slobodnoj proceni, oko petnaestak zahteva je poslato Berzi. U firmi su neki radnici pristali da uđu u to ortačko društvo !? , ali nema ih puno. Deurić se nada da će u tom ortačkom društvu oformiti preko 30 %, te tvrdi da svi koji budu bili van paketa sa njim neće prodati svoje akcije, što je van pameti. Najbitnija grupa u JGRM, penzioneri, neće ići u paket, i spremni su da podrže svojim potpisima svakog ko se bude kandidovao da skuplja potpise za Skupštinu. | |
|
| |
TITO Still learning
Broj poruka : 82 Points : 84 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 15:05 | |
| | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 15:17 | |
| @TITO Pa to je jedno te isto. Pristali su da se zajedno sa njima prodaju u paketu , tj. da oforme paket, a to je u stvari to OD, samo što nije tako napisano. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 15:25 | |
|
Poslednji izmenio MASTER dana 6/7/2011, 15:31, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Momir Old member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 18:43 | |
| Menadžment ove firme ili je pijan ili nema pojma o berzi, mada dozvoljavam mogućnost i da su tupavi!
Ovo što stoji u pismu su samo puste želje i ništa drugo. Neko je već napisao da mečku (državu) ne valja plašiti rešetom, a oni to upravo pokušavaju...
Oni samo tvrde da će "što pre" stupiti u pregovore s državom...blabla! Država kao akcionar ima ista prava kao i svi drugi akcionari i niko joj neće postavljati uslove ni o čemu, kao ni bilo kojem drugom akcionaru.
Pismo je puno LAŽI i bajki, onako kako ih mali Tikica zamišlja... Banda nesposobna i neobrazovana!!
| |
|
| |
Lunja Just looking
Broj poruka : 14 Points : 27 Datum upisa : 06.06.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 18:53 | |
| plašim se da ima onih koji pismo ne razumeju,pa će pristati na ortačko društvo. | |
|
| |
Pampur Member
Broj poruka : 365 Points : 581 Datum upisa : 21.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 19:44 | |
| - Lunja ::
- plašim se da ima onih koji pismo ne razumeju,pa će pristati na ortačko društvo.
Taj "dopis" treba ignorisati, a kovertu sa markom sačuvati za pametniju namenu. Pismo jeste zbunjujuće, posebo što zahteva ili potvrdan ili odrečan odgovor a i sve sve generalije, kao da se zasniva Bog zna kakav ugororni odnos, a ne samo anketira. Malo "vesele" matematike: 4194 (akcionara) x 20din (marka) = 83.880,00din Ne računajući: 4194 koverti, 2100 A4 listova, 3 tonera za laser....A vremena imaju i onako na pretek. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 20:49 | |
| @Momir @Pampur Da, da se pošalje punomoć PROTIV njih za Skupštinu, ako ikada bude održana | |
|
| |
BojanNS VIP
Broj poruka : 589 Localisation : Novi Sad Points : 691 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 6/7/2011, 23:53 | |
| Pismo koje je poslato malim akcionarima je potpuno skandalozno. Na ovakav nacin otvoreno predloziti da se drzava zaobidje je put u propast. Kao vec se drzava jednom okoristila, a sada ajde da je ostavimo po strani u celoj prici.Jedina opcija je BERZA i to svi znamo. Te na tome treba nastaviti aktivno sa radom! Pozdrav svima! | |
|
| |
| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN | |
|