| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN | |
|
+68Odžačar Jevrem Grof Mamutovac CTX truba Aleks bebex46 Kobe Bryant Friz Rogy ortak Srebrni_Zmaj Ars Vivendi Guinness Mikan Miladin ajoV Vova82 Lunja Gogisa BojanNS Dadax71 ribica Fmember Igi-bg Greta sale2011 Inspektor Molder Matador Mdbrankovic MiraZr sljaker Dusan Kmez poli nomak seraphim023 Momir Miloradpaun Limited011 Dr.Scully Smile Sneki pepsiman krtica Dejansss Dnenad85 Maca Trojan Šerif bjankaden Djura profesionallac Dona Joksim Zex983 MilaNost TITO Florida Milojka Ronin Aki baba_milojka Pampur Bans Posmatrac023 AAA MASTER 72 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MASTER VIP
Broj poruka : 630 Points : 815 Datum upisa : 12.11.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/26/2011, 22:59 | |
| @pepsiman U pravu ste, zaboravila sam da spomenem da je JGRM platila podizanje krsta ispred stare Ruske crkve, i da se gospodin Deurić izjašnjava kao veliki vernik, a JGRM je donator crkve. | |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 02:05 | |
| - MASTER ::
- Muka mi je više od ove Verice Barać ! Nevina je kao francuska sobarica, stvarno bih je
- MASTER ::
- Da li ste znali da je nevančani suprug Verice Barać DANILO ŠUKOVIĆ član UO JUGOREMEDIJE već godinama, za šta mesečno prima ne malu nadoknadu. A Verica brani taj menadžment, jer tu spada i njen de facto partner, bez obtira na katastrofalne rezultate poslovanja.
Slušaj Master, vrlo cenim tvoj angažman po pitanju okupljanja i prosvećivanja malih akcionara Jugoremedije. Pošto Admin ne reaguje, a ni ostali modovi, osećam obavezu da ti skrenem pažnju da na ovom forumu postoje izvesna pravila kojih se svi mi pridržavamo. Zahvaljujući tim pravilima ovaj forum je opstao u vrlo lošim vremenima i uspeo da sačuva svoj ugled. Na ovom forumu se iznose činjenice koje je moguće dokazati, citiraju se tekstovi koji su objavljeni u nekom drugom štampanom mediju (obavezno se navede izvor). Jednom rečju, mi se ovde ne bavimo tračevima i rekla-kazala pričama. Tvoje dovodjenje u vezu Verice Barać i Danila Šukovića (nevenčani muž???) je upravo takva jedna rekla-kazala priča. Ovo je zlonamerno i loše, pa te molim da ne truješ ovaj forum. Verica Barać je ime koje uživa veliko poverenje i poštovanje. Malo je takvih u Srbiji, jako malo i nije red da sa takvim ljudima brišemo pod. Podatak da je Danilo Šuković u UO Jugoremedije i ujedno član Saveta za borbu protiv korupcije, jeste zanimljiv podatak. Ali nemoj uz to dodavati nešto što niko od nas ne može da proveri. Ostaje nam samo da ti verujemo, a zašto bi? _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 07:43 | |
| @Greta ako je neko nevenčani suprug, ne znači da je to kaobojagi suprug. Jedini razlog zašto sam naglasila da je nevenčani, to je zato što ne nose isto prezime, ali ni to nije garancija da se možda nisu i registrovali ( venčali ) u međuvremenu. Mi imamo različite uglove gledanja na stvari. Za vas je problematično njegovo članstvo u UO JGRM i u Savetu za borbu protiv kprupcije. Za mene je problematičnije to što je on u zajednici sa Vericom Barać, te kada mu se isplaćuje mesečna nadoknada od UO JGRM, i ona ima koristi od toga. Cela JGRM zna da oni žive zajedno, ne razumem šta je tu rekla - kazala ? Imaju neku farmu u okolini Čačka. U svakom slučaju, to je VELIKI minus za gospođu Barać, koju sam ja svojevremeno cenila. ALI... Da ona ima takav obraz da zloupotrebi svoj položaj , i skrene pažnju na navodno nepravedno istraživanje poslovanja "zle" policije, UO JGRM gde je član Danilo Šuković član Saveta na čijem je čelu/nevenčani suprug. Ne znam šta je veće od ta dva zla. Vi možda mislite da ona ima neki integritet, ali većina malih akcionara na nju gleda drugim očima. Ona je bila čest gost JGRM, na tribinama, sastancima i sl., i UVEK je bezrezervno podržavala naš medžament , kako i ne bi, pa gospodin Šuković je njegov član. Zato sam i rekla da je nevina kao francuska sobarica. Mene ona lično ne interesuje, ali kada radi na štetu malih akcionara tj. za medžament , onda mora snositi i neke posledice. Pa nije ona nedodirljiva. A da je samo malo pokušala da primeni načela za koja se zalaže, nikada ne bi dozvolila da gospodin Šuković bude godinama član UO JGRM . | |
|
| |
krtica Just looking
Broj poruka : 7 Points : 20 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 08:25 | |
| Cudi me sto te nije obrisao administrator kada si pisala o nevencanom, posto i urednici foruma rade za Eurica, koji su mene kada sam pisao kako Euricev brat ima preko 4500 akcija za kratko vreme , sestar i osatali i kolkiko kostaju nas akcionare mesecno , odmah su izbrisali pod komentarom kako nikad nisu videli takvu bljuvotinu ua administratori | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 08:38 | |
| @Krtica Koji urednici foruma rade za Deurića ? U zabludi ste. Nije ua administratori, pravila su oštra i stroga, i treba ih poštovati. Nama je to jako teško, jer smo mi ojađeni akcionari, i većina nas doživljava sve ovo jako lično, pa kad se strasti rasplamsaju padnu teške reči. Ja sam napisala istinu, ako admin smatra da me treba editovati, neka izedituje,kao i sve nas. Ja stvarno nisam mogla više da ćutim za Vericu Barać, nakon onog njenog teksta u Blicu. Osnovna razlika između nas i ostatka foruma je ta što smo mi akcionari silom prilika, a ovde je ogromna većina ljudi koji investiraju i žive od toga, i njima je smešno kada mi pričamo o Deurićevom bratu i broju njegovih akcija. Pokušajte to da shvatite.
Edit: Tvrdnje koje iznosiš su frapantne. Ovo "nevenčan muž i farma kod Čačka" - izvesno ne možeš da dokažeš. Nadam se da nam se neće javiti njen advokat. | |
|
| |
krtica Just looking
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 09:28 | |
| Kako moze da im bude smesno , pa sustina je u tome sto brat Eurica nema sredstava da kupi akcije (preko 20.000 e ako su kupovali po 5e)znaci da su mozda pare od eurica, a zamislite koliko ih ima na drugim osobama zato se trebaju smeniti i da to bude razlog za inicijativu da se dokaze poreklo imovine tih navodnih akcionara , pa lepo ako nemaju novca da im se oduzmu sve akcije i da se podele nama pravim i postenim akcionarima
Edit: Ti si baš uporan! Lepo ti je Master objasnila: o tome raspravljajte na vašem sastanku! Opomena pred ban! | |
|
| |
krtica Just looking
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 09:32 | |
| Dajte da napisemo i potpisemo peticiju da je posaljemo i u druge gradove da ih smenimo , ljudi u pitanju su dani ostacemo bez nasih akcija , a sta imamo mi od toga ako ih pohapse , ustanove navodne zloupotrebe, oduzmu imovinu , mi nemamo nase akcije pa meni 3000 e je od velikog znacaja | |
|
| |
krtica Just looking
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 09:33 | |
| ok vidim da nevredi necu ni da diskutujem vise Pozdrav | |
|
| |
Igi-bg Partner
Broj poruka : 218 Points : 483 Datum upisa : 17.11.2009
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 09:59 | |
| Izneti podaci su stvarno frapantni i naša redakcija će se potruditi da ih proveri. Možda bi zbog sigurnosti ovog foruma, koji je stekao očigledan ugled, bilo dobro da se iznose zaista stvari koje mogu da se dokažu, posebno kada se radi o tvrdnjama koje mogu da izazovu utuženje. Nije loše, da administratori izbegnu dosadno dopisivanje sa raznim napaljenim advokatima, ponekad koristiti i opciju "privatna poruka". Pišem iz ličnog iskustva, jer znam koliko povlačenje po sudovima čoveku oduzima energije i vremena. | |
|
| |
MilaNost Still learning
Broj poruka : 41 Points : 44 Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 10:56 | |
| Igi-bg: | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 13:51 | |
| @Admin U pravu ste, jako je teško dokazati da neko živi zajedno, ali to je informacija koja je u JGRM prihvaćena kao istina i svi o tome pričaju. Ja nikom nisam držala sveću, prenosim ono što se otvoreno priča po fabrici i akcionarima. Ne verujem baš da je nas par stotina u zabludi, a ako jeste, izvinjavam se i vama i gospođi Barać. Njen privatni život se mene ne tiče, ali kao akcionarku me se tiče što je Danilo Šuković član UO JGRM. | |
|
| |
Joksim Still learning
Broj poruka : 58 Points : 67 Datum upisa : 09.02.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 14:59 | |
| Dali znate sta je bilo juce u BG, menadzment je trebao da ide na konsultacije sa drzavom uvezi prodaje. | |
|
| |
Joksim Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 15:12 | |
| PROSLA PLATA!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
TITO Still learning
Broj poruka : 82 Points : 84 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 18:40 | |
| - Joksim ::
- Dali znate sta je bilo juce u BG, menadzment je trebao da ide na konsultacije sa drzavom uvezi prodaje.
Nisu ga primili... Mada juče je bio veoma poseban dan pa možda i zbog toga? | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 19:07 | |
| @Joksim Kako su mi rekli iz Agencije za privatizaciju, Nadica Margold je kontaktirala sa njima, i rekla da se još ništa nismo dogovorili, ali da se radi na osnivanju ortačkog društva. Njima je zakazan sastanak za četvrtak 02.06., ne za juče. Oni jesu rekli na sastanku četvrtak, ali ne i koji.
| |
|
| |
Ronin Still learning
Broj poruka : 138 Points : 154 Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/27/2011, 21:51 | |
| - Joksim ::
- PROSLA PLATA!!!!!!!!!!!!!!!
Al kao da nije... | |
|
| |
Joksim Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/28/2011, 11:29 | |
| Kakav je zastoj, jesteli mozda odustali od borbe za JGRM. | |
|
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/28/2011, 12:32 | |
| Pa prošla plata pa odjurili svi da poplaćaju račune... | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/28/2011, 14:06 | |
| @Joksim Nikada nećemo odustati. Trenutno nemamo nikakve bitne informacije, a ne bi da da pišemo gluposti... | |
|
| |
profesionallac Voli da LAŽE !!
Broj poruka : 168 Points : 251 Datum upisa : 02.04.2010
| Naslov: Za Macu... 5/29/2011, 11:42 | |
| - Maca ::
- I mene zanima da li je to ista osoba jer to bi bila BOMBA !!
AGROBANKA A.D. BEOGRAD http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/Enterprise/Memebers.aspx?BusinessEntityId=1021500&RegistryCode=07564856&rnd=1612546654 Чланови Управног Одбора 2. Општи подаци Матични број: 0912948710276 Име и презиме: Данило Шуковић JUGOREMEDIJA A.D. ZRENJANIN http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/Enterprise/Memebers.aspx?BusinessEntityId=1020551&RegistryCode=08000034&rnd=752407290 Чланови Управног Одбора 2. Општи подаци Матични број: 0912948710276 Име и презиме: Данило Шуковић http://www.jugoremedija.rs/SGS/Predlog_Odluka.pdf Danilo Šuković iz Novog Beograda, Ul. Španskih boraca br. 22 E/3, JMBG 0912948710276, br. l.k. EF350583 _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/29/2011, 17:33 | |
| Maco, to jeste isti čovek, a došla sam na taj zaključak na sledeći način : Gospodin Šuković je član UO JGRM , kao i Agrobanke, a po JMBG vidimo da je isti Danilo Šuković i u UO JGRM i u UO Agrobanke. Na sajtu Agrobanke, imamo sledeće podatke o članu UO Danilu Šukoviću : Članovi Upravnog odbora Agrobanke Dr Danilo Šuković, Centar za ekonomska istraživanja - Institut društvenih nauka, Beograd, članhttp://www.agrobanka.co.rs/clanovi-upravnog-odbora Kada sam izguglala Centar za ekonomska istraživanja http://www.idn.org.rs/cz_ekonom_ist.html, i kliknula na link DR Danilo Šuković, došla sam do fotografije gospodina Danila Šukovića, koji je član UO Agrobanke, a po JMBG-u vidimo i da je taj isti gospodin član UO JGRM. Maca je već postavila njegovu sliku. Dalje, kada sam na taj način utvrdila da je isti Danilo Šuković član oba UO i da je on direktor Centra za ekonomska istraživanja, skoncentrisala sam se na njegovu fotografiju. Pretragom članova Saveta za borbu protiv korupcije sam naišla na noviju fotografiju Danila Šukovića http://www.antikorupcija-savet.gov.rs/content/cid1054/danilo-sukovic, i utvrdila da je ista osoba na fotografijama. Takođe, član Saveta za borbu protiv korupcije Danilo Šuković ima identične reference, kao i Danilo Šuković, član UO Agrobanke i Jugoremedije. Danilo Šuković, Član Saveta Rođen 1948. godine. Doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 1994. Od 1985. godine direktor Centra za ekonomska istraživanja pri Institutu društvenih nauka u Beogradu. Generalni sekretar Saveza ekonomista Srbije. Član Predsedništva Saveza ekonomista Jugoslavije. Dakle, to JESTE ista osoba. Gospodin Beko bi iz zahvalnosti, mogao da kupi JGRM. | |
|
| |
MilaNost Still learning
Broj poruka : 41 Points : 44 Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/29/2011, 19:39 | |
| | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/29/2011, 19:52 | |
| @MilaNost Ja sam zaključila na osnovu gore navedenih podataka. Prosudite sami. Znala sam da je Danilo Šuković UO JGRM bio član Saveta za borbu protiv korupcije, ali nisam znala da je i dalje. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/29/2011, 22:28 | |
| Jeste li videli prilog na RTV Santos-u, i izjavu našeg direktora ? Deo sam zapamtila, pa ga citiram : "Da pokušaju da što nižu cenu da nas kupe, možda čak i za nulu ????" -pričao je o centrima moći koji žele da nas kupe. Dalje, tri meseca će trajati formiranje ortačkog društva...
| |
|
| |
Matador Just looking
Broj poruka : 8 Points : 8 Datum upisa : 23.05.2011
| |
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 07:48 | |
| Imam samo jedno pitanje u vezi tog ortačkog društva:
Zašto nije ponuđeno svim akcionarima ortačko društvo kad su pravili šoljicu???
(ovo pitanje bi trebalo da je napisano velikim slovima, ali se to smatra vikanjem pa nisam želeo da se zameram) | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 09:35 | |
| Dobro jutro @Ronin Pa gospodin Deurić je lepo to objasnio, novembra u Kulturnom centru, to je zato što svi akcionari nisu štrajkovali ! A i od tih koji su štrajkovali, samo je trećina ušla u šoljicu. To im je jedna od nagrada Na kraju će biti, da će bežati glavom bez obzira iz te šoljice. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 10:03 | |
| A sada malo konkretnih stvari ! Bili smo jako vredni, ( čitajte dosadni ), te se nakon MNOGO naših poziva i mejlova, ipak nešto dešava. Naime, rasknjižavanje naših akcija se očekuje u toku sutrašnjeg dana. Što bi značilo da konačno, sa novim novcijatim potvrdama, možemo podneti zahtev Berzi ! Jedva čekam da nam vrate akcije na vlasničke račune Sve ovo me podseća na onu reklamu za Niveu : Imam xx godina, ali nemam bore da to i dokažem i sl. Tako i mi, imamo xxxx akcija, ali nemamo izvod stanja na vlasničkom računu da to i dokažemo | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 11:59 | |
| Danas je sednica UO JGRM, očekujem da danas donesu odluku o održavanju Skupštine, koja bi morala biti 30.06. Znači, budite spremni na akciju i NE POTPISUJTE IM PUNOMOĆJA NI PO KOJU CENU !
| |
|
| |
nomak Still learning
Broj poruka : 39 Points : 40 Datum upisa : 15.11.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 19:55 | |
| - baba_milojka ::
- Najjednostavniji opis principal-agent. Principal (akcionari), Agenti (manadžment). Agent treba da radi za račun i u ime Principala (da poveća vrednost firme što se verifikuje kroz veću vrednost akcija). Ali Agent to nije uradio, čak nije zadržao ni početnu vrednost nego je srozao. Principal treba da da otkaz Agentu i da postavi novog boljeg ili da proda dok još nije kasno. Postoje samo dve strategije.
U ovom postu je sve objasnjeno. Ili smena menadzmenta, i rad sa novim na oporavku i razvoju fabrike, ocuvanju preparata koji zele da otmu od nje i otplati kredita (sve ovo bi dovelo do povecanja vrednosti fabrike, samim tim i akcija), ili brza prodaja akcija, ali onda je zaista pitanje koja cena moze da se postigne sa svim problemima koje je sadasnje rukovodstvo prouzrokovalo svojim kriminalnim upravljanjem. VAZNO! Treba mi pouzdana informacija kada je zadnji put Jugoremedija proizvodila Cliacil (mesec, godina), i koliki je rok trajanja tog leka!Ako neko zna, moze napisati i za ostale preparate koje rukovodstvo zeli da ukrade Jugoremediji i prepise Penfarmi. Hvala unapred. _________________ Zlo će pobediti kada dobri ljudi zaćute.
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 22:06 | |
| @nomak Treba vam zvanična ili nezvanična informacija ? Samo da znate, ISTEKLA je registracija leka, nije problem da se obnovi, ali je problem što je za vreme kada je leku istekla registracija, potpisan ugovor sa Nemcima i naručena velika količina Cliacil-a ( oni nam ga sada uslužno proizvode ), a to je nezakonito...
| |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 22:08 | |
| Da li neko zna da li je danas održan UO ? Prilazi iz Bg-a su bili blokirani. Danas su naši vožači otišli po gospodina Nebojšu Popova u Osijek, kako bi prisustvovao sednici UO, a po gospodina Šukovića u ČAČAK ?! Ne znam da li je to i inače običaj ? Zar ne bi sami trebalo da dolaze ( o svom trošku), gde god da su ? A ne da ih službenim kolima dovoze naši vozači ? | |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 22:38 | |
| - MASTER ::
- Zar ne bi sami trebalo da dolaze ( o svom trošku), gde god da su ? A ne da ih službenim kolima dovoze naši vozači ?
Eh Master, pa da uzmu i novac za troškove putovanja, veruj mi, ovako je jeftinije. | |
|
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/30/2011, 22:47 | |
| rekli su mi da je zdravkov auto bio pred firmom popodne. Ali više od toga ne znam... | |
|
| |
Aki Just looking
Broj poruka : 21 Points : 34 Datum upisa : 28.05.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN 5/31/2011, 17:16 | |
| Zvala sam agenciju za privatizaciju, kažu mi da su akcije rasknjižene!!! | |
|
| |
| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN | |
|