VorenBafet Still learning
Broj poruka : 57 Godina : 36 Localisation : Beograd-Kragujevac Points : 189 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Aktiv Financial System 1/21/2011, 21:42 | |
| Poštovane kolege,
Želim sa Vama da podelim ono na čemu smo moji saradnici i ja radili na našoj internet stranici. Stranica je nazvana "Korisno" što se nadam da će i biti, pružajući vam informacije koje vam mogu pomoći pri razmišljanju i analizi.
http://aktivfs.com/Korisno.html
Nije mi cilj da ovim putem pravim reklamnu kampanju, Cilj mi je da na ovaj način dam svoj, odnosno naš, skromni doprinos razvoju finansijkog tžišta u našoj zemlji i unapredim korisno druženje ovde,
I na kraju, odnosno na početku (-: i ako me nije bilo dve godine, Još uvek nisam odustao od zamisli da zajedničkim snagama napravimo jedan skup - druženje i upoznavanje uživo! U tom smeru očekujem podršku moderatora i ostalih aktivnih i iskusnih članova foruma!
Očekujem Vaša misljenja... Pozdrav!
Poslednji izmenio VorenBafet dana 1/21/2011, 21:45, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Sasa965 VIP
Broj poruka : 192 Points : 407 Datum upisa : 08.05.2008
| Naslov: Re: Aktiv Financial System 1/21/2011, 21:45 | |
| | |
|
Broj poruka : 57 Godina : 36 Localisation : Beograd-Kragujevac Points : 189 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Aktiv Financial System 1/21/2011, 21:46 | |
| | |
|
| Naslov: Re: Aktiv Financial System 1/21/2011, 21:49 | |
| Da, sa stanicama uživo imamo problema jer nam moderator sa ForexProsa-a ne odogovara na aktivacioni postupak koji je nedavno prekinut... | |
|
Admin Admin
Broj poruka : 342 Points : 745 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Aktiv Financial System 1/21/2011, 23:56 | |
| - Citat :
- skromni doprinos razvoju finansijkog tžišta...
i ako me nije bilo dve godine... Možda samo meni ovo liči na reklamu, ostaviću ovu temu još par dana, pa je brišem u koliko mi se ne javiš da se dogovorimo oko reklamiranja. Razlog: Sajt koji reklamiraš je komercijalnog karaktera. Dodatak: i molim te promeni avatar. _________________ BELEX Club je forum slobodnih ljudi koji podržava slobodu govora.
| |
|
| Naslov: Re: Aktiv Financial System 2/15/2011, 11:54 | |
| Naravno, poštujem Vašu odluku! Vi ste Administrator i Vi uredjujete i postavljate pravila na ovom mestu, kao što to i mi radimo na svom. Nema potrebe da gubimo vreme i energiju na rasprave da li ste ili niste u pravu. Zbog sumnje da je ovo komercijalan a ne pozitivan doprinos, otvoriću posebnu temu NEkomecijalnog tipa https://www.aikb.net/t1236-uporedni-pregled#68924gde ću kačiti Uporedne preglede sa tržišta, naravno periodično kad mi obaveze dozvole. Za detaljnije analize po sistemu AFS kjučeva...fundamente Medjunarodnih kompanija i industrija, mišljenja... i dalje ćete potražiti na http://aktivfs.com/Korisno.html Pozdrav! | |
|