BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

REZOLUCIJA O KOSOVU

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
NEBOJSAe
Member
Member
NEBOJSAe

Broj poruka : 583
Godina : 44
Datum upisa : 20.08.2009

REZOLUCIJA O KOSOVU  Empty
PočaljiNaslov: REZOLUCIJA O KOSOVU    REZOLUCIJA O KOSOVU  Icon_minitime9/9/2010, 07:49

Da li dogovor Srbije i EU oko rezolucije o Kosovu moze vratiti investitore na berzu i konacno je pokrenuti bar na cene iz septembra 2009.god. ili je nasa berza oguglala na sve informacije i saopstenja osim na korekcije u svetu?

Poslednji izmenio NEBOJSAe dana 9/9/2010, 08:02, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
pepsiman
VIP
VIP
pepsiman

Broj poruka : 1774
Godina : 70
Datum upisa : 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: REZOLUCIJA O KOSOVU    REZOLUCIJA O KOSOVU  Icon_minitime9/9/2010, 07:57

Cisto sumnjam.

Daj premesti ovu temu na politici.
Nazad na vrh Ići dole
Friz
VIP
VIP
Friz

Broj poruka : 1684
Godina : 54
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: REZOLUCIJA O KOSOVU    REZOLUCIJA O KOSOVU  Icon_minitime10/10/2012, 23:54

Citat :
Ambasador EU u Srbiji Vensan Dežer predao je ranije u Beogradu Dačiću izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije i strategiju proširenja u kojoj se pominje poštovanje teritorijalnog integriteta Kosova, a Dačić je rekao da bi taj zahtev mogao da vodi zatvaranju dijaloga Beograda i Prištine.

Old member
Old member
Limited011

Broj poruka : 2052
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: REZOLUCIJA O KOSOVU    REZOLUCIJA O KOSOVU  Icon_minitime3/1/2013, 21:25

Kako se odvijaju pregovodi
o Kosovu? Kako ih vidi Dačić:
Citat :

Udje Tači, ja ga pljunem preko stola, prospem mu kiselu vodu u krilo, uzmem njegovu kafu, kažem mu: Ova kafa je isto moja koliko tvoja, onda on ode ua WC , ja ga zaključam u klozetu, posle baronica Ešton zvala domara da razvali vrat, ja mu za to vreme izbušim gume na kolima, iščupam retrvizor, polomim brisače, pa nateram jednog goluba da mu se pok... na krov službenog vozila Kosova.... opisuje Dači susret s Tačijem.

"Bravo majstore. A jeste li se rukovali?" pitaju novinari.

"Ma koje rukovanje. Kad sam ga video, odma sam mu zviznuo šljagu. Džukela, bre, došo u Brisel dami se kur...."

"Znači: niste se rukovali?"

"Ma gde rukovali, bre. Držo sam ruke u džepovima, u inat, tuko sam ga samo nogama. Da ne prljam ruke."

Novinar: "Evo sad Tači izjavio da ste se stisli!"

Dačić: "Ma to on priča, ja sam njega stiso oko vrata, ovako, da ga udavim... bre. Nisam se čak ni smejao, nisam čak ni disao, nisam Čak ni Noris, ali mi kažu da jesam, da sam čak i Radulović, čak i Bluberi, bre... ma ima da dam ostavku ako ovako zlonamerno nastavite da izveštavate, BRE!!!
A vi onda vidite ko će da vodi ove pregovore!
Znači, razumeli smo se...bre"

REZOLUCIJA O KOSOVU
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Deponija-
Skoči na: