NEBOJSAe Member
Broj poruka : 583 Godina : 44 Localisation : NOVA PAZOVA Points : 971 Datum upisa : 20.08.2009
| Naslov: REZOLUCIJA O KOSOVU 9/9/2010, 07:49 | |
| Da li dogovor Srbije i EU oko rezolucije o Kosovu moze vratiti investitore na berzu i konacno je pokrenuti bar na cene iz septembra 2009.god. ili je nasa berza oguglala na sve informacije i saopstenja osim na korekcije u svetu?
Poslednji izmenio NEBOJSAe dana 9/9/2010, 08:02, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
pepsiman VIP
Broj poruka : 1774 Godina : 70 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: REZOLUCIJA O KOSOVU 9/9/2010, 07:57 | |
| Cisto sumnjam.
Daj premesti ovu temu na politici. | |
|
Friz VIP
Broj poruka : 1684 Godina : 54 Points : 2978 Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: REZOLUCIJA O KOSOVU 10/10/2012, 23:54 | |
| - Citat :
- Ambasador EU u Srbiji Vensan Dežer predao je ranije u Beogradu Dačiću izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije i strategiju proširenja u kojoj se pominje poštovanje teritorijalnog integriteta Kosova, a Dačić je rekao da bi taj zahtev mogao da vodi zatvaranju dijaloga Beograda i Prištine.
_________________ All we need is love
| |
|
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: REZOLUCIJA O KOSOVU 3/1/2013, 21:25 | |
| Kako se odvijaju pregovodi o Kosovu? Kako ih vidi Dačić: - Citat :
Udje Tači, ja ga pljunem preko stola, prospem mu kiselu vodu u krilo, uzmem njegovu kafu, kažem mu: Ova kafa je isto moja koliko tvoja, onda on ode ua WC , ja ga zaključam u klozetu, posle baronica Ešton zvala domara da razvali vrat, ja mu za to vreme izbušim gume na kolima, iščupam retrvizor, polomim brisače, pa nateram jednog goluba da mu se pok... na krov službenog vozila Kosova.... opisuje Dači susret s Tačijem.
"Bravo majstore. A jeste li se rukovali?" pitaju novinari.
"Ma koje rukovanje. Kad sam ga video, odma sam mu zviznuo šljagu. Džukela, bre, došo u Brisel dami se kur...."
"Znači: niste se rukovali?" "Ma gde rukovali, bre. Držo sam ruke u džepovima, u inat, tuko sam ga samo nogama. Da ne prljam ruke."
Novinar: "Evo sad Tači izjavio da ste se stisli!"
Dačić: "Ma to on priča, ja sam njega stiso oko vrata, ovako, da ga udavim... bre. Nisam se čak ni smejao, nisam čak ni disao, nisam Čak ni Noris, ali mi kažu da jesam, da sam čak i Radulović, čak i Bluberi, bre... ma ima da dam ostavku ako ovako zlonamerno nastavite da izveštavate, BRE!!! A vi onda vidite ko će da vodi ove pregovore! Znači, razumeli smo se...bre"
_________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|