| Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN | |
|
+126trind Plejade NewStar Pera Božić Cicija Bulat Stane Dolanc Zwiebel bokixxl Toulouse Lautrec direktor84 Enron Frenky Facts&Figures Jaca Smile EVE Malimis Dax Dragot Drag65 Voiceoflaw philips1 Mitar Dmitar Folio Stefanakuv Boza Belex MORNAR Toplica 1 sexy jea Teletrader Nikolaj3 Sasuolo Radoznalac Spejs Mendo Ceras Zoranecc Dalaj Lama Aritmeticar Bookmaker Big Mile Sahbaz Prokuplje C R A Z Y Rogy Sutra Bombica goxi vajabaja Mali akcionar Boby Steve McQueen Bidza Nemesis Novosadjanin007 Dnenad85 BBrroo SabanNonda Sofke Boranija Sasa965 Momir MYSTIC021 Mukli Miladin Ars Vivendi Popaj nezadovoljansvojimzivotom Berza011 Djuka eko.royal Igor-NS JelenaS Igi-bg Limited011 StariHrast Kurajber Maca MilanLaki Mozartru Racunarko Drag_Mlad Mrvica Joe_Allamo Kupi akcije Magi2 Lilihip Vladulns Mozart Milica1 Aleks Zane pepsiman Ris BoS Bond Magi Cope Atomski mrav Dusan Greta iki StefanoProdi Posmatrač Friz kaktusic geogsi Jegulja gogloee Kobe Bryant genijeurazvoju Sneki Taliban BojanNS Matthew Greenburgh pogled jutro shajone neznalica IN&ON Rade Milos86 slalic selena 130 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 11/30/2012, 07:45 | |
| [quote="Taliban"]To je info sa upravnog odbora? Sta je Kostic rekao?[/quo Mislis da ja imam pristup Odboru direktora? [You must be registered and logged in to see this image.]Mislim da je sada sve u rukama Skupstine AP. | |
|
| |
Taliban Our family
Broj poruka : 325 Points : 779 Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 11/30/2012, 08:09 | |
| Znam da je juče bio upravni, reko mozda si dobio info... ali zapravo informacija o potkapitalizovanosti od strane NBS je još od prošle godine kao i ta kontrola od strane NBS... | |
|
| |
Enron Just looking
Broj poruka : 22 Points : 99 Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 11/30/2012, 15:07 | |
| http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/razvojna_banka_vojvodine_stopama_nove_agrobanke.4.html?news_id=252004 | |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 11/30/2012, 15:50 | |
| http://otvoreniparlament.rs/2012/11/29/431008/page/43/
Ne znam jel iz konteksta, ili Dinkic blefira... Evo transkripta | |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 11/30/2012, 16:34 | |
| Promene: 27.11. - 30.11.2012. (T-3) ili 22.11. - 27.11.2012. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Ceras VIP
Broj poruka : 485 Localisation : Bg Points : 1499 Datum upisa : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 11/30/2012, 17:00 | |
| Uskoro rešenje za RB Vojvodine
Ministarstvo finansija i privrede i NBS rade na rešavanju svih potencijalnih problema s bankama u državnom vlasništvu.
Kako je izjavio državni sekretar Vlajko Senić, jedan veliki problem je rešen, a drugi će biti rešen ovih dana, ne precizirajući o kojim bankama je reč.
Na pitanje da li je Ministarstvo dobilo predlog Vlade Vojvodine za rešavanje problema u Razvojnoj banci Vojvodine, Senić je kazao da u ovom trenutku može da kaže samo da se radi na rešavanju problema.
Senić je podsetio da je Vlada Srbije brzo i efikasno, bez troškova za poreske obveznike, rešila nasledjeni problem Agrobanke, koji je bio mnogo veći nego što se očekivalo.
Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić sinoć je tokom rasprave o amandmanima na budžet za 2013. u Skupštini Srbije izjavio da je stigla inicijativa pokrajinske vlade, koja je saglasna da se osigurani depoziti Razvojne banke Vojvodine prenesu na neku drugu banku na isti način na koji su depoziti Nove Agrobanke preneti na Poštansku štedionicu.
Nova Agrobanka je osnova 25. maja, pošto je NBS oduzela dozvolu Agrobanci, čije obaveze su prenete na novoosnovanu banku. Dinkić je naveo da su osigurani depoziti Razvojne banke Vojvodine 120 miliona evra, a da je vrednost neosiguranih depozita u toj banci oko 100 miliona evra.
Predlog je, kako je objasnio Dinkić, da Republika i Pokrajina zajednički emituju obveznice u vrednosti od osam miljardi dinara za neosigurane depozite, srazmerno udelu u toj banci.
Republika ima udeo od 28 odsto, a Vojvodina 72 procenata u Razvojnoj banci Vojvodine. Dinkić je rekao da bi od kreditnog portfelja Razvojne banke Vojvodine bio formiran razvojni fond Vojvodine, u kome bi takodje Republika imala udeo od 28 odsto, a Pokrajina ostatak.
Dinkić je rekao da očekuje da će uskoro, posle povrataka predsednika Vlade Vojvodine iz Kine, biti potpisan sporazum republičke i pokrajinske vlasti kojim će biti rešen slučaj Razvojne banke Vojvodine.
http://www.krediti.rs/vesti/uskoro-resenje-za-rb-vojvodine/9554 | |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 11/30/2012, 18:48 | |
| Šta ovo znači, da dokapitalizacija od strane APV neće biti uspešna?
Odakle 72/28 % i gde su tu mali akcionari?
Ne znam kako da tumačim da će se osnovati Razvojni fond Vojvodine... da li to znači prestanak postojanja RBV, ili će to biti samo institucija za garanciju RS za pravilno upravljanje kreditima.
Po mom tumačenju, RBV se neće gasiti jer i osigurani i neosigurani depoziti ostaju u njoj.
Zapravo, ovaj model i nije tako loše rešenje.
"Ovaj amandman smo prihvatili, ukoliko bi politički partikularni interesi nadjačali ekonomske interese, da imamo obezbeđenje, jer u slučaju stečaja “Razvojne banke Vojvodine”, što bi bilo besmisleno da banka ide u stečaj kada možemo da spasemo sve depozite na ovaj način, Republika bi morala da plati 120 miliona evra osiguranih depozita. U tom slučaju, mi bi smo naplatili kroz obustavu prenosa novca od poreza na dobit i od poreza na zarade. Imajući u vidu sve ovo što sam rekao, mislim da nema opasnosti od takvog slučaja. Takav slučaj može da nastane samo iz nekog neobjašnjivog političkog razloga koji mi nećemo učiniti sa političke strane, a nadamo se da neće ni pokrajina to učiniti.
Imajući u vidu ovu diskusiju koja se vodila o ovim amandmanima i o svemu ovome što smo imali do sada, ne možemo sa sigurnošću da znamo da će se to obaviti na ovaj ekonomski celishodan način. Želeli smo da kažemo, osiguranje svih građana Srbije, koji suštinski plaćaju kamatu na one prethodne obveznice koje je prethodna Republička Vlada emitovala, da imamo obezbeđenje da u slučaju nekog neodgovornog političkog ponašanja Republika ne bude oštećena. Ne očekujemo da će do toga doći, imajući u vidu da je pokrajina ovu inicijativu podnela. Sada je prvi put javno saopštavam. Verujem da će se ova transakcija odigrati u narednim danima i nedeljama." M. Dinkić , transkript sa skupštine 29.11.2012.
Ispade Dinkić spasitelj RBV... | |
|
| |
Dragot VIP
Broj poruka : 655 Points : 2873 Datum upisa : 16.10.2010
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 09:57 | |
| Dana 25.10.12. mediji su u jednoj vesti provukli podatak, koji je izrekao ministar, da postoje četiri domaće i strane banke koje su zainteresovane za preuzimanje depozita. Sećam se da su čak i poimenično navedene, ali taj podatak ne mogu iskopati. Sada, kada je izvesnijom postala mogućnost primene scenarija AGBN, dobro bi bilo znati koje su to banke.
| |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 10:28 | |
| U debati o Predlogu zakona o preuzimanju imovine i obaveza određenih banaka radi očuvanja stabilnosti finansijskog sistema Srbije, ministar Dinkić je kazao da je Ministarstvo finansija dalo preporuku pokrajinskim vlastima da sve depozite u Razvojnoj banci Vojvodine, osigurane u vrednosti od 140 miliona evra i neosigurane vredne 100 miliona evra, prebace na neku od banaka koja bi preuzela depozite.
Postoje četiri domaće i strane banke koje su zainteresovane za to, rekao je Dinkić. „Ponudili smo pokrajinskoj vladi da za ove neosigurane depozite intervenišemo sa izdavanjem dodatnih obveznica od 100 miliona evra, država pola i Pokrajina pola, iako su kolege iz Vojvodine vlasnici 80 odsto banke, a država 20 odsto”, naveo je Dinkić.
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Vojvodina-ipak-dokapitalizuje-svoju-Razvojnu-banku.lt.html
Ja sam juče načuo, da je Kostić "zamoljen" da preuzme RBV... ne znam u kom obliku, kako, šta... navodno je to isplanirano.. al to je samo kafanska priča (koja moze nekad da bude i u krivu :-) ) | |
|
| |
Dragot VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 12:06 | |
| Da ne bi ispalo da "pumpam" u interesu neke od banaka, namerno nisam naveo da se sa sigurnošću sećam da je tog 25.okt, između ostalih, pomenuto ime AIKB. Ako to uporedimo sa Talibanovom "kafanskom pričom", a opet u kontekstu intenzivirana trgovanja akcijama AIKB, kao da je ostatak priče jasan. Ipak, neka svako za sebe izvlači zaključak. | |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 13:09 | |
| http://www.dnevnik.rs/ekonomija/na-pomolu-resenje-za-razvojnu-banku-vojvodine | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 14:33 | |
| - Dragot ::
- Da ne bi ispalo da "pumpam" u interesu neke od banaka, namerno nisam naveo da se sa sigurnošću sećam da je tog 25.okt, između ostalih, pomenuto ime AIKB. Ako to uporedimo sa Talibanovom "kafanskom pričom", a opet u kontekstu intenzivirana trgovanja akcijama AIKB, kao da je ostatak priče jasan. Ipak, neka svako za sebe izvlači zaključak.
Ako stvarno mislite na Koleta i AIKB onda bi to bilo polu/samoubistvo zbog nesaglasnih na AIKB, od Grka koje bi time ogrejalo sunce pa sve do špekulanata koji bi, ako je to iole tačno u ponedeljak navalile na kupovinu akcija AIKB.... _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 15:21 | |
| Samo što preuzimanje, odnosno kupovina emisije obveznica neće preći 30% ukupne imovine drustva na dan 31.12.2011. Kapital je 46 mlrd din, a obveznice ce biti 8 mlrd din., tako da po tom osnovu nema govora o nesaglasnosti... Ne znam da li je tačno, ali mnoge kockice se slažu u tom smeru... Ako sam ja dobro razumeo APV i drzava emituju obveznice da pokriju NPL. 8 mlrd din + garanciju za neosigurane depozite. Preuzimaju te obaveze na sebe, kako bi oslobodili RBV tog tereta. Tako očišćenu ih preuzima neka banka koja je otkupila emisiju obveznica - znači svi depoziti prelaze na novog vlasnika. Novi vlasnik isplaćuje APV i RS i male akcionare (nadam se), a unutar tog sistema se pravi Razvojni fond Vojvodine... Voleo bih da se oglasi član Stefanakuv sad kad se zakuvalo A da podsetim i na izjavu Gorana Kostića 2.11.2012. kad je i Mitar konstatovao da AIK preko Dragijane i Dinkića lobira za Koleta da oće MTBN :) http://www.rbv.rs/vesti.101.html?newsId=112
Poslednji izmenio Taliban dana 12/1/2012, 15:25, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 15:24 | |
| - Citat :
- Izvršni odbor RAZVOJNE BANKE VOJVODINE a.d. Novi Sad
1.Mr Goran Kostić - predsednik 2.Milan Majer - član . Pre bih rekla da ste pobrkali lončiče, odnosno Kostiće... - Taliban ::
- Ako sam ja dobro razumeo APV i drzava emituju obveznice da pokriju NPL. 8 mlrd din + garanciju za neosigurane depozite. Preuzimaju te obaveze na sebe, kako bi oslobodili RBV tog tereta. Tako očišćenu ih preuzima neka banka koja je otkupila emisiju obveznica - znači svi depoziti prelaze na novog vlasnika. Novi vlasnik isplaćuje APV i RS i male akcionare (nadam se), a unutar tog sistema se pravi Razvojni fond Vojvodine...
Auuuu... _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Mitar VIP
Broj poruka : 729 Points : 1976 Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 16:14 | |
| Koliko ja razumem ...ako neka banka kupi te obveznice APV i RS dobice te depozite.....
MTBN se pretvara u Fond za razvoj Vojvodine...u koji ce uci kolaterali koje MTBN ima...
nadam se da ce u procesu pretvaranja MTBN u Fond da prezive mali akcionari tj da ce im ponuditi nesaglasnost | |
|
| |
MORNAR VIP
Broj poruka : 709 Points : 1925 Datum upisa : 28.01.2010
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 19:17 | |
| Iz svega gore navedenog čini se da APV nema pare za dokap. Zato se toliko borila za povećenje budžeta koji im Dinkić nije dao. Verovatno neustavno. APV će se žaliti Ustavnom sudu, ali pošto taj sud neće doneti odluku pre kraja 2013. oni su "klekli" - odnosno pristali da se dogovore sa vladom. Pošto je APV uništila i svoj Fond za razvoj dokapitalizujući RBV i plus potrošila silne novce, APV sada nema više ni taj Fond, a i RBV je u buli... I niko nije odgovarao za sve to.
Da i dalje odgovornu budu zaštićeni ulazi se u kombinaciju s državom. Više ne insistiraju da će dokapitalizovati "svoju" banku ako oni to odluče, jer to ne pije vodu - nema para.
A kao mač nad glavom im visi 12. decembar kada NBS može da uvede i privremene mere, prinudnu upravu. Dakle ekipi iz APV se žuri!
Kakav eksperiment će Dinkić da smisli i primeni to niko ne zna.
Očigledno prave novi Fond razvoja (koji je ušao u RBV) i nekako nameravaju da održe u životu MTBN - RBV. Kakva će to banka da bude videćemo, ako je bude.
Izvesno je samo da ako neka banka preuzme "osigurane" ili "neosigurane" depozite, ona izvesno neće biti u obavezi da bilo šta plati malim akcionarima MTB.
A ni od države ne očekujem da će nešto da plati akcionarima, ali sve je moguće kada je Dinkić u pitanju.
| |
|
| |
Mitar VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 21:01 | |
| Prebacivanje depozita na drugu banku je rapolaganje imovinom velike vrednosti....a Dinkic rece da nece u stecaj MTBN....
Mada iz svega ovoga proizilazi logika da ce biti tuzbi prema drzavi....jer pare drzava oce da da ali svesno tera banku u likvidaciju ... | |
|
| |
direktor84 Just looking
Broj poruka : 16 Godina : 40 Points : 24 Datum upisa : 24.11.2012
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/1/2012, 21:17 | |
| mislim da bi trebao neko sa ovog foruma licno da pita Dinkica sta ce biti sa RBV, jer jedino on zna zavrsnicu ove igranke oko RBV-a...mada mislim da u vremenu besparice ce da izduvaju akcionari... | |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/2/2012, 11:50 | |
| Mislim da ovog trena mozda i niko ne zna rasplet,kada Bojan dodje iz Kine,verovatno ce se znati vise. Hteo bih da skrenem paznju na neke cinjenice... MV INVESTMENTS je medju prvih deset u rbv... Po novom , DINKICEVOM ,zakonu...trebalo bi da se moze traziti isplata... Medju prvih deset ima jakih institucija...verovatno ce borba biti duga ,ali na kraju se verovatno,kapitalizujemo. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Dragot VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/2/2012, 12:55 | |
| Kao što reče Maca, ovde nema Besima i Arifa (broker kod Societe bank). | |
|
| |
Dalaj Lama Member
Broj poruka : 720 Points : 1928 Datum upisa : 30.11.2010
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/2/2012, 14:34 | |
| - direktor84 ::
- mislim da bi trebao neko sa ovog foruma licno da pita Dinkica sta ce biti sa RBV, jer jedino on zna zavrsnicu ove igranke oko RBV-a...mada mislim da u vremenu besparice ce da izduvaju akcionari...
Ako odluka pada 12.12.2012. onda laku noć !! _________________ Karma kažnjava sve
| |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/2/2012, 14:40 | |
| Odluka je vec pala,samo sto javnost jos ne zna o cemu se radi. Bice jebeno ako sjebu male akcionare,mada ne vidim zasto i kako bi to uradili ako banka ne ide u stecaj | |
|
| |
Mitar VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/2/2012, 18:12 | |
| Mislim da Dinkica treba pre pitati kako to da banka koju je drzava pre par dana dokapitalizovala sa 100 mln odobrava kredite firmam koje raspolazu sa imovinom velike vrednosti a bez skupstinske odluke... Da da KMBN | |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 08:46 | |
| http://www.sinteza.net/vesti/belex/pokrajina_demantuje_pripajanje_rbv_drugoj_banci.html
Opet neka igrarija, tj promena političkog kursa. Moguce da je to reakcija na usvojeni budzet | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| |
| |
Mitar VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 21:21 | |
| U slucaju jedne firme KMBN je prekrsila proceduru odobravanja kredita...jer je primila menice te firme bez da je sazvana skupstina akcionara te firme....a radilo se o raspolaganju imovinom velike vrednosti.
| |
|
| |
direktor84 Just looking
Broj poruka : 16 Godina : 40 Points : 24 Datum upisa : 24.11.2012
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 21:28 | |
| . ..... .Dinkić je rekao da bi od kreditnog portfelja Razvojne banke Vojvodine bio formiran razvojni fond Vojvodine.....ako moze neko da da objasnjenje sta bi se desilo sa nama akcionarima u tom slucaju, ja bi bio zahvalan...
niko da komentarise danasnju potraznju za MTBN... -0- !! | |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 21:29 | |
| Promene: 30.11. - 03.12.2012. (T-3) ili 27.11. - 28.11.2012. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 21:30 | |
| - Mitar ::
- U slucaju jedne firme KMBN je prekrsila proceduru odobravanja kredita...jer je primila menice te firme bez da je sazvana skupstina akcionara te firme....a radilo se o raspolaganju imovinom velike vrednosti.
Inside info ili šta? Bio si prisutan na IO kada se to dešavalo? I ima li ta "firma" ime? O kakvo "raspolaganju velike vrednodti" govoriš, bake, firme, države ? O velikoj vrednosti (preko 30%) aktive banke ili čega, čije v.vredosti? P.S. Šta god da je, ovo blage veze nema s MTBN! U toliko je sve tragičnije... P.P.S. stvarno, ako bi mogao da kažeš o čemu ti to pišeš: Izgleda da baš lošu rakiju piješ! | |
|
| |
Dax VIP
Broj poruka : 414 Points : 1325 Datum upisa : 25.11.2009
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 22:17 | |
| Razvojna ide stopama Agrobanke
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.239.html:408842-Razvojna-ide-stopama-Agrobanke | |
|
| |
Mitar VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 22:46 | |
| Nema veze sa MTBN ali ima veze sa Dinkicem koji kontrolise KMBN...preko Smolica...
radi se o tome da se drvlje i kamenje baca na jednu drzavnu banku a druga se proglasava nacionalnim interesom a isti kriminal rade...
ne bih da pisem ime firme da ih ne upozoravam...a kakva je rakija..nadam se dobra ako ih nateram na isplatu | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 23:05 | |
- . ..... .Dinkić je rekao da bi od kreditnog portfelja Razvojne banke Vojvodine bio formiran razvojni fond Vojvodine.....ako moze neko da da objasnjenje sta bi se desilo sa nama akcionarima u tom slucaju, ja bi bio zahvalan...
niko da komentarise danasnju potraznju za MTBN... -0- !! Sve osim stecaja nam ide na ruku,ako se budu drzali zakona. | |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 23:46 | |
| - Boby ::
- direktor84 ::
- . ..... .Dinkić je rekao da bi od kreditnog portfelja Razvojne banke Vojvodine bio formiran razvojni fond Vojvodine.....ako moze neko da da objasnjenje sta bi se desilo sa nama akcionarima u tom slucaju, ja bi bio zahvalan...
niko da komentarise danasnju potraznju za MTBN... -0- !! Sve osim stecaja nam ide na ruku,ako se budu drzali zakona. Stečaj nije opcija, jer bi onda drzava morala da isplati osigurane depozite. Ako se depoziti prebacuju na drugu banku, onda se valjda i akcionari nešto pitaju, pa se ima pravo na nesaglasnost. | |
|
| |
Taliban Our family
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/3/2012, 23:50 | |
niko da komentarise danasnju potraznju za MTBN... -0- !! Traznja ista kao i 18.10, 12.10, 11.10, 25.09... :) Čudno mi je što se ovi veliki iskrcavaju... a opet ulaze neke značajniji novosadski igrači, npr. advokati, industrijalci... Edit: Jel ti to pumpaš? Koji industrijalci i advokat... U Bondovoj tabeli ih nema! Mod D, | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 12/4/2012, 11:35 | |
| LJUDI,REKOSMO puno puta,BANKA JE TRES,nikada je nisam imao a i necu...niko ovde ne ulazi jer veruje u kvalitet banke,svi ulaze ISKLJUCIVO SPEKULANTSKI... Nisam niti posumnjao da je ovo neko kupovao ,jer veruje da ce banka dobro raditi. | |
|
| |
| Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN | |
|