| Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! | |
|
+23Dalaj Lama MightyZ Ars Vivendi Smile Drag65 BoS Banaćanin Big Mile Rogy Racunarko Friz Admin pepsiman Ilija Kobe Bryant Ivan2211 Dusan Aritmeticar Ris ILoveRoses Bombica kaktusic Sneki 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 12:39 am | |
| - Bombica ::
- Friz ::
- Kako da predlozim prodaju - rasprodaju?
Čega? ono malo likvidnih pada i JOŠ će da pada! Ostavite ih, a spremite pare za dokupljivanja, kad dodje vrema.
Skupljamo lovu za jos jeftinih akcija, ali izgubih par soma sto nisam prodao dok je belex bio na 750 i to drugi put od pocetka godine :zid: . Sta ako sad ode jos dole, kao sto izgleda da hoce zbog raznih svetskih panika. Mogla bi da se otvori tema za hrabre ili dovoljno lude , gde bi nam oni koji su vicni raznim analizama :study: (posto nismo svi) predlagali koje akcije prodati a koje kupiti. Ko hoce neka proba i nema ljutnje, posto svi znamo da berza ne prti svaki put analize.
Pozz Da, treba nam ovakva tema! Bilo je na MPC takvih primera, situacija. A i sami forumaši mogu da dovedu do nekog rasta... RDJZ, ALBS,a sada vidim i PKBT!! Možda još po nešto, jer sve je ispod nominale.. samo se treba odlučiti1 _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Poslednji izmenio Sneki dana Sre Maj 26, 2010 12:44 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 12:43 am | |
| Sutra ćemo da vidimo da li je PKBT samo eksces, ako ode na 1.500 din Mada je bilo lepe ponude na 800 dugoooo... Ova velika domaća maloprodaja zabeležila je u protekloj godini 731,1 miliona dinara dobiti dok je tržišna kapitalizacija kompanije na današnjoj ceni od 900 dinara 407,7 miliona dinara. Al može i da ode u bankrot??! U tome je čar!! Biću slobodna da ovih dana dam LUDE ideje za kupovinu!! Ako me ne napljujete... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
kaktusic VIP
Broj poruka : 206 Points : 389 Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 7:26 am | |
| Ja neću da se ljutim, pogotovo što obožavam MPC,a kako stvari stoje sa likvidnošću i na KT i na MPC sad čovek može da se zaglavi isto. Pozdrav ps. a i još uvek me stomak dobro služi, vari skoro sve. | |
|
| |
Bombica Still learning
Broj poruka : 64 Points : 273 Datum upisa : 14.04.2010
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 8:17 am | |
| Hvala za ovu temu Ima tu svega i svacega, pa nam se mozda i posreci da uzmemo neku kintu Pozdrav svima P.S. Nema ljutis, ovo je za hrabre i lude kako i pise. Samo u napad | |
|
| |
ILoveRoses VIP
Broj poruka : 178 Points : 377 Datum upisa : 08.02.2010
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 10:25 am | |
| berza je mesto za edukovane, strpljive i informisane, a ne za hazardere i ludo hrabre - takvima obično vrlo brzo sledi slavni bankrot. | |
|
| |
Ris VIP
Broj poruka : 1997 Godina : 43 Localisation : Novi Sad Points : 5019 Datum upisa : 24.12.2007
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 10:28 am | |
| - ILoveRoses ::
- berza je mesto za edukovane, strpljive i informisane, a ne za hazardere i ludo hrabre - takvima obično vrlo brzo sledi slavni bankrot.
Da li se moze reci i za Voren Bufeta? | |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 10:34 am | |
| Evo ga - ponuda na 1500. Ovo je krenulo sa 800 din. Kupovati ili ne? Do sada se čistila tabla, ako se taj isti kupac i danas javi ovo mora da se kupuje PC nalozima. I rekli smo: nema ljutnje, ako ne ode sutra na 1800 din! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
kaktusic VIP
Broj poruka : 206 Points : 389 Datum upisa : 14.01.2008
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Maj 26, 2010 12:07 pm | |
| Sneki, svaka čast za Pekabetu, evo je na 1500 rsd pozdrav | |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 12:07 pm | |
| - kaktusic ::
- Sneki, svaka čast za Pekabetu, evo je na 1500 rsd
pozdrav ide to još UP... koliko vidim! Sad bih skrenula pažnju na JGHM!! Naravno, bez garancija! P.S. KT je dosadio i bogu i ljudima, MPC je prava stvar! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 6:19 pm | |
| - Sneki ::
- kaktusic ::
pozdrav ide to još UP... koliko vidim!
Sad bih skrenula pažnju na JGHM!! Naravno, bez garancija!
P.S. KT je dosadio i bogu i ljudima, MPC je prava stvar! Te dve akcije su vrlo zanimljive i stalno idu gore dole, ali nikad nisam smeo da udjem posto su mali prometi i retko se trguje njima. Uglavnom ne odstupaju previse od belex line linije, a kad odstupe (moguc trenutak za ulaz) brzo se ponovo usklade. Inace su obe firme Miskoviceve. Pozz | |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 6:30 pm | |
| Da li neko moze da nas maltretira ako se na forumu dogovorimo da jedan od drugoga kupujemo akcije. Npr. danas sam hteo u zadnjih 10 min da kupm jednu od onih 15 akcija ALBS na 550 rsd, ali mi je broker rekao da moze da bude problema oko manipulacije i nije mi pustio nalog. Ako neko hoce sa po 5 akcija da probamo da ih dignemo-rasprodamo, pa krug dole? Ili hocete opet malo dole pa tek onda gore :roll:
Pozz | |
|
| |
Aritmeticar Moderator
Broj poruka : 725 Points : 2414 Datum upisa : 01.12.2009
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 7:13 pm | |
- Da li neko moze da nas maltretira ako se na forumu dogovorimo da jedan od drugoga kupujemo akcije.
Npr. danas sam hteo u zadnjih 10 min da kupm jednu od onih 15 akcija ALBS na 550 rsd, ali mi je broker rekao da moze da bude problema oko manipulacije i nije mi pustio nalog. Ako neko hoce sa po 5 akcija da probamo da ih dignemo-rasprodamo, pa krug dole? Ili hocete opet malo dole pa tek onda gore :roll:
Pozz Nisam shvatio, kakva bi to manipulacija bila? | |
|
| |
Dusan VIP
Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 10:07 pm | |
| Količine koje se mogu kupiti prilikom takvih "poduhvata" su zaista male. Cene se podižu i spuštaju sa nekoliko hiljada dinara prometa. Tako da, ili se ne možeš priključiti, ili je kraj ciklusa rasta, pa zaglaviš u nelikvidnoj hartiji Slažem se da MPC može da bude super, ali i vrlo opasno. Ali, kao što naslov teme kaže! Drž'te gaće :pirat: _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 10:28 pm | |
| Bombica, ne vidim kako to broker neće da prihvati nalog, dobro, ne moraš baš 1 akciju , daj nalog na 2 ;) - Dušan ::
- Slažem se da MPC može da bude super, ali i vrlo opasno. Ali, kao što naslov teme kaže! Drž'te gaće :pirat:
;) Tačno Dule, ovo je samo za hrabre! A mnogi drže gaće i na AGBN, SJPT... da ne nabrajam dalje! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 10:32 pm | |
| [/quote]
Nisam shvatio, kakva bi to manipulacija bila?[/quote]
Nisam ni ja. Moj zahtev je bio u zadnjih par minuta, ali samo jedna akcija. Podizanje cene za 10% sa jednom akcijom u zadnjim minutima je kao manipulacija trzista, pa moze da dodje neko iz komisije i da ih kazni, ako sam dobro shvatio.
Sutra cu da dam na dve :twisted: | |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 10:39 pm | |
| Dobro, ne moraš naš u poslednjem minutu, dovoljno je i u poslednjih 15 min !! A Albus, ne znam, daj malo na dole, pa da vidimo.... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Maj 27, 2010 11:06 pm | |
- Dobro, ne moraš naš u poslednjem minutu, dovoljno je i u poslednjih 15 min !!
A Albus, ne znam, daj malo na dole, pa da vidimo.... Ajde. Hoces da dam 2 kom na -12% a neko neka kupi ili vi stavite a ja cu da kupim. | |
|
| |
Ivan2211 VIP
Broj poruka : 419 Points : 885 Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pet Maj 28, 2010 8:04 am | |
| Pravilnik o uslovima za obavljanje delatnosti BDD čl. 48 pod 3) Zakon o tržištu HoV čl. 117 | |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pet Maj 28, 2010 3:46 pm | |
- Ajde. Hoces da dam 2 kom na -12% a neko neka kupi ili vi stavite a ja cu da kupim.
Ništa od tebe.... :roll: Ja čekala, al djaba... ;) Hajd, da vidim koliko si ozbiljan: Kupi u pon. 2 akcije MOPOM Čisto da napraviš gužvu, Država ima 30% akcija!! A posle daj na prodaju... načiće se već neko ( ;) ) !! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pet Maj 28, 2010 7:18 pm | |
- Bombica ::
- Ajde. Hoces da dam 2 kom na -12% a neko neka kupi ili vi stavite a ja cu da kupim.
Ništa od tebe.... :roll:
Ja čekala, al djaba... ;) Hajd, da vidim koliko si ozbiljan: Kupi u pon. 2 akcije MOPOM Čisto da napraviš gužvu, Država ima 30% akcija!!
A posle daj na prodaju... načiće se već neko ( ;) ) !! Radim u prodaji, a to je u ovo vreme tesko zezanje na kraju meseca. Targeti i tako to pa nisam stigao :mrgud: Ajde u ponedeljak ima da stavim 2 kom ALBS i da kupin 2 kom MOPOM ako bude 10% iznad danasnje cene. OK | |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pet Maj 28, 2010 7:27 pm | |
| - Ivan2211 ::
- Pravilnik o uslovima za obavljanje delatnosti BDD čl. 48 pod 3)
Zakon o tržištu HoV čl. 117 Po ovome treba uhapsiti pola ljudi koji su ikad ista radili na berzi :zid: Sneki, mozemo da nadoknadimo stetu koju napravimo na Belexu :valjanje: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pet Maj 28, 2010 8:09 pm | |
| Vi ste bas neozbiljni, ali necu da brisem ovo - kao primer mladim generacijama kako ne treba raditi. |
|
| |
Ivan2211 VIP
Broj poruka : 419 Points : 885 Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pet Maj 28, 2010 9:21 pm | |
- Ivan2211 ::
Zakon o tržištu HoV čl. 117 Po ovome treba uhapsiti pola ljudi koji su ikad ista radili na berzi :zid:
Sneki, mozemo da nadoknadimo stetu koju napravimo na Belexu :valjanje: Da znam, ali problem je sa dokazivanjem tako da SeC retko reaguje. Priča je bila oko toga "kako to broker sme da mi odbije nalog...!!!" Pa eto...sme... | |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sub Maj 29, 2010 12:03 am | |
| - Ivan2211 ::
- Bombica ::
- Ivan2211 ::
Zakon o tržištu HoV čl. 117 Po ovome treba uhapsiti pola ljudi koji su ikad ista radili na berzi :zid:
Sneki, mozemo da nadoknadimo stetu koju napravimo na Belexu :valjanje: Da znam, ali problem je sa dokazivanjem tako da SeC retko reaguje. Priča je bila oko toga "kako to broker sme da mi odbije nalog...!!!" Pa eto...sme... Ma sve je to OK, nego je smesno. Svi smo svedoci koliko je puta maksimalno podizana ili obarana cena sa 1-10 akcija i to par dana za redom. Cak nema ni potrebe za dogovaranjem, postavis i odmah neko skapira. Pozz svima | |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pon Maj 31, 2010 11:41 am | |
| Uploaded with ImageShack.us _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Ilija Member
Broj poruka : 480 Points : 1261 Datum upisa : 30.09.2009
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pon Maj 31, 2010 5:22 pm | |
| Ovo je sada sve samo smešan pokušaj, te igre su prolazile i odigrane su mnogo ranije. | |
|
| |
Bombica Still learning
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pon Maj 31, 2010 6:10 pm | |
| - Ilija ::
- Ovo je sada sve samo smešan pokušaj, te igre su prolazile i odigrane su mnogo ranije.
Jeste, ali kad spustis cenu na ispod 350-300 onda se nekako probudi radoznalost. Nego sto niko nije pokupio ove moje dve sirotice Htedoh da podignem MOPOM i dam nalog za 2 kom po 700, ali me broker opet odbio posto je postavljena ponuda 9 kom na 620 (opet ocigledna manipulacija cenom). Nisam hteo da kupujem posto je i zadnja cena ista. Pozz | |
|
| |
pepsiman VIP
Broj poruka : 1774 Godina : 70 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pon Maj 31, 2010 6:32 pm | |
- Jeste, ali kad spustis cenu na ispod 350-300 onda se nekako probudi radoznalost. Nego sto niko nije pokupio ove moje dve sirotice
Pitaj tog sto ti je rekao da stavis, zasto nije kupio. :idea: | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 342 Points : 745 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Jun 02, 2010 11:45 pm | |
| _________________ BELEX Club je forum slobodnih ljudi koji podržava slobodu govora.
| |
|
| |
Friz VIP
Broj poruka : 1684 Godina : 54 Points : 2978 Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Uto Jun 15, 2010 7:38 pm | |
| Jedino PKBT ste uboli! :truba: _________________ All we need is love
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Uto Jun 15, 2010 8:27 pm | |
| - Friz ::
- Jedino PKBT ste uboli!
:truba: :valjanje: Ne, ne... tu je primenjena "dubinska" Tehnička Analiza!! Pa ti sad vidi... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Čet Jul 01, 2010 2:08 pm | |
| KOPB ?? _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pon Avg 16, 2010 12:33 am | |
- kaktusic ::
pozdrav ide to još UP... koliko vidim!
Sad bih skrenula pažnju na JGHM!! Naravno, bez garancija!
P.S. KT je dosadio i bogu i ljudima, MPC je prava stvar! Ne bih da se ponavljam... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Sre Nov 24, 2010 8:21 pm | |
| Jel ima nekih novih ideja? _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! Pon Dec 13, 2010 2:34 pm | |
| Jel to neko od "naših" diže cenu na ALBS i RDJZ ??? _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
| Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima! | |
|