BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)

Ići dole 
+74
đubretarac
StM
Kurajber
Carlo Ponti
Kupi akcije
Racunarko
JelenaS
Gagi
Aris
Djakon
Mozartru
Igor-NS
sniper74
Julija
BoS
Limited011
Dusan
Aleks
Božo
Jegulja
Mr. Price
Dragan
Bookmaker
FatCat
Niche
Igi-bg
MORNAR
KRUSKA
Friz
Kibicer
Ris
Non-ProfitOrganization
Drag_Mlad
bonum.mm
Nils
Steve McQueen
Dax
Sara
Jovana2009
Greta
Josh
Pekoilic
Mitar
Ivan2211
geogsi
RobinHood
Sofke
Magi2
Sneki
Kenzo
Maca
Momir
pepsiman
Teletrader
gogloee
Dnenad85
Dexiv
Milica1
Sasa965
MarkoJTD
ILoveRoses
NEBOJSAe
nepet
HUACHUMA
Lilihip
iki
MilanLaki
Atomski mrav
Goast
Ilija
Aritmeticar
Bond
Vladulns
Slovenac1
78 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

Broj poruka : 2522
Datum upisa : 04.01.2008

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/29/2010, 17:49

A što se tiče dokapa ima tu puno opcija, ali u nijednoj ne može to biti ispod 10.000 RSD. I da kupi neko izvana morat če kupiti najmanje po 10000, a možda je dogovoreno da če kupiti po recimo booku, ko zna. A postoječi akcionari če izglasati dokap samo ako ide njime u prilog.
Nazad na vrh Ići dole
Greta
VIP
VIP
Greta

Broj poruka : 1280
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 00:26

Kenzo ::

A sta se desava ako akcionar poseduje 6,7 ili 8 akcija, kako se njemu deli dividenda?

Tako sto mu se isplati taj deo u novcu, cena akcije se racuna po nominali!

Member
Member
NEBOJSAe

Broj poruka : 583
Godina : 44
Datum upisa : 20.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 07:20

jel istina cuo sam pre nedelju dana da agrobanka deli dividendu u akcijama 1kom na 10 kom.?kad bi to moglo biti presek i podela jel neko zna mozda?
Nazad na vrh Ići dole
Lilihip
Member
Member
Lilihip

Broj poruka : 838
Godina : 48
Datum upisa : 14.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 08:24

Slovenac1 ::
A što se tiče dokapa ima tu puno opcija, ali u nijednoj ne može to biti ispod 10.000 RSD. I da kupi neko izvana morat če kupiti najmanje po 10000, a možda je dogovoreno da če kupiti po recimo booku, ko zna. A postoječi akcionari če izglasati dokap samo ako ide njime u prilog.

Jeste, a mozda ce da bude emisija po ceni kao za drzavu, da ispipaju investicionu javnost tj. da vide da li ce neki glupan upisati :evil:

Sve je to banda, i da ce njima biti dobro u to ne sumnjam, ali ni u cinjenicu da ce uraditi sve da zavrnu small shareholderse
Nazad na vrh Ići dole
NEBOJSAe
Member
Member
NEBOJSAe

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 08:30

lilihip nemo da se vredjamo :evil:
Nazad na vrh Ići dole
nepet
VIP
VIP
nepet

Broj poruka : 413
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 10:00

znaci ti se nebojsae prijavljujes i za 40 somica? ne moras! dam ti ja moje po 20
:)
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

Broj poruka : 1047
Godina : 40
Datum upisa : 23.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 10:39

Ako najveci postojeci akcionar (Vlada Srbije) pristane na dokap po ceni od 10K, onda ja predlazem da raspustimo ovu Vladu i da raspisemo medjunarodni tender za prodaju drzave Srbije!

Ja jednostavno ne vidim dobar nacin da se uspesno sprovede ta dokapitalizacija na AGBN ako se ne pocne da se znacajnije podize cena i da ovi veliki akcionari potvrdjuju rast cene sa razmenom krupnijih paketa, kao sto se radi recimo na AIKB. Znaci, za dva dana podignes cenu za 10tak% i onda se ukljuce veliki akcionari i prebacuju velike pakete ili izmedju sebe ili sa svog jednog racuna, na svoj drugi racun i tako da stvore utisak da se nesto bitno dogadja.

NEBOJSAe ::
jel istina cuo sam pre nedelju dana da agrobanka deli dividendu u akcijama 1kom na 10 kom.?kad bi to moglo biti presek i podela jel neko zna mozda?

Vrlo moguce. Ja kao presek ne bih iskljucio ni presek za ovu skupstinu sto treba da se odrzi u maju!
Nazad na vrh Ići dole
nepet
VIP
VIP
nepet

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 10:42

molim te, raspusti vladu...
Nazad na vrh Ići dole
Lilihip
Member
Member
Lilihip

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 10:47

Dosta si neobavesten, a onda te malo jaca rec na racun Antoniceve bagre, zacnula :twisted:
Nazad na vrh Ići dole
iki
VIP
VIP
iki

Broj poruka : 1609
Godina : 53
Datum upisa : 15.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 10:49

@Lilihip
Posto, ocigledno raspolazes sa nekim informacijama koje mi nemamo, budi ljubazan pa ih podeli sa nama.
Nazad na vrh Ići dole
NEBOJSAe
Member
Member
NEBOJSAe

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 11:01

Lilihip bole mene uvo i za tvoje mozganje i nazovi strucne kometare i o Antonicu i o AGBN i o bilo kome i o bilo kojoj akciji.Na celo AGBN neka dodjes ti ili bilo ko drugi boli me uvo ,te price ko, gde, sta ,kako, me ne interesuju ,interesuje me samo profit i cena akcije a to ko upravlja i kako bas me briga.CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA.Nisam ja kriv sto si ti kupio AGBN po 50k pa smo ti mi sad svi krivi sto si se ti ispalio.
Nazad na vrh Ići dole
Greta
VIP
VIP
Greta

Broj poruka : 1280
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 11:04

Nebojsae kako bi bilo da malo ublazis ton.

Member
Member
NEBOJSAe

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 11:10

OK Greta , ne vidim razloga za bilo kakvu diskusiju Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
Lilihip
Member
Member
Lilihip

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 11:10

Lilihip bole mene uvo i za tvoje mozganje i nazovi strucne kometare i o Antonicu i o AGBN i o bilo kome i o bilo kojoj akciji.Na celo AGBN neka dodjes ti ili bilo ko drugi boli me uvo ,te price ko, gde, sta ,kako, me ne interesuju ,interesuje me samo profit i cena akcije a to ko upravlja i kako bas me briga.CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA.Nisam ja kriv sto si ti kupio AGBN po 50k pa smo ti mi sad svi krivi sto si se ti ispalio.

Uh bre, pa ovo postaje tragikomicno.

Samo sam povezao tvoj post gde si expresno odreagovao na kvazi-uvredu Antoniceve klike, tvoj avatar i neobavestenost, a sad po retorici bi se reklo da si im blizak...

Sto se tice mojih investicija, vrlo sam zadovoljan, pa i sa stanjem u AGBN, a pricu sa AGBN pratim poodavno i takvog sljama koji zavlaci ruku u dzep plebsu na lelexu nisam vidjao.

Odoh da rostiljam i necu se vise ukljucivati na ovu temu cyclops
Nazad na vrh Ići dole
nepet
VIP
VIP
nepet

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 11:11

CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA..

jel to znaci da na forumu moze da se pise bilo sta?

bice agbn 17k ove godine... (2009) i slicne gluposti.. ti i milanlaki kad se uhvatite na agbn, to je cudo!

problem je sto na forumu neko pravi šum(kao smetnja) i onda se od drveta ne vidi šuma!

te price cuo sam, da li ste culi, evo stize didvidenda 10% i to kao split Like a Star @ heaven odmorite malo

Poslednji izmenio nepet dana 4/30/2010, 11:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
iki
VIP
VIP
iki

Broj poruka : 1609
Godina : 53
Datum upisa : 15.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 11:11

Cemu nervoza na ovako lepo vreme? suny
Nazad na vrh Ići dole
NEBOJSAe
Member
Member
NEBOJSAe

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 11:18

Lilihip izgleda da smo se mi pogresno razumeli,zamalo da dodje do. @
necu da kvarim dan i majski prazik pa zato jel moze cyclops
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime4/30/2010, 16:51

Promene: 29.04. - 30.04.2010. (T-3) ili 26.04. - 27.04.2010.

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 1s1ueb
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Lilihip
Member
Member
Lilihip

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/4/2010, 08:59

Lilihip izgleda da smo se mi pogresno razumeli,zamalo da dodje do. @
necu da kvarim dan i majski prazik pa zato jel moze cyclops

Nemoj cyclops molim te, ovaj 1. maj me bas izmorio slik
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/4/2010, 13:00

Da li je uopšte nekomu jasno šta želi taj Antonić sa dokapom sad kad mu je berzanska cena na nominalnoj vrednosti?
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/4/2010, 17:05

Promene: 30.04. - 04.05.2010. (T-3) ili 27.04. - 28.04.2010.

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Iz3wch
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
MilanLaki
never learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/4/2010, 17:20

Da li je uopšte nekomu jasno šta želi taj Antonić sa dokapom sad kad mu je berzanska cena na nominalnoj vrednosti?

Da, zvuci mi to skroz ludo!

Jedino sto mi pada na pamet, kada se spominje DOKAP i eventualna dividenda u akcijama je to da Antonic zna da nema podrsku za to i da pokusava da "gusi" cenu na ovim nivoima sto duze moze objavljivanjem informacija sa kojima se niko normalan ne bi slozio, sve u cilju "punjenja" ovog Hypo Kastodi 4 racuna koji malo-po-malo povecava svoj udeo u banci.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/4/2010, 17:37

MilanLaki ::

Jedino sto mi pada na pamet, kada se spominje DOKAP i eventualna dividenda u akcijama je to da Antonic zna da nema podrsku za to i da pokusava da "gusi" cenu na ovim nivoima sto duze moze objavljivanjem informacija sa kojima se niko normalan ne bi slozio, sve u cilju "punjenja" ovog Hypo Kastodi 4 racuna koji malo-po-malo povecava svoj udeo u banci.

Pa, dobro, koliko je ozbiljno da medju prvih deset akcionara banke budu kastodi racuni?
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/4/2010, 17:52

Pinto ::

Pa, dobro, koliko je ozbiljno da medju prvih deset akcionara banke budu kastodi racuni?

Pitanje je tu krajnjeg cilja osobe, fonda ili spekulanta koji stoje iza tog kastodija. Sigurno mu nije cilj da bude medju 10 vodecih akcionara, vec pre da se nakupuje ove banke sto vise po sto nizoj ceni i da posle to lepo proda strateskom partneru, zajedno sa drzavom Srbijom, jer ova banka nikada nece biti u mogucnosti da otkupi dug prema drzavi. U tome mu sigurno pomaze i menadzment banke glupim izjavama o davanju dividendi u akcijama ili dokapitalizacijom kada svako normalan zna da od toga nema nista. Te dezinformacije sto stizu imaju jedan jedini zadatak, da sto vise depopularizuju ovu banku i da se pojedinci nakupe akcija po bagatelnim cenama. Pa, ja ne znam da li ima neko na formu koji ne smatra da je AGBN extra podcenjena.
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/4/2010, 23:13

Ne bih bio tako siguran da Antonić ne zna šta radi. Ja bi pre reko da želi dokap zato da bi jeftino došao do lepe količine akcija po nominalnoj vrednosti (preko firmi koje bi kupile akcije iz dokapa koje neče da upišu postoječi akcionari). Samo treba da potplati predstavnika države na skupštini da glasa za dokap, a kasnije ga ne upiše.
Nazad na vrh Ići dole
Lilihip
Member
Member
Lilihip

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/5/2010, 14:12

"Pa, ja ne znam da li ima neko na formu koji ne smatra da je AGBN extra podcenjena"

@MilaneLaki, ja smatram da nije extra podcenjena, sto se iz danasnjeg trgovackog dana jasno vidi.

Isto tako verujem da dokle god bude lopovskog menadzmenta, nezajazljive drzave sa poltronskim predstavnicima u skupstini i impotentnih krupnih-malih (oximoron :)) akcionara, koje prethodne dve grupacije vrte oko malog prsta; bice i mogucnosti da se kupi ova hartija na nizim razinama.
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/5/2010, 15:42

Lilihip ::
"Pa, ja ne znam da li ima neko na formu koji ne smatra da je AGBN extra podcenjena"

@MilaneLaki, ja smatram da nije extra podcenjena, sto se iz danasnjeg trgovackog dana jasno vidi.

Isto tako verujem da dokle god bude lopovskog menadzmenta, nezajazljive drzave sa poltronskim predstavnicima u skupstini i impotentnih krupnih-malih (oximoron :)) akcionara, koje prethodne dve grupacije vrte oko malog prsta; bice i mogucnosti da se kupi ova hartija na nizim razinama.

To sto cena pada, ne znaci da je precenjena, vec da trziste celo ima taj trend. Grcka, Spanija, Portugal, evro, treba li jos problema? AGBN je tu obicna kolateralna steta.
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/5/2010, 16:26

Promene: 04.05. - 05.05.2010. (T-3) ili 28.04. - 29.04.2010.

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 2vsmdu8
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Aritmeticar
Moderator
Aritmeticar

Broj poruka : 725
Datum upisa : 01.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/5/2010, 20:46

AGBN je sada u fazi ispucavanja onih koji su zadovoljni bilo kojom cenom višom od nivoa ustanovljenog pre skoka. Dešavalo se to i početkom godine pri prvom dolasku na 9000. Isti mehanizam deluje i na ENHL.

Cena se do sada vraćala na gore kada se prodavci istutnje. Mislim da ne možemo još oceniti deluje li neka mračna sila koja će sprečiti da se istorija ponovi.
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/6/2010, 13:25

I opet ronimo na našoj AGBN. Bravo čika Dule i tvoj odličan smisao za dokape.
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/6/2010, 13:50

Smesno je i razmisljati o dokapitalizaciji! Ta informacija je destabilisuceg karaktera i pusta se s vremena na vreme, da se cen drzi sto vise na ovim nivoima! Racionalnije objasnjenje trenutno ne postoji!
Nazad na vrh Ići dole
Jovana2009
Still learning
Still learning
Jovana2009

Broj poruka : 76
Datum upisa : 09.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/6/2010, 13:56

Neko se cekao da izadje na ceni 9300. ;)Muvaju se ovi iz OTP banke.Mozda dokap i ne bude ,,bljak'' kad cena na berzi bude...... ljubav
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/6/2010, 18:14

Smesno je i razmisljati o dokapitalizaciji! Ta informacija je destabilisuceg karaktera i pusta se s vremena na vreme, da se cen drzi sto vise na ovim nivoima! Racionalnije objasnjenje trenutno ne postoji!

Pa ima racionalno objašnjenje, cena na berzi je ispod 10.000, Dule izmuva na skupštini dokap, ali ga skoro niko od postoječih akcionara ne upiše jer je cena akcije u dokapu viša nega cena na berzi (možda je i to razlog trenutačnog razbijanja cene na berzi). I tako do 41% dolazi neko po Duletovom okusu. Vrlo racionalno za čika Duleta
Nazad na vrh Ići dole
Milica1
VIP
VIP
Milica1

Broj poruka : 885
Datum upisa : 29.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/6/2010, 19:35

BANKE
Saradnja Poljoprivredne razvojne banke Kine i Agrobanke
Autor/izvor: SEEbiz/Tanjug
BEOGRAD - Pripremljen je Protokol o uzajamnom sporazumu dve banke koji će pružiti okvir za saradnju na projektima kao što su promovisanje kineskog i srpskog poljoprivrednog poslovnog tržišta, kao i međusobno kreditiranje klijenata.

Delegacija Poljoprivredne razvojne banke Kine posetila Agrobanku sa ciljem da se razmotre mogućnosti međusobne saradnje, saopštila je Agrobanka.

Protokolom su predvidjeni i mogući oblici saradnje izmedju Agrobanke i Kineske poljoprivredne razvojne banke kroz razmenu i obuku radnika i poslovnih studijskih poseta, razmenu informacija u vezi sa poslovnim sredstvima i metodologijom poslovanja.

Predsednik kineske banke Zheng Huij uputio je predsedniku Izvršnog odbora Agrobanke Dušanu Antoniću poziv za susret do kraja meseca na
kojem će biti potpisan Memorandum o razumevanju između dve banke.

Antonić je upoznao članove kineske delegacije s mogućnostima ulaganja u srpsku privredu, posebno u poljoprivredu, kao i s planovima
i budućim projektima Agrobanke. sesir
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 Icon_minitime5/6/2010, 21:40

Promene: 05.05. - 06.05.2010. (T-3) ili 29.04. - 30.04.2010.

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO) - Page 7 2uzv8g3
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)
Nazad na vrh 
Strana 7 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (II DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)
» Agrobanka - AGBN (III DEO)
» Agrobanka - AGBN (IV DEO)
» Agrobanka - AGBN (5. DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: